Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım 5 in üzeri pozitif değil mi

benim bildiğim 5'in üstü pozitif.. ama artması lazım her gün.. doktora göstermedin mi sonucu..

doktoruma daha gostermedım doktorum ozel ben hastanede yaptırdım hemen sonuc verılsın dıe beta hcg 12.59 negatıf yazıo delırecem yaa nasıl yanıııı ve benım adetım 4 gun gectııı butun ıdrar testlerım pozıtıf

tatlım hamilesin gözün aydın.o değer hergeçen gün artması lazım benm bildiğim.

kimyasal gebelikte yaşıyor olabilirsin.. pazartesi tekrar test yaptır değer yükselirse bu normal gebelik olur yükselmez aynı kalırsa kimyasal..

ya da adete yakın yani geç döllenme olduğu için sonuç bu kadar yükselmiştir beta hcg.. pazartesi tekrar test yaptır.. değerinin yükselip yükselmediğine bak. normalde 12,59 hamile olduğunu gösterir..

tatlım 5 in üzeri pozitif değil mi

evt canım bende ole bılıorumm hastane 12.59 karsına negatıf yazmıslarr yaa psıkolojım bozulduuu off sımdıde doktorumu aradım anlasılan yenı gebelık olusmus pozıtıf yanı dedı pazartesı tekrarla dedıı

inş herşey normal olur cnm pazartesi yüksek çıkar eminim üzülme cnm inş hamilesin sen yazana bakma.5in üstü pozitiftir.bu arada jeli kullndın mı bu ay cnm merak ettm

Tabiki gebesin canim 5'in ustu gebelikdir. Kan degerlerinin artmasi lazim!!! Iki gunde bir iki Kat artis gostermesi lazim.

Yani bugun yaptin ya kan testini, ptesi yapinca bu degerin en Az iki kati artis olmasi gerekir

Yani endiselencek bisey yok, Gec dollenmede oluyor, kotu bisey yok

Bosuna stres olma cnm

Son düzenleme:

hmm anladım canım evet çok şeye baktım elinde olmuyo insanın okadar güzelerkii ilk kez yaşayınca çek hevesleniyo insan araştırıom hen hangileri kullanışlı neler lazım vs. falan diyee ekimde memlekte gidince başlıycam ufak tefek şeylerini almaya beğenmeye falan hele bi cinsiyetimiz belli olsundaa inşallah 14ündeki kontrolümde ikili teste gircem umarım ozamana belli oluur ohoo sen çok geç kalmışsın kız yolu yarıladın daha bişii bakmaışsın kışın hiçten bakaman ama bakbenim acelem ondan evden çıkamam krda kışta diye bakıyom şimdiden :26: e bebekte kış sonu doğacak cinsiyet kesinlesinde başlayım ben beğenmeyee

Ayen gec dollenme olmusss 5 in ustu pozitiff uzulme gun asiri iki katina cikarsa degerin korkma hersey yolunda demektirrr ptesi tekrarlat kan testiniii ikikatina cikmisa korkma 24 ve uzeri insallah artar degerin

canım acılde yaptırdım testı hemen sonucu versınler dıe 12.59 negatıf yazıo ya basımdan assa kaynar sular dokuldu bencede gec dollenme olabılır benımkıı

kız çok güzeller yaa şu banyo minderine bayıldımmm

evet çok kulanışlı bende düşünüyom ondan almayı beşiğini nasıl alcan sen oyun parkı tipimi :26: ben onlardan alcam tşınırkende kolay olcak hem 2 sene idare eder sonrada çocuk odası alıız heralde :26: yatak odamda yer olsa bebişime bide küçüük bi gardorap alcam ama koycak yerim yok naapsamki bilmedim :26:

Ayen gec dollenme olmusss 5 in ustu pozitiff uzulme gun asiri iki katina cikarsa degerin korkma hersey yolunda demektirrr ptesi tekrarlat kan testiniii ikikatina cikmisa korkma 24 ve uzeri insallah artar degerin

bu gerızekalılar karsısına negatıf yazmısta ondan bukadar agladımm evt 5 ın uzerı olursa gebelık var demekmıs neyse pazartesıde yapım bakalımmm ben bu 0.4 luk ıgne vuruldum ya o testı etkılermıkıı??

Hayir etkilemez cnm rahat ol..

Ptesi degerlerin guzel yukselir canim.

hamilesin canım merak etme ama pazartesi testi tekrarla,hemde gebeliğin çok yeni...15 gün sonra gittiğinde kese bile görünmez belki..benim geçen hamileliğimde değerim 50 idi 2 haftalıktı sen düşün artık...o yüzden üzülme artık iğneylede bir alakası yok..

belkide mahsusçuktan öyle yapıyodur bir daha yaptırmayasın diye ...hem ben her işi yaptır demiyom ağır işleri yapsın, mesela balkonu yıkasın
Kiz yokk daha bat 20-22 eylul dalga geciyom ben hayirlisi :18::18:

hayirlisi kirmizilar gelene kadar umut var bak ayene

hayırlısı tabi hiç belli olmaz...ne kaldı şunun şurasında 14 güncük bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…