aglamaktan çldüm yaa kafayı yıcem kan testı sonucumu yazıyorumm 12.59 bu neee yaaa her yaptıgım test pozıtıf cıkıyoo allahım aklıma mukayet oll bu kan testı negatıfffff yıne aldım ıdrar testı yıne pozıtıfff noluyooo ben artık dayanamıyorum
benim bildiğim 5'in üstü pozitif.. ama artması lazım her gün.. doktora göstermedin mi sonucu..
doktoruma daha gostermedım doktorum ozel ben hastanede yaptırdım hemen sonuc verılsın dıe beta hcg 12.59 negatıf yazıo delırecem yaa nasıl yanıııı ve benım adetım 4 gun gectııı butun ıdrar testlerım pozıtıf
doktoruma daha gostermedım doktorum ozel ben hastanede yaptırdım hemen sonuc verılsın dıe beta hcg 12.59 negatıf yazıo delırecem yaa nasıl yanıııı ve benım adetım 4 gun gectııı butun ıdrar testlerım pozıtıf
tatlım 5 in üzeri pozitif değil mi
kimyasal gebelikte yaşıyor olabilirsin.. pazartesi tekrar test yaptır değer yükselirse bu normal gebelik olur yükselmez aynı kalırsa kimyasal..
tatlım hamilesin gözün aydın.o değer hergeçen gün artması lazım benm bildiğim.
evt canım bende ole bılıorumm hastane 12.59 karsına negatıf yazmıslarr yaa psıkolojım bozulduuu off sımdıde doktorumu aradım anlasılan yenı gebelık olusmus pozıtıf yanı dedı pazartesı tekrarla dedıı
inş herşey normal olur cnm pazartesi yüksek çıkar eminim üzülme cnm inş hamilesin sen yazana bakma.5in üstü pozitiftir.bu arada jeli kullndın mı bu ay cnm merak ettm
evt canım bende ole bılıorumm hastane 12.59 karsına negatıf yazmıslarr yaa psıkolojım bozulduuu off sımdıde doktorumu aradım anlasılan yenı gebelık olusmus pozıtıf yanı dedı pazartesı tekrarla dedıı
evet canım kullandım... kafam allak bullak yaa
ben daha hiçbişey almadım canım:26: ablamın bebeğinden zaten beşiktir anakucağıdır,araba koltugudur bilmem ne öyle ıvır zıvırların hepsi gelecek...hırka tulum filan da çok vardı..en fazla 1 ay giyecek çoğunu yeni fazla bişey almam diye düşünüyorum..bikaç hafta sonra kıyafet olarak temel şeylerini almaya başlarım hastane çıkışıdır iç zıbındır filan.... ama daha çok erken alışveriş için,bikaç hafta sonra...
kızlar günaydınnn...bugün saat 2 de kontrolümüz var... belinaysucuumm geçmiş olsun cnm,temiz çıkmış ama dimi rahim filmi sevindim işte buna.. bengisu kız ne çok şey bakmışsın sen öyle..şimdi fırsatım yok en kısa zamanda girip bakıcam...
Tabiki gebesin canim 5'in ustu gebelikdir. Kan degerlerinin artmasi lazim!!! Iki gunde bir iki Kat artis gostermesi lazim.
Yani bugun yaptin ya kan testini, ptesi yapinca bu degerin en Az iki kati artis olmasi gerekir
Yani endiselencek bisey yok, Gec dollenmede oluyor, kotu bisey yok
Bosuna stres olma cnm
kız çok güzeller yaa şu banyo minderine bayıldımmm
Ayen gec dollenme olmusss 5 in ustu pozitiff uzulme gun asiri iki katina cikarsa degerin korkma hersey yolunda demektirrr ptesi tekrarlat kan testiniii ikikatina cikmisa korkma 24 ve uzeri insallah artar degerin
bu gerızekalılar karsısına negatıf yazmısta ondan bukadar agladımmevt 5 ın uzerı olursa gebelık var demekmıs neyse pazartesıde yapım bakalımmm ben bu 0.4 luk ıgne vuruldum ya o testı etkılermıkıı??
belkide mahsusçuktan öyle yapıyodur bir daha yaptırmayasın diye ...hem ben her işi yaptır demiyom ağır işleri yapsın, mesela balkonu yıkasınkız kocişin yaptığında hayır gelirmi aman eksik kalsın
önceden iş yağpmasını istiyodum ama artık vazgeçtim pis oturalım ama o iş yapmasın
haldır huldr yapıyo herşeyi valla bişiler kırıp dökcek diye aklım çıkıyoen iyisi uzak dursun
Kiz yokk daha bat 20-22 eylul dalga geciyom benhayirlisi :18::18:
hayirlisi kirmizilar gelene kadar umut var bak ayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?