Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bana musaade hanimlar sandalye sehba felan onlari balkona koyacam adamciklar rahat calissin
bu arada pasa karisi bide kaynanayi begenmez

Amin saol hayatim betdagli sende saol

abooooo ebru hocaya git 55 tl tahlillere fark oduyon o kadar
cuneytten gicik aldim

canım bıde benım oncekı gebelıgımıde cuneyt takıp edıodu ınsan bıraz daha moralllı olmazmıı yaa parasında deılım moral ıstıom moral bunlar tıcarete dokmus hastanın psıkolojı hıc onemlı deıl ebru tarıma gıdecem dur bakalım o ne dıcek kuzum

Hee tasidilar sabah dosenecek adamlar kan ter icinde kaldi
canim dunden keskekle soguk corba var peynirli borek yaptiracam ic hazirliyom
bide salata yaparim ayran tursu ohhh tursularimin bir kismi olmus
dun bir tabak yedim gebemiyim neyim

kız banada bir tabak gönder bayılırım turşuya ağzım sulandı yaaellerine sağlık...sen daha dur herşeyi gebeliğe yorarsın artık ben kafayı yerdim,ayy inşaallah hamişsindir sevincim yaaa,,

Kizlarrrr yogundum yazamadim
Dnaksamdan beri
Borulce. Bizdeydi. Gerginim AMA aile icInde sorunlar vardi
Telde acik kalmis kk
Test yaptim bu Sabah ilk idarla
Gebelik yok!!!!!

Uzulmee ebrudan randevu almak zor biliyon dimi o yuzden acele et sekreteri ikna et riskli gebelik benimkisi de acil de uydur yoksa uzaklara verir bu arada gebelik takvimin hayirli olsun faceden msj atiyom sana

Bana musaade hanimlar sandalye sehba felan onlari balkona koyacam adamciklar rahat calissin
bu arada pasa karisi bide kaynanayi begenmez

iyi kolay gelsin sana o zamn,he beğenmezler bak ne güzel yardım ediyor kadınceğiz

:18::18::18::18:

Hee tasidilar sabah dosenecek adamlar kan ter icinde kaldi
canim dunden keskekle soguk corba var peynirli borek yaptiracam ic hazirliyom
bide salata yaparim ayran tursu ohhh tursularimin bir kismi olmus
dun bir tabak yedim gebemiyim neyim

cok yuz verme bırak tasısınlar ıyılıkten anlamaz onlarr genelı duzenbaz oluyo

Dnaksamdan beri
Telde acik kalmis kk
Gebelik yok!!!!!

canım merak ettik,üzülme sakın,ALLAH büyük hem kırmızılarda gelmemiş daha..

kız banada bir tabak gönder bayılırım turşuya ağzım sulandı yaaellerine sağlık...sen daha dur herşeyi gebeliğe yorarsın artık ben kafayı yerdim,ayy inşaallah hamişsindir sevincim yaaa,,
Kiz yokk daha bat 20-22 eylul dalga geciyom ben hayirlisi :18::18:
Dnaksamdan beri
Telde acik kalmis kk
Gebelik yok!!!!!

hayirlisi kirmizilar gelene kadar umut var bak ayene

bende çıkıyorum hanımlar kocişim geliyomuş..görüşürük sonra,,

AYEN ebru tarıma gideceksen acele et bebişim,sevincin dediği gibi kadından randevu almak zzor..hem ordada çıkartabilirsin raporunu..

çatlattı bizi yaaa..hadi git işlerini yap bakem çok ta yapıp kendini yorma bırak kocişin yapsın alıştır biraz ,şımartma bu kadar..

kız kocişin yaptığında hayır gelirmi aman eksik kalsın

önceden iş yağpmasını istiyodum ama artık vazgeçtim pis oturalım ama o iş yapmasın

haldır huldr yapıyo herşeyi valla bişiler kırıp dökcek diye aklım çıkıyoen iyisi uzak dursun

görmemişlik yapıpta adamların işine karışma bırak rahat rahat döşesinler

aaşama biter işleri

parkeleri loc la silebilirsin çabuk tozlanmaz

bilmezsinki sen şimdi off off

aglamaktan çldüm yaa kafayı yıcem kan testı sonucumu yazıyorumm 12.59 bu neee yaaa her yaptıgım test pozıtıf cıkıyoo allahım aklıma mukayet oll bu kan testı negatıfffff yıne aldım ıdrar testı yıne pozıtıfff noluyooo ben artık dayanamıyorum

kan değeri olarak bakığımızda 12.59 pozitif olmuyor mu?

yuuhhhh bekle eccukk nonnikk

hecte bilemmm

hree sayemde ama

afiyet olsun hayatimmmm

bencede

zorrr yaaa Allah yardimcin olsun

valla kız çok pis nazar değdi bana senin olmasa bilem başkasınınki kesin değmiştir nazar duası bilen varsa okusun bana bi yaa 2 gündür accayip bi başım ağrıyo minoset yada parol sordum arkadaşa parolu varmış içmemde sakınca olurmu acabaa bn içilebiiyo dye biliyom ama genede bi soriim dedim öğln kalktığımda gene iştahım yoktu yumurta yemiş olayım diye çok güzel menemen yaptım ama bi kaç kere anca alabildim bulandı gibim bi tuhaf oldum ekmekle ancabiaz salatalktan mruldan falan yiyebildim bi parça ydiğim ekmekleduruodum az öncede tok tutsun diye bi muz yedim iştee off çatlıyo başım ağrıdaaan okuyup üfleyin bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…