Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seninkinin yakında bogazına kadar uzanır tekmeleri
zate sığmıyo çocuk artıkın zoru var yavrucağınn
bi doğsada rahatlasa

benimkide solda yaa
sol tarafım hep diken diken uzansam bile bi kramp ben hemen pozisyon değişiyomm
sağa yatınca bişi yokk
çok komikk daha hissetmek için çok erken aslında ama illa insan vucudundak değişiklikleri anlıyo
sol tarafım sert

bide benim babanem soldaysa erkek derdi
öbürüde soldaydıı ve erkektii,bak seninkide ööleymiş
off bi şu cinsiyeti öğrensseydimde rahatlasaydımmm çok merak ediyom çok

Aaa kız maşaallah ayol siz bu kocaları nirde buldunuz anam biri yemek yapar öbürü ev temizler..Kız söyliiverinde formülü bende benimkine yaptırayımm :26::26:

Anaaa paşamm kız bu nee Allah seni
kanıt bebem kanıt anladı onlar beni

güzel isimler büşrea kuranda geçiyo feyzeyi bilemiyim alide peygamber efendimizin damadı oda güzel erdemden emin degiliim ama anlamı erdemli demekti galiba bizim sevinç karısı girdim merak ettim inanın popomu yeni kodum yere anam duşa giricemde korkuyorum ben ya eşim çünkü kaplan edasıyla bekliyi beni

paşa bana da ge yardımaa benim ev gitti gidiyor

kız paşam ecrin ve tuana isimlerini bende beğeniyodum ama düşünmüyom artık sayende bu arada bengisu alara ve belis ha bida kayra isimlerinede benim için bi bakarmısın canım yaa sana zahmet olmazsaa :26:

beğendinmi koyablirmiyim????

girme sende yada banyoyu temizliyim de kandır onu

yazmayı unuttum ben burda işe başlıcaktım sende yazmışsın dügünde oynadım ay ne güdlüm 2 gündütr çok yoruluyorum ben

eroşum benimde genelde solum ağrıyor sanırsam ordaydı şimdiye kadar şimdiden sonra biraz yukarı çıkar heralde dimi 12. haftama gircem yakında ilk 3 ay rahmin ağzında oluyooyüzdn çok düşük oluyo diyebiliyom doğrumu acaba sevinç karıı sorularımaadğru düzgün cevap vermiyoki ona soriim yokta zaten piyasada doktora soracadım geçn unutum gene yaa solumdamı diyee ama soluma yatıyom bende genelde zaten ilarleen zamanlrda bebiş büyüdükçe sola yatmak lazımmış çünkü sağımızda kalın bi damarlarımızmı ne varmış ona baskı yapmaması içinmiş :26:

sneimki erkek diye içimden geçiyo hade hayırlısı diyelim
Aaa kız maşaallah ayol siz bu kocaları nirde buldunuz anam biri yemek yapar öbürü ev temizler..Kız söyliiverinde formülü bende benimkine yaptırayımm :26::26:
canım görümcen olmucek erkek olucek sag olsun kaynanam çok güzel egitmiş eşim benim haşçılık yaptı canım kaç sene haliç ünüversitesinde ve türk telekomda baş aşçıydı sag olsun güzel yapar yemekeri çıktı ama şimdi ev işlerinede laf ede ede beni taciz ede ede bir hal oldu bugün işim zor btti yorugunum dedim az takılıyım duş al rahatla dedi ben biliyim duşu alıyımda beni iyi rahatlatıcek kendiside rahatlıcekte neyse

paşa bana da ge yardımaa benim ev gitti gidiyor
ah canım yakın olsak seve sseve istanbuldaysan gelen el atam işlereyarım yatak odasını temizlicem sabah yürüyüşe gidicek of çok işim var
kız paşam ecrin ve tuana isimlerini bende beğeniyodum ama düşünmüyom artık sayende bu arada bengisu alara ve belis ha bida kayra isimlerinede benim için bi bakarmısın canım yaa sana zahmet olmazsaa :26:
canım arkadaş facede paylaşmış bende burda paylaşıyım dedim ama kayra güzel isim öteki isimleri bilmiyim
Anam karı mübarek isim sözlüğü...
kız ne yaptın bugün rapor ver ben verdim sizlerde verin rapor
beğendinmi koyablirmiyim????

girme sende yada banyoyu temizliyim de kandır onu
canım anlamları güzel gene sen bilirsin sümeyyede güzel bak aklında olsun

evet canım 8 . aydan sonra özel izin gerekiyomuş dr una sorarsın ozaman artık
amin canım inşallahhhh

sorma nerdeyse boğazımda zaten
kıs bide benim sadece karnım çıktı fazla kiloda almadım top gibi bi göbiş var çok korkuyodum göbeğim küçük bebeği zayıftır diye ama maşallah 2 724 falan çıktı zavallı yavrum sıkışıyor demekki ama tekmeleri çok sert sıpanın
ben çok erken hissetmiştim böyle seğirme gibi oluyordu hareketleri
evet canım sol erkek bencede

seninkidemi solda
acep tüm herkes solda mı hissediyor..
canım bebek rahim duvarına tutunur ağzında yada yukarıda olmaz hatta tutunurken lekelenme olursa
yerleşme kanaması ona denilir...
sadece rahim genişledikçe yukarı doğru yer açar kendine ve karın boşluğumuzda genişler
yani çocuk yine rahim duvarına tutunmuş bekler..
ilk 3 ay tutunma ve organ gelişimi zamanı olduğundan ve vücut alışmadığından düşük tehlikesi olurr

benim bildiğim bööle yardımcı olabildiysem ne güzel...
ewet o damara baskı olayını bende biliyom ama mümkün değil sola yatamamm fena batıyoo sırt üstü filan yatarımm

Valla biz koçisle pazarları camış gibi uyuruz o yüzden geç kalktık geç kahvaltı sonra ben bi posta temizlik banyo sonra kaynoş geldi yemeğe bizdeydi onu gönderdim valla o kadar anam yazınca farkettim kız ne sıkıcı gün geçirmişim meğer....

ahahah topçumu olcak noolcaksaa canını yakcak kadar diildir ama dimi güçlü kuvvetli demekki maaşallah sorcam zaten canım bu gidişimde bu arada benim top gibi diil karnım yaa yaygın sankim ama çıktıda göbek kız heralde ay inşallah öylediir yaa

Ayol bu paşa karısı nere gitti 2dk da...Daha yeni cvp yazdım baktım yok...Duşta rahatlamaya gitti herhal.....

paşacım sağol yardımcı olmak istediğin içinn
ama uzakız beee
------------------------------------------
iyi iyi kaç kilo aldınn
sen zaten çok kilolu diildinkiiii
karnının büyüklüğüyle alakası olmuyo pek yaa
bebeki besleemen ,vücut oranların filan çok etkiliyo kilosunu boyunu
maşallah bebekinee
bende öbürünü 3. ayda hissetmiştim bakalım bu ne yapıcakk
evet seğirme gibi oluyooo
aslında cinsiyeti çokta önemli değil ama merak ediyomm ölcem merakımdan yaaa
herkesin içine erkek doğuyoo eşim de ööle diyo etkiliyo benii
hayırlısını versin rabbimm

artık bilemiyorum babası gibi tekwandocumu olcak nolcak
valla canım yanmıyor da değil arada hele buaralar bi vuruyor doğuruyorum sanıyom alttan alttan indiriyor acıtıyor valla
benim 4. aydan sonra çıkmaya başladı göbişim önde yuvarlak bi göbiş işte

kayra ismine taktım zaten ben belkim yanına aşka bi isimde koyarım
kayra enes
kayra berk
anıl kayra gibi 2.yi daha düşünüyom bu arada ay kıza hiç karar veremedim ama ya alara belis nasıl acaba iki isim birden yakşıyomu :26:
bengisu cennet ırmakları abıhayat
alara: su perisi cennetin kapısı
belis: aşkın ilk meyvesi güzel kızmı ne demekti
sizce naapiim :26::44: yeni isim önrcek olan varmı ayrıca

Ayol bu paşa karısı nere gitti 2dk da...Daha yeni cvp yazdım baktım yok...Duşta rahatlamaya gitti herhal.....

ışıgım yanıyo görmüyonmu lenneyse benim işim var mutfagı topluyumda şaka bir yana duş alıyım anca kendime gelirim bebelr hayırlı akşamlar sizlere
not ..bu arada günahımı alma ben hiç öle birşey yaparmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…