Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bence mantikliiiii...zaman kaybetmenin de hic bir anlami yok zaten....

nerdeymis bu doktor canim?

swnı azarlayarak konusuyo sen nıye cvp vermıyon

bak bı kere kaynam aradı nerdesın annmedeyım dedım gel deden senı gormek ıstıyo tamam dedım

kahvaltı yapıyom bı da aradı azarlr gıbı konustu nerdesın hanı falan

ne oldu ya dedım bı sorununuz mu var gelecez dedık dıye bı tersledım kadın yok kızım hanı gıdecekde gelsen dıyoım dedı bı kvıır dı daha da o oyle konustugu an cvp alıyo

ya ben böyle olunca çok kızıyorum..ben mi çok uyuzum sizmi çok sakinsiniz ?? ben senin yaşadıklarını yaşasam inat eder gitmezdim ne halleri varsa görsünler..kaynananla konuşsana sölesene böle böle diye..her seferinde böyle davranmasına eltinin hazıra konmasına niye izin veriyosun..sonra yıpratoyosun böyle kendini..ben huzursuzsam herkes olsun umrum olmaz..

ne halleri varsa görsünler ya neyse ben çıkıyım giyiniyim eşim bekliyo güvercini veterinere götürücez ordan ben basar giderim kaynanam uyuzuna eşimde kuşçuya gitmesen agzımdan burnumdan getirir gelde bugün sinir olma dua edinde sinri olmadan geleyim ben kaçtım

canım sen de bir daha yaptığını söyleme kendine kadar azıcık yaparsın haberi yokken..
sorarsa da "herkesin kışlığını yapmaktan fenalık geldi..hazır alıyorum pazardan köylülerden o da ev yapımı nolucak?" dersin..
kendisi istiyorsa yapsın ya da pazardan alsın.. düşüncesiz bencil insanlar yaa
ne demek çocuğun yok.. özrü kabahatinden büyük

canım olayın esprisi orda zaten..
muayene ücreti almıyor ama tüp bebek ya da aşılama diyor.. asıl para tutan şeyler bunlar zaten

benim hiçbir sorunu olmadığı halde 4,5 yılda bebeğine kavuşan arkadaşım var..
ama bekleyip yıpranmak istemiyorum diyorsan o zaman haklı tabi doktor..
eğer maddi durumun iyiyse hiç bekleme bütün şansları dene..
ama o zaman da tutmazsa işte allah korusun daha çok yıpranırsın o kadar para da boşa gitmiş olur canım..
biz o yüzden dedik daha yaşın çok genç hemen tüp bebek olaylarına girme diye..
ama ben maddi manevi kaldırabilirim diyorsan dene tabiki tatlım imkanın varsa:44:

evet canım bir de benim gibi tembel olmayıp da uygulasak herşey süper olucak
sen nasılsın saracım ne zamandır görüşemedik neler yapıyosun?

iyiyim canım ama dün gece kaynanamlardan gelince ayağımı burktum düştüm çok ağrıyo şimdi gecede sızladı durdu

dün doktora gittim kan pıhtılaşması testi yapalım dedim iki düşük olmaz sgk karşılamaz dedi ama ille yapmak istersen fiyatı 1000 ila 1500 arası dedi şaştım kaldım zaten tüp bebek masraflı bi olay bide bu masraf eklense bilmiyorum ya canım sıkkın testi yapmasamda ya Allah korusun varsa bu kan pıhtılaşması o zamanda hem emeğime hem masrafıma yazık olacak karışık düşüncelerdeyim işte

sen nasılsın canım neler yapıyosun

Son düzenleme:
sessa yok evlilik programı değil : D

beloşum günaydın tatlım...geliyom kahvaltıya aç kapıyı : )

ben aşılamaya bişey demiyorum ama tüp bebek mantıksız geldi..dur daha bismillah..şimdi aşılamaları yaptıralım tutmadı tüp bebekleri deneyelim oda tutmazsa kafayı sıyırır tüm ümidimizi kaybederiz heralde..

tatlım okurken bile sinirlerim zıpladı nedir bu kaynanaların gelinlerden istedikleri yaaa Allah yardımcın olsun sende ver cevaplarını öylede iyi gelin değilsin böylede en azından için rahat eder ama böyle diyorum ama cevap vermenin kolay olmadığınıda biliyorum.

hani nispet yapmak gibi olmasın ama benim kaynanam çok iyidir gerçi bana hiç karışmaz hele kızlarına kışlık hazırlatır dolaba bıraktırır benim payımıda ayırtır gönderir valla sağolsun dün gitmiş bahçeden incir toplamış bizim payımızıda ayırmış işten çıkınca gelin alın dedi bende o zaman akşam yemeğinede size geliyoz dedim sevinçten uçtu görsen hep dua eder bize o duada yeter diyom zaten

geçmiş olsun canım şişme yaptı mı ayağın olmadı bi doktora göster..

bu en az 2 düşük olayına zaten acayip sinir oluyorum ya resmen göz göre göre bebeklerimizin ölmesine izin veriliyor
özelde mi bu testin fiyatı 1000-1500 arası olmadı devlet ya da üniv. hast. de yaptır canım testi..

ben de çalışıyorum işte hep aynı bu aralar durgun geçiyor hayat.. yazın çok gezdik onun acısını çıkarıyorum evde

ankara canım sen nerdesınnn
ben ingiltere canim.. ama doktorun istanbuldami diye sordum, ben gelince istanbulda kaliyorum..

masallah canimmm oyle kaynanana dostlar basina....

ay ben hep diyorum şu kaynoşlara çok marifetli olduğunuzu göstermeyin diye
benim ki de başka şehirde olmasına rağmen kışa girerken kendi yapmasa bile hazır alır gönderir bişeyler..
çalıştığım için salçamı tarhanamı turşumu reçelimi ne varsa zaten kendi annem yapıp veriyor..
annem gelinimize de hep kendi yapar verir o da çalışıyor diye

sara sendeki kaynoştan bendede var..gerçi biz birlikte oturuyoruz ama görümceme gider orda ne gerekiyosa yaparlar..böyle olunca ben bile yardıma gitsem seve seve giderim çünkü kendimi pasam gibi kullanılmış hissetmem..sinir gaci

kızlar ben çıkıyorum müşteriler aramaya başladı gene
öpüyorum hepinizi
kendinize iyi bakın bol bebişli günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arada fırsat bulursam gelirim gene az az

raporunu üst kurula yolladım

naparsınız gızlarrrrrrrrr? ben pazar catlama ignemi oldum. dün ve bugun ilişki oldu yarın öbürsü gün öbürsü günn öbürsü gün de yapcazzz çatlayana kadarrrrrrrr

inşallah şifa olurrr boşa çıkmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…