gunaydın kızlarr kahvaltı yapmayanlar gelın yapak
sesa
KUZUM SAGOL yzdıkların ıcın hepsını denıyecem ama doktrun demek ıstıdıgı olacaksa zaten 1 yılda olur dıyo olmadıgına gore sorun var demek dıyo ama rahım fılmınde yada yumrutalıkda sorun gorukmuyo
oyuzden yasın gec bekleme dedı yıprabmadan elımızdekı sansları denıyelım dıyo bıde para ıcın yapmıyo muane ucretı 250 tl ama almıyo benden bana kalana kadar adamın kac mılyarlık hastaları var yanı ucretsız benle ılgılenmesı bıle sans :44::44::44::44:
sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam tarhanayı karalım birlikte dedi çarşamba düşünüyorum dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim bana telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyorumki ya sinriim oynadısabah sabah ya işin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya illahi çocukmu dogurmak lazım benim çocugum yopkmuşya beni çagırıyomuş birde telefonda azarlarmış gibi konuşması gene neye sinir olduki hatun aman ne versin tarhanayı nede yiyeyim ya hep böle yapıyo hoşunamı giderki beni sinri etmek evde yaralı bir güvercin var onu bırakıp nasıl gidiyim ben yem bile yemedi dünden beri kedilerin elinden zor aldım
insan arar dün derki kızım tarhanayı karıcaz erken gel der benim akşama yemegim yok heryer ayakta evi yapmasam olmaz geç kalırım yapmasam akşama kadar içim içimi yer evi hali böyle diye akşama yemegim yokbirde o yorgunlukla yemek yetiştir allah bilir ordan kaçta gelirim eve gel evi topla yemek yap birde adetim felaket gidiyor altım agrımda cabası ne olucek benim bu halim sonra diyousunuz paşa strese girme panik atagın azıyo diye gelde azmasın bıktım ya bu kocamın sülalesinden beni çagırıyo eltimide çagırsın hanım melenenin beleşine konmuş kaynanm 15 adet yapmış vermiş bana yok nerde paşa salagı yapsın dursun gitsin yardım etsin eziyeti ben çekiyim kaymagını eltim uyuzu yesin neyse ben giyiniyimde çıkıyım evi artık gelince hallederim
Ahhhhh canim yaaaa. niye boyle yapar su insanlar anlamam...
Buarada... banada ayni seyi yaparlar...bayram gunu veya yeni yillarda ya da kaynanamin misafirleri geldiginde beni cagirir...ve bana aynen soyle der kaynanamla gorumcem... "senin cocugun yok ya, o yuzden seni cagiralim gel yardima diye"""
dusun insan boyle dermi...yardim bile isteyeceksen onu daha guzel bir sekilde soyleyebilirsin.. eltimlerin gorumcemlerin herkesin cocuklari var onlari hic cagirmiyolar...sadece beni cagiriyolar.. oysa bunu soylerken beni ne kadar kirdiklarini farketmiyorlar bile, gerci hos farketseler bile umurlarinda olmayacagim icin.. ama ben sird bana boyle dedikleri icin gitmiyorum yardima...ilk once insan gibi istemesini bilsinler!!!
sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam tarhanayı karalım birlikte dedi çarşamba düşünüyorum dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim bana telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyorumki ya sinriim oynadısabah sabah ya işin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya illahi çocukmu dogurmak lazım benim çocugum yopkmuşya beni çagırıyomuş birde telefonda azarlarmış gibi konuşması gene neye sinir olduki hatun aman ne versin tarhanayı nede yiyeyim ya hep böle yapıyo hoşunamı giderki beni sinri etmek evde yaralı bir güvercin var onu bırakıp nasıl gidiyim ben yem bile yemedi dünden beri kedilerin elinden zor aldım
insan arar dün derki kızım tarhanayı karıcaz erken gel der benim akşama yemegim yok heryer ayakta evi yapmasam olmaz geç kalırım yapmasam akşama kadar içim içimi yer evi hali böyle diye akşama yemegim yokbirde o yorgunlukla yemek yetiştir allah bilir ordan kaçta gelirim eve gel evi topla yemek yap birde adetim felaket gidiyor altım agrımda cabası ne olucek benim bu halim sonra diyousunuz paşa strese girme panik atagın azıyo diye gelde azmasın bıktım ya bu kocamın sülalesinden beni çagırıyo eltimide çagırsın hanım melenenin beleşine konmuş kaynanm 15 adet yapmış vermiş bana yok nerde paşa salagı yapsın dursun gitsin yardım etsin eziyeti ben çekiyim kaymagını eltim uyuzu yesin neyse ben giyiniyimde çıkıyım evi artık gelince hallederim
gunaydın kızlarr kahvaltı yapmayanlar gelın yapak
sesa
KUZUM SAGOL yzdıkların ıcın hepsını denıyecem ama doktrun demek ıstıdıgı olacaksa zaten 1 yılda olur dıyo olmadıgına gore sorun var demek dıyo ama rahım fılmınde yada yumrutalıkda sorun gorukmuyo
oyuzden yasın gec bekleme dedı yıprabmadan elımızdekı sansları denıyelım dıyo bıde para ıcın yapmıyo muane ucretı 250 tl ama almıyo benden bana kalana kadar adamın kac mılyarlık hastaları var yanı ucretsız benle ılgılenmesı bıle sans :44::44::44::44:
evet canım bir de benim gibi tembel olmayıp da uygulasak herşey süper olucak
sen nasılsın saracım ne zamandır görüşemedik neler yapıyosun?
bence mantikliiiii...zaman kaybetmenin de hic bir anlami yok zaten....
nerdeymis bu doktor canim?
ne halleri varsa görsünler ya neyse ben çıkıyım giyiniyim eşim bekliyo güvercini veterinere götürücez ordan ben basar giderim kaynanam uyuzuna eşimde kuşçuya gitmesen agzımdan burnumdan getirir gelde bugün sinir olma dua edinde sinri olmadan geleyim ben kaçtım
iyiyim canım ama dün gece kaynanamlardan gelince ayağımı burktum düştüm çok ağrıyo şimdi gecede sızladı durdu
dün doktora gittim kan pıhtılaşması testi yapalım dedim iki düşük olmaz sgk karşılamaz dedi ama ille yapmak istersen fiyatı 1000 ila 1500 arası dedi şaştım kaldım zaten tüp bebek masraflı bi olay bide bu masraf eklense bilmiyorum ya canım sıkkın testi yapmasamda ya Allah korusun varsa bu kan pıhtılaşması o zamanda hem emeğime hem masrafıma yazık olacak karışık düşüncelerdeyim işte
sen nasılsın canım neler yapıyosun
ben ingiltere canim.. ama doktorun istanbuldami diye sordum, ben gelince istanbulda kaliyorum..ankara canım sen nerdesınnn
tatlım okurken bile sinirlerim zıpladı nedir bu kaynanaların gelinlerden istedikleri yaaa Allah yardımcın olsun sende ver cevaplarını öylede iyi gelin değilsin böylede en azından için rahat eder ama böyle diyorum ama cevap vermenin kolay olmadığınıda biliyorum.
hani nispet yapmak gibi olmasın ama benim kaynanam çok iyidir gerçi bana hiç karışmaz hele kızlarına kışlık hazırlatır dolaba bıraktırır benim payımıda ayırtır gönderir valla sağolsun dün gitmiş bahçeden incir toplamış bizim payımızıda ayırmış işten çıkınca gelin alın dedi bende o zaman akşam yemeğinede size geliyoz dedim sevinçten uçtu görsen hep dua eder bize o duada yeter diyom zaten
tatlım okurken bile sinirlerim zıpladı nedir bu kaynanaların gelinlerden istedikleri yaaa Allah yardımcın olsun sende ver cevaplarını öylede iyi gelin değilsin böylede en azından için rahat eder ama böyle diyorum ama cevap vermenin kolay olmadığınıda biliyorum.
hani nispet yapmak gibi olmasın ama benim kaynanam çok iyidir gerçi bana hiç karışmaz hele kızlarına kışlık hazırlatır dolaba bıraktırır benim payımıda ayırtır gönderir valla sağolsun dün gitmiş bahçeden incir toplamış bizim payımızıda ayırmış işten çıkınca gelin alın dedi bende o zaman akşam yemeğinede size geliyoz dedim sevinçten uçtu görsen hep dua eder bize o duada yeter diyom zaten
kızlar dün burdan çıkarken işlerim zaten yoğundu yenileri de eklenince sabahın 6 sına kadar çalıştım
uyumam 7 yi buldu
bi posta sabah 9 da kalktım eşimi geçirdim tekrar uyumuşum
daha yeni kalktım çok moralim bozuldu bütün gün uyumuşum yorgunluktan
sayfalar da pek ilerlememiş kimsecikler yazmamış ben yokken noldu ki bu millete:26:
günlük raporumu verdim bu sefer kısa sürdü raporum
akşam olmadan biraz daha çalışayım bilgisayarda.. sonra da ev işi ve yemek yapıcamöptüm hepiniizi
bu arada basak ben gecmısı okumuyrm uzun zamandır zatı yazmıstım ev fazla batmadı dısarda oldu dıye okuyaydın bı zahmet
kızlar bana müsade görüşürüz inşallah
hepinizi öpüyorum saygı ve sevgilerimle...
naparsınız gızlarrrrrrrrr? ben pazar catlama ignemi oldum. dün ve bugun ilişki olduyarın öbürsü gün öbürsü günn öbürsü gün de yapcazzz çatlayana kadarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?