ya canım gecen ay ilk kez klomen igne kullandım. olur sandık olmadı. bakam bu sefer ne olcakk.. biraz cok yapalım diyok. gecen 3 gün yaptık bıraktık olmadı. bu ay olsun istiyom. cuma günü doktor baktıgında 22mmdi. iki yumurta vardı. pazar igne oldum. daha da büyümüştür heralde. bakam ne olcak yaaaa
Hdi bakalım inş önümüzdeki aya hayırlı haberlerini alırız hayatım..
ayy hadi bakalım inşallhh güzelim inşallah olur... : )
canım iki günde bir yapın ama yaa o tuttuysa tutmuştur zaten çoktan ya neyse sen bilirsin canım
selam yavrular nasılsınız? 2 gündür baş ağrısı çekiyorum ben dün öyle bi okuyup çıktım çok duramadım,herkesler iyidir inşallah...
şimdi belli midir yani? olmus mudur pazar igne pazartesi salı ilişki. bu kadar kısa bi zamanda olur muuu?
valla onu denemek hiç aklıma gelmedi canım bu akşam yatarken yapayım olmazsa,migren değil şuanda daha ama sinüzit var,bide çok uykum geliyo uyuyamıyorum işteyken ondan oluyoKız migren mi ayyy fena...patates soy da kafana sar öyle uzan biraz cnm..
ay çok geçmiş olsun canım yaa o bendede oluyo bu aralar yaa sinüzitim var zaten bide gebişlik yapıyo iyice fenaa oluyom :26:
Kız belkide daha çatlamamıştır koyverme çarpışmaya devam et sen....kasık agrısı oluyo biraz yumurta çatlayınca ordan anlarsın belki...
valla onu denemek hiç aklıma gelmedi canım bu akşam yatarken yapayım olmazsa,migren değil şuanda daha ama sinüzit var,bide çok uykum geliyo uyuyamıyorum işteyken ondan oluyo
ilk dönemde çok oluyo cnm haklısın senin imkanın var uyuyarak atlatmaya çalış...
anlayamıyom kabızlık var bende genelde. su an bi de cok fazla var. karnıma agrılar giriyo ama hangisinden anlayamıyom ki
şimdi belli midir yani? olmus mudur pazar igne pazartesi salı ilişki. bu kadar kısa bi zamanda olur muuu?
hoşgeldin canım aramızabizim topikten sıcağını entrikalısını samimisini bol çekişmelisini bulamazsın söyliim inşallah senide aramızda görürüz bundan sonra inşallah allah bu güzel mutluluğu sanada nasip eder canım benim
evet insallah.tsk.
bagimlilik mi yapior mu ne bu topic?
gozum hep ekranda
Hanımlar bende çıkıyorum iiygclerrr
yapıyi vallaaa :18: Bi gün girmesek çatlıyik meraktan kim kime ne dimiş, kimle didişmiş, kızlardan ne haberler var merak ediyi insanEğlenceside bol bama 2 gündür sakin topik iş peşinde heralde bizim karılaar Ee çoğalıcaz yapsınlar tabee sıra onların sırasıı Ee sen ne geziyin burdaa çalıştındamı geldin yoksam Bizim hamişlere nooluyosa yoklar piyasada bi duman vardı gitti oda eroooş başooooş nirdesiniz leeynn
kz bıraksana sörfü mörfü karnı burnunda karısın ne işin var artık atraksiyonla kır dizini otur topiğindegitmediydim kız sörf yapıyodummmAma şimdi iyi akşamlar diyim gidip yatayım artık geç oldu
kz bıraksana sörfü mörfü karnı burnunda karısın ne işin var artık atraksiyonla kır dizini otur topiğindeyaa kaçdır diyom başlıycam totemine haa yap artık şu hamile takvimini her seferinde bebiş ne kadarlık oldu diye sordurtmasana bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?