Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım iki günde bir yapın ama yaa o tuttuysa tutmuştur zaten çoktan ya neyse sen bilirsin canım

selam yavrular nasılsınız? 2 gündür baş ağrısı çekiyorum ben dün öyle bi okuyup çıktım çok duramadım,herkesler iyidir inşallah...

ay çok geçmiş olsun canım yaa o bendede oluyo bu aralar yaa sinüzitim var zaten bide gebişlik yapıyo iyice fenaa oluyom :26:

Kız migren mi ayyy fena...patates soy da kafana sar öyle uzan biraz cnm..
valla onu denemek hiç aklıma gelmedi canım bu akşam yatarken yapayım olmazsa,migren değil şuanda daha ama sinüzit var,bide çok uykum geliyo uyuyamıyorum işteyken ondan oluyo

ay çok geçmiş olsun canım yaa o bendede oluyo bu aralar yaa sinüzitim var zaten bide gebişlik yapıyo iyice fenaa oluyom :26:

ilk dönemde çok oluyo cnm haklısın senin imkanın var uyuyarak atlatmaya çalış...

Kız belkide daha çatlamamıştır koyverme çarpışmaya devam et sen....kasık agrısı oluyo biraz yumurta çatlayınca ordan anlarsın belki...

anlayamıyom kabızlık var bende genelde. su an bi de cok fazla var. karnıma agrılar giriyo ama hangisinden anlayamıyom ki

Dene cnm iyi geliyomuş o ben daha denemedim ama çok duydum...Alnına patatesleri diz tülbnetle felan bağla dursun öyle biraz...

anlayamıyom kabızlık var bende genelde. su an bi de cok fazla var. karnıma agrılar giriyo ama hangisinden anlayamıyom ki

Kız doğru diyon zaten bu kasık ağrısı her bişey de var..yumurta çatlayınca,hamilelikte,düşük belirtisinde amaaaan Allah düşükte kimsenin başına virmesinde...inşlallah..

şimdi belli midir yani? olmus mudur pazar igne pazartesi salı ilişki. bu kadar kısa bi zamanda olur muuu?

olur tabi kız iğneden 36 saat sonra ilişki oluyo canım o gün kalıyon olmadı ertesi günü kalırsın yumurta sonra çatlasa bile zaten içerde sperm olunca dölleniyor o

evet insallah.tsk.
bagimlilik mi yapior mu ne bu topic?
gozum hep ekranda

evet insallah.tsk.
bagimlilik mi yapior mu ne bu topic?
gozum hep ekranda

yapıyi vallaaa :18: bi gün girmesek çatlıyik meraktan kim kime ne dimiş, kimle didişmiş, kızlardan ne haberler var merak ediyi insan eğlenceside bol bama 2 gündür sakin topik iş peşinde heralde bizim karılaar ee çoğalıcaz yapsınlar tabee sıra onların sırasıı ee sen ne geziyin burdaa çalıştındamı geldin yoksam bizim hamişlere nooluyosa yoklar piyasada bi duman vardı gitti oda eroooş başooooş nirdesiniz leeynn

gitmediydim kız sörf yapıyodummm Ama şimdi iyi akşamlar diyim gidip yatayım artık geç oldu

len umudum karısı alttan alttan bakıyonda niye hiç konuşmuyon geçmişimi okuyon sende yoksam?:26: insan bi selam verir yaa

gitmediydim kız sörf yapıyodummm Ama şimdi iyi akşamlar diyim gidip yatayım artık geç oldu
kz bıraksana sörfü mörfü karnı burnunda karısın ne işin var artık atraksiyonla kır dizini otur topiğinde yaa kaçdır diyom başlıycam totemine haa yap artık şu hamile takvimini her seferinde bebiş ne kadarlık oldu diye sordurtmasana bizee

KIZ DEME ÖYLEEE VALLA 1-2 KERE YAPMAYI DENEDİM AMA ELİM GİTMİYOO GÖZÜM HEP ONA TAKILIYO AKLIMA HEP DİĞER BEBİŞLERİM GELİYO ÜZÜLÜYORUMM BEBEİŞİM YARIN 22 HAFTALIK OLUYO TEYZESİİİİ KOCAMAN ABLA OLDU ARTIKK

Cnm Gecmisi okuyordum...
Nasilsin??

Paasamm ilerlemis panic atak verdigin ornekleri asadiklarina bakilirsa
Artik bisey olmazsa bile atak gecirebiliyorsun.., bitkisel sakinlestiricileri arastirsana bi cnm
Belki faydasi olur..

Sewinc... Kuzun okula baslamis.. Hayirli olsun! Insallah okurda guzel bir meslek Sahibi olur

Canumm.. Senmiydin catlatma ignesi yaptiran? Insallah guzel sonuclar alirsin

Sare86 nasilsin canim?

Beydagli nerdesin?

Biricikimm nasilsin kuzum?

Daha ismini sayamadiklqrim iyisiniz insallah..

Mutlucannn sende iyimisin kuzum insallah..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…