Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

GecmIs olsun cnm basinin agrisu gectimi? Bazen soguk bisey koymak iyi geliyor..
Ben salataligi dilimler soguk soguk anlimin basimin agirlikli olarak on tarafina koyardimmm
Bende ise yariyo cok sukur...
Esim Bazen salataliklari tulbentin icine serer oyle alnima dayar..

kız yarıyı geçtin daha ne korkuyon iyi düşün iyi olsuun canım benim kocaman oldu bebeğin artık keyfini çıkar hamileliğin tekmelerini yidikçe o kendini hatırlatacaktır sana ben burdayım gitmiycem doğana kadar diyee üzülme sen neyse hadi ben kaçtım hoşçakaaalııın

Gunaydin hanimlarr
ruyamda iki tane tosuncuk erkek bebek dogurdum
cok tatlilardi kahvalti hazirliyom eee hade buyurun

o doktor kafayı mı yemiş ya hem hiçbir sorun yok diyor hem de yok aşılama yok tüp bebek diyor 22 yaşında kıza
arkadaşlara katılıyorum para için yapıyorlar hiç canını sıkma spermlerin sayısı ve kalitesi için keçiboynuzu kürü
hızı için yanlış hatırlamıyorsam havuç suyu işe yarıyordu tatlım... incir de hem kadın hem erkeklere faydalıydı..

bunların dışında başta kabak çekirdeği, ceviz, fındık, bal vs. çok faydalı erkeklere
bir de et ve sebze ağrılıklı beslenme.. meyvelerden de çilek diye duydum hepsini araştırırız..
vitamin olarak da çinko, selenyum, b vitaminleri, d vitamini, c vitamini

büütün kızlar uygulayalım bunları... ben de uygulamayı düşünüyorum bunların hepsini eşime..:44:

kadın için ;
rahmi temizlemek için soğan kürü / yumurta büyütmek için incir kürü / çatlatmak için incir + havuç

başakkk sen uyurken nasıl giriyor evine bu kadın ya
egeye bişeyler aldın mı ciciler ya da beşik falan? balık yiyiyon mu artık? ankaraya gidicen mi yoksa vaz mı geçtin?

işte budur sağol sesacım ne varsa doğada var

Gunaydiinnnnnnnn hanimlar....

Nasilsiniz? Hayirli ve cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin...

kahvaltimi yaptim, muge anli'yi izliyorum bende suanda..

sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam tarhanayı karalım birlikte dedi çarşamba düşünüyorum dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim bana telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyorumki ya sinriim oynadı sabah sabah ya işin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya illahi çocukmu dogurmak lazım benim çocugum yopkmuşya beni çagırıyomuş birde telefonda azarlarmış gibi konuşması gene neye sinir olduki hatun aman ne versin tarhanayı nede yiyeyim ya hep böle yapıyo hoşunamı giderki beni sinri etmek evde yaralı bir güvercin var onu bırakıp nasıl gidiyim ben yem bile yemedi dünden beri kedilerin elinden zor aldım
insan arar dün derki kızım tarhanayı karıcaz erken gel der benim akşama yemegim yok heryer ayakta evi yapmasam olmaz geç kalırım yapmasam akşama kadar içim içimi yer evi hali böyle diye akşama yemegim yok birde o yorgunlukla yemek yetiştir allah bilir ordan kaçta gelirim eve gel evi topla yemek yap birde adetim felaket gidiyor altım agrımda cabası ne olucek benim bu halim sonra diyousunuz paşa strese girme panik atagın azıyo diye gelde azmasın bıktım ya bu kocamın sülalesinden beni çagırıyo eltimide çagırsın hanım melenenin beleşine konmuş kaynanm 15 adet yapmış vermiş bana yok nerdepaşa salagı yapsın dursun gitsin yardım etsin eziyeti ben çekiyim kaymagını eltim uyuzu yesin neyse ben giyiniyimde çıkıyım evi artık gelince hallederim

dumancım geçmiş olsun dikkat et kendine.. nasılsın kızın nasıl ismine karar verdin mi

anlayamıyom kabızlık var bende genelde. su an bi de cok fazla var. karnıma agrılar giriyo ama hangisinden anlayamıyom ki
kabızlığa hamile kalırsan dikkat et canım çok şiddetli ıkınmak düşük tehlikesi bile yapabiliyor allah korusun..
sabahları aç karınla ılık su ve kayısıyı deniyormusun:26:

ben de iyiyim

biz de onları eşimle salata yaparken cilt bakımı için koyuyoruz alnımıza yüzümüze

gunaydın kızlarr kahvaltı yapmayanlar gelın yapak

sesa

KUZUM SAGOL yzdıkların ıcın hepsını denıyecem ama doktrun demek ıstıdıgı olacaksa zaten 1 yılda olur dıyo olmadıgına gore sorun var demek dıyo ama rahım fılmınde yada yumrutalıkda sorun gorukmuyo

oyuzden yasın gec bekleme dedı yıprabmadan elımızdekı sansları denıyelım dıyo bıde para ıcın yapmıyo muane ucretı 250 tl ama almıyo benden bana kalana kadar adamın kac mılyarlık hastaları var yanı ucretsız benle ılgılenmesı bıle sans :44::44::44::44:

Ahhhhh canim yaaaa. niye boyle yapar su insanlar anlamam...

Buarada... banada ayni seyi yaparlar...bayram gunu veya yeni yillarda ya da kaynanamin misafirleri geldiginde beni cagirir...ve bana aynen soyle der kaynanamla gorumcem... "senin cocugun yok ya, o yuzden seni cagiralim gel yardima diye"""

dusun insan boyle dermi...yardim bile isteyeceksen onu daha guzel bir sekilde soyleyebilirsin.. eltimlerin gorumcemlerin herkesin cocuklari var onlari hic cagirmiyolar...sadece beni cagiriyolar.. oysa bunu soylerken beni ne kadar kirdiklarini farketmiyorlar bile, gerci hos farketseler bile umurlarinda olmayacagim icin.. ama ben sird bana boyle dedikleri icin gitmiyorum yardima...ilk once insan gibi istemesini bilsinler!!!

Gunaydiinnnnnnnn hanimlar....

Nasilsiniz? Hayirli ve cok guzel bir gun olur insallah hepimiz icin...

kahvaltimi yaptim, muge anli'yi izliyorum bende suanda..

ydınlarrr napıyonuz ben müge anlıyı izliyorum..SAAT 1 Gibide sağlık ocağına gidicem ordanda pazaraa

günaydınnn
2 dk geçmişe baktım topik dolmuş oh oh.. müge anlı evlilik programı sunan mıydı:26:
ben yüzyıllardır dışarda çalıştığımdan tv kültürüm pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…