Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hı hııı sefey veydi vallaa bende şaştım bencede başak ihmal ediyo bizii
iwettt
Ayy napıyım annem kaynanayı gönderdim oturuyorum...Aslında kışa domates,menemen felan hazırlıyım diyorum ama kız pazara gidip almam lazım ay pazar hangi gün onuda bilmiyom..?
yuhhh daha ne bekliyon gariii
herşeye karışıyossan çocuk istemiyo seni demekki:26:
hayir tek basina idare edebiliyor
git migrostan al pazara gidecen sirik domates varya bursa domateside diyolar ondan alacan

Cok sukur hauatim hareketlerinide hissediyormussun maasallah kizimiza

Son düzenleme:
asmıyomkı ınan bole otryom sımdı tek elım suratımda

sevınc oglusun okula alsıtımı keskem sımdı benım kızmda okula gıdeydı hıc bıkmadan onla odev yapar dess calsırdık

Ayy ewet aksam babasiyla cizgi calisti dun ilk yildizini aldi maasallah cok seviyor darisi basina hayatum

Ayy ewet aksam babasiyla cizgi calisti dun ilk yildizini aldi maasallah cok seviyor darisi basina hayatum

bugun esım teyzeıne gıttım oglusu okula basladı karı daha yası genc ıkıncı sıpayı ıstıyo olmuyoo oglunu bı dovuyo cocuk dayakdan alak oldu :))) bugun yanıma gelmıs oyun hamurlarıyla oynadıkk sekıller yaptık cocuk resmen ılgı ıstıyo karı bıde ıkıncıyoı yapacak o bebe bende olsa dırek 5 gecırılerdı kımısı bulur kımısde bulanr:44::44:

kızlar merhaba..
napıyonuz? pazar catlama ignesi oldum felaket bel agrım var.. nedendir acaba? adetkenki bel agrısı gibi.. :44:

bu msj cok once paylasmadınmı nasıl buldun ya:44::44::44::44::44:

tahmini tarihini buldum önce

ankaradan yeni gelmiştim fakat evime daha çıkmamıştım

ankaradan geliş tarihim 13mayıs

evime çıkış tarihim20 mayıs

biras vaktimi aldı ama çok zor olmadı

nbr kuzum öpüyorum nanaklarından

bende dıyorum nasıl buldu

ıyıdır canım sen nasılsın

ya bu bengısu karısı aksam gırmıyo gece burda oluyo sanırsam genelde hamıslar uyur ama o gecelıyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…