Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bengi o nasil menu hem kisir hem bulgur pilavi

yaahu bulguy pilavı önceki günden kalma dünde aykadaş bahsedince kısırın çok güzel oluyodu senin tadı hayla damağımda dye canım çekti yaptım bende ne vay yaani onuda çok yapmışım gelin beraber yiyok yanında çeşitli tuyşulay ve yeşillikde vay afiyetle yicem şimdi tonla ekşi ekledim içine gene ekstradan yaaa

bence senin kızın olacak bengicim bu kadar ekşi yemen ona işaret gibi geliyo

kız cumartesiye kadar ilerler canım hastalığın sen ıhlmuru kaynat altını kapatcakkende papatyayı at içine demlendir 1 limon ağız tadına görede 2-3 kaşık bal koy kupaya iç onu canım günde 2 kere falan çayını günlük demle ama bikaç güne bişiciğin kalmaz bal boğaza limonda gribe kırıklığa iyi geliyor

bence senin kızın olacak bengicim bu kadar ekşi yemen ona işaret gibi geliyo
kız ekşi kızdada erkekdede aynı istyo canı insanın lmonu tuzlayıp tuzlayıp oğlu olcağı halde yiyen ne hamileler var
Ana kimse kalmamış karılar hemen kaçıyo...bengi napıyon kıı..?
iyiyim kı göbişi pardon bebişi doyurdum sen naapıyon kı?
öyle desene ben kısırada bulgur pilavınada baqyılırımmm

hoşgeldin defne

bende tüm salata türlerine bayılırdım haylada öyleee :89:

Ayy napıyım annem kaynanayı gönderdim oturuyorum...Aslında kışa domates,menemen felan hazırlıyım diyorum ama kız pazara gidip almam lazım ay pazar hangi gün onuda bilmiyom..?

Yürüyerek gidilmezde arabayla yakın 15dk felan..Yok kız çat kapı gelmez koltuk aldımdıda ona bakmaya geldiydi...

Ayy napıyım annem kaynanayı gönderdim oturuyorum...Aslında kışa domates,menemen felan hazırlıyım diyorum ama kız pazara gidip almam lazım ay pazar hangi gün onuda bilmiyom..?

kız oturduğun yerde insan bilmezmi pazarın nezaman olduğunuuu al canım alda yap hele hamiş kalırsan çok lazım olcak daha bende yapcam kışlık domates sosunuu patlıcan kuruttum ama az odu antepten alırım artıkın patlıcan kabak biber kurusunuu :26: salçamıda koynoş yapcakmış ama yetişir inşallah biz gidene kadar yaa :26: niye daha önce yapmadıysa onuda gerçi bilmem kaç kilo biber alıyolar para yoktu heralde alamadıydı of salça işine mecbur yardım etcem bu sene orda olunca etmesem ayıp olur ama kendi tatlı biberlerimi ayıklarım anca acılarına dokanmam bananee
hayırlı olsun canım yeni koltuklarındaa..

Son düzenleme:
bu üst kurul ne ya:44: sen ikide bir üst kurula yolluyon bizim raporları kananoşuna mı veriyon yoksa
kaynoş ne anlar bu işlerden
yüksek mevkıler işte çok karıştırma
öğlen öğleden sonra ve akşamlar nereye gitti:99: ev hatunu değil misin sen:97:
:44::44::44::44::44::44::44:

somonda omega 3 varya daha iyidir d,iye devamlı somon yiyiom
--------
evet inşallah bir an önce bebişin olurda ona yatakını veririsn ama insan oğlu doymaz kanmaz emin ol o zamanda bebişinein herşeyi olsun diye uğraşcan
--
kocam izin verse hemen gidecem

vay vay vay kimmiş o hamişlerrrrr
hamişler ellemeyin yemek annemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…