yalan atma karı tarif veriyom kışlık hazırlıktan bahsettin bengiye beslenme tarifi verdim
geçmişi okuda gel asıl TKB görevini heç yapmıyor
hepimiz şikayetçiyik
Bengi o nasil menu hem kisir hem bulgur pilavi
bengisu ctesi carşıya çıkınca alırım o dediklerinden bi güzel içerim..papatya ve ıhlamur çayı var evde onları içerim şimdilik...çok saol tşk ediyorumm
sevinçç hee bende tutku yidim : D
he kız hem kısır hem bulgur pilavı napıyon sen öle : D
yaahu bulguy pilavı önceki günden kalma dünde aykadaş bahsedince kısırın çok güzel oluyodu senin tadı hayla damağımda dye canım çekti yaptım bende ne vay yaani onuda çok yapmışım gelin beraber yiyok yanında çeşitli tuyşulay ve yeşillikde vayafiyetle yicem şimdi tonla ekşi ekledim içine gene ekstradan yaaa
öyle deseneben kısırada bulgur pilavınada baqyılırımmm
hoşgeldin defne
bengisu ctesi carşıya çıkınca alırım o dediklerinden bi güzel içerim..papatya ve ıhlamur çayı var evde onları içerim şimdilik...çok saol tşk ediyorumm
sevinçç hee bende tutku yidim : D
he kız hem kısır hem bulgur pilavı napıyon sen öle : D
kız ekşi kızdada erkekdede aynı istyo canı insanın lmonu tuzlayıp tuzlayıp oğlu olcağı halde yiyen ne hamileler varbence senin kızın olacak bengicim bu kadar ekşi yemen ona işaret gibi geliyo
iyiyim kı göbişi pardon bebişi doyurdumAna kimse kalmamış karılar hemen kaçıyo...bengi napıyon kıı..?
öyle deseneben kısırada bulgur pilavınada baqyılırımmm
hoşgeldin defne
Aboo bi nasılsınız yazdım kaynanam geldi az oturdu gitti..şimdik devam ediyom kaldıım yerden...:))
kız ekşi kızdada erkekdede aynı istyo canı insanın lmonu tuzlayıp tuzlayıp oğlu olcağı halde yiyen ne hamileler var
iyiyim kı göbişi pardon bebişi doyurdumsen naapıyon kı?
bende tüm salata türlerine bayılırdım haylada öyleee:89:
yakınmı kız kaynananla eviniz :26: öle çat kapımı gelir hep aboow :18::44:
Yürüyerek gidilmezde arabayla yakın 15dk felan..Yok kız çat kapı gelmezkoltuk aldımdıda ona bakmaya geldiydi...
Ayy napıyım annem kaynanayı gönderdim oturuyorum...Aslında kışa domates,menemen felan hazırlıyım diyorum ama kız pazara gidip almam lazım ay pazar hangi gün onuda bilmiyom..?
evet bahçede oturup veli lerle çene çalıyom oğlum sınıfta istemiyor
öğretmenide sınıfa almıyor zaten
yalan atma karı tarif veriyom kışlık hazırlıktan bahsettin bengiye beslenme tarifi verdim
geçmişi okuda gel asıl TKB görevini heç yapmıyor
hepimiz şikayetçiyik
kızlar nerelere gittiniz..uyumuşum ben yaa : )
slm kızlar daha öncede topiğinize yazmıştım :)
benide aranıza alır mısınız acaba :)))
herşeye karışıyossan çocuk istemiyo seni demekki:26:
bu üst kurul ne ya:44: sen ikide bir üst kurula yolluyon bizim raporlarıkananoşuna mı veriyon yoksa
:44::44::44::44::44::44::44:öğlen öğleden sonra ve akşamlar nereye gitti:99: ev hatunu değil misin sen:97:
somonda omega 3 varya daha iyidir d,iye devamlı somon yiyiomiyi düşünmüşsün ben de öyle yapmayı düşünüyorum..
aman benim bebişim olsun da sağlıkla ona kendi yatağımı verir ben yerde yatarım yeterki olsun sağlıkla
somon mu? bizim türko balıkların suyu mu çıktı
ama somon çok faydalıymış şaka yapıyorum ama gene bizim balıklardan da ye bebişin zeki olsun
doktor sorun yok dediyse git o zaman başakcım madem bu kadar istiyosun gitmeyi..
hemen gel ama sonra oralarda doğurup kalma
yemek annesine kızmış hamişler canımızı çektiriyon diye
kız genede ucundan kıyısından yardım ediyo soranlara
bana da saçma geldi el kadar bebeleri okula almaları ama bakalım görcez işallah iyi olur:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?