Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol cnm...kız ben genelde migrostan alıyom hep alcaklarımı ondan....ama pazar alışverişinide severim aslında da bi kısmet olmadı gitmek şimdi kışlık için pazarda güzel bulabiliyosun artık gidiyimde öğrenirim garii

Kız bengi...bi sen varsın bi ben zatin ne zaman girsem boş..cnm bi acıktım kocamı bekliyeeem gelsede yisek yaw...geç kaldı bugün...sonrada muhteşemi izleyeceeem...

Kız niye cvp vermioon annem sen bana bi sen varsın didim sen de varsında yoksun yaw ...Anaaa göbeği...bebişimi doyuruyon kız gene...ye kuzum ye yarasın inşlah...

e bi zahmet öğrende git domatisi illa şu kocaman etli sulu ve ince kabuk domatislerden olcak menemene onlardan çok güzel oluyoo şekli bozuk dilimli gibi falan diye kimi beğenip almıyo ama en güzeli en doğalı onlar ancada pazarda falan bulursun belkim bazı manavlardada olurda manavda pahalı oluyoo :26:

Heee tarla domatesi değil mi kıı o..?

Kız niye cvp vermioon annem sen bana bi sen varsın didim sen de varsında yoksun yaw ...Anaaa göbeği...bebişimi doyuruyon kız gene...ye kuzum ye yarasın inşlah...

kız yeni gördüm anca yazdıydımdııı valla bende herüfü bekliyom yoldaymış kızdım niye bu saate kaldın akşam dizim var ne ara yemek yicezde izleyebilicem didim bende ööle muhteşem yüzyılımı bekliyom vallaa

Anaaa kız vallla aynısını bende yaptım ya..şu saat adam daha gelmedi...aynen kuzum bende bi posta tel. haşladım...doğru diyon ne ara yiyecez de bide toplıcam ana...

neyseki senin sezeryan

çok fazla korkuların olmaz :26:
kız sezeryanda korkutuyor beni epidural olacak büyük ihtimalle ondan korkuyorum paniklermiyim acaba bi sürü şey geçiyor aklımdan :18::18::18::18::18::18:
erkekse zati tahmin yapar bence
14 hafta da git sen öğrenemzsen :)
5 ekim evlilik yıldönümümüz bizim belkim 5 ekimdede doğururum
hoşbulduk tatlım çok yoğunum oğlumun okuluna hergün git orda bekle al eve getir ev işleri alış veriş yemek çamaşır
sen nasılsın

kolay gelsin canım güzel koşturmaca bunlar
iyiyim bende canım sağol

en başta bendim söyleyen biy keye canımı çok pis tuyşu çektiytmiştii noolmuuş yaaniii canımızı çektiriyodu boşuna kadıncağız günaha giriyoduu ama aytık veyebiliy benim için fayk yapmaz tuyşum vay nasılsaa..

Anaaa kız vallla aynısını bende yaptım ya..şu saat adam daha gelmedi...aynen kuzum bende bi posta tel. haşladım...doğru diyon ne ara yiyecez de bide toplıcam ana...

kocişim geldi doyurdum meyve hazırladım o arada kendime ekstradan böğürtlen havuç ceviz ve 1 tanede hurma koydum zaten üzüm incir karpuzda vardı ooh meyve yiyok şimdide kociş ya tv ya neti ver bari bak dizinde başladı diyo öle yani hadi ben kaçar hanımlar hoşçakalıın

Slm kızlar nasılsınız çok ilerlemişsiniz okuyamıcammm

bana rapor verin ne var ne yok hamiş olan olmayan değişiklik felannnn

bu arada ben 15 inde bat idi ama dün oldummm kırmızılar erken teşrif ettilerrr

selam kızlar geldim ben,karın ağrım geçti çok şükür..ama resmen adet sancısı yaşadım akıntıda çok oldu her seferinde korkuyla gittim wc ye bişeymi oluyor diye neyseki geçti sonradan... bebişimde kıpır kıpırdı bugün normalde gündüz pek hareket etmez ama bugün hiç durmadı maşallah allahtan hareketlerini hissetmeye başladım da orda oldugunu kalbinin attıgını anlıyorum:26:

korktunmu annem sennn kıyamam neysekii korktun başına gelmedii dikkat etttt sen hayla reglmi oluon kızzz akıntı derken

korktunmu annem sennn kıyamam neysekii korktun başına gelmedii dikkat etttt sen hayla reglmi oluon kızzz akıntı derken

yok kız allah korusun ne reglisi onun daha zamanı var bi doğurayım sonra olurum inşallah:26: ama akıntı işte yaa olmuyomu sende normal yumurtalama zamanlarında filan olan akıntılar varya onlardan hamilelerde biraz daha artıyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…