kız oturduğun yerde insan bilmezmi pazarın nezaman olduğunuuual canım alda yap hele hamiş kalırsan çok lazım olcak daha bende yapcam kışlık domates sosunuu patlıcan kuruttum ama az odu antepten alırım artıkın patlıcan kabak biber kurusunuu :26: salçamıda koynoş yapcakmış ama yetişir inşallah biz gidene kadar yaa :26: niye daha önce yapmadıysa onuda gerçi bilmem kaç kilo biber alıyolar para yoktu heralde alamadıydı of salça işine mecbur yardım etcem bu sene orda olunca etmesem ayıp olur ama kendi tatlı biberlerimi ayıklarım anca acılarına dokanmam bananee
hayırlı olsun canım yeni koltuklarındaa..
Saol cnm...kız ben genelde migrostan alıyom hep alcaklarımı ondan....ama pazar alışverişinide severim aslında da bi kısmet olmadı gitmek şimdi kışlık için pazarda güzel bulabiliyosun artık gidiyimde öğrenirim garii
e bi zahmet öğrende git domatisi illa şu kocaman etli sulu ve ince kabuk domatislerden olcak menemene onlardan çok güzel oluyoo şekli bozuk dilimli gibi falan diye kimi beğenip almıyo ama en güzeli en doğalı onlarancada pazarda falan bulursun belkim bazı manavlardada olurda manavda pahalı oluyoo :26:
Kız niye cvp vermioon annem sen bana bi sen varsın didim sen de varsında yoksun yaw ...Anaaa göbeği... bebişimi doyuruyon kız gene... ye kuzum ye yarasın inşlah...
kız yeni gördüm anca yazdıydımdıııvalla bende herüfü bekliyom yoldaymış kızdım niye bu saate kaldın akşam dizim var ne ara yemek yicezde izleyebilicem didim bende ööle muhteşem yüzyılımı bekliyom vallaa
iyi olmuş canım ooh yarasın uykuu
kız sezeryanda korkutuyor beni epidural olacak büyük ihtimalle ondan korkuyorum paniklermiyim acaba bi sürü şey geçiyor aklımdan :18::18::18::18::18::18:neyseki senin sezeryan
çok fazla korkuların olmaz :26:
erkekse zati tahmin yapar bencehıı tahmin edebilecek yaniii
inşallah seninki gibi kesin tahmin olur yaa
14 haftada iyiymişş en azından 1 ay var o zamana idare ederimmm
inşallah çabucak ve kesin belli olur zaten ekimin 5 ine filan alıcam randevumu 12+1 olcazz
herhalde tahmini yada kesin bişi diyebilirr
hoşbulduk tatlım çok yoğunum oğlumun okuluna hergün git orda bekle al eve getir ev işleri alış veriş yemek çamaşır
sen nasılsın
kaynoş ne anlar bu işlerden
yüksek mevkıler işte çok karıştırma
:44::44::44::44::44::44::44:
somonda omega 3 varya daha iyidir d,iye devamlı somon yiyiom
--------
evet inşallah bir an önce bebişin olurda ona yatakını veririsn ama insan oğlu doymaz kanmaz emin ol o zamanda bebişinein herşeyi olsun diye uğraşcan
--
kocam izin verse hemen gidecem
vay vay vay kimmiş o hamişlerrrrr
hamişler ellemeyin yemek annemize
ben kırmızılar gelmeden önce hep halsizdim uykum geliyodu hamileyim sandımdı meğer oda rahatsızlığımdan dolayıymış zuahaha
Anaaa kız vallla aynısını bende yaptım ya..şu saat adam daha gelmedi...aynen kuzum bende bi posta tel. haşladım...doğru diyon ne ara yiyecez de bide toplıcam ana...
selam kızlarGeldim ben,karın ağrım geçti çok şükür..ama resmen adet sancısı yaşadım akıntıda çok oldu her seferinde korkuyla gittim wc ye bişeymi oluyor diye neyseki geçti sonradan... Bebişimde kıpır kıpırdı bugün normalde gündüz pek hareket etmez ama bugün hiç durmadı maşallah Allahtan hareketlerini hissetmeye başladım da orda oldugunu kalbinin attıgını anlıyorum:26:
korktunmu annem sennn kıyamam neysekii korktun başına gelmedii dikkat etttt sen hayla reglmi oluon kızzz akıntı derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?