hep uyumak ıstıyorum kafam kalksmasın zatı uykuyu severım bıde kusamk ıstıyorum yemek falan yapmamk anneme boyle deyınce kızıyo
heeslenme kusmaya dıyo
hee oturun oturun ilk 2 ay bebek uyusada bende uyusam diye gözlüycen 15 dakkada yarım saatte bi ağladığını düşünürsen uyuyabilmek için gözlüycen bebeğin uyumasınıhelede erkek bebek gazlı oluyor sana rahat vermiycek görürsüün:26:
ewt benden tecrübeli olacaksınn...
tam mıncırılcak zamnalarıı ayy ne tatlı olurr o fındıkkkk
ben sana gaz sıkıntılarını sorarımmm çocukumunn
ikircikli karıya bak
çifte standart uyguluyosunuz siz
bana teşekkür bilem yok
eroşu sallayıp uyutmadığın kaldı
duayı paylaş burda ben bilmiyorum
ikircikli karıya bak
çifte standart uyguluyosunuz siz
bana teşekkür bilem yok
eroşu sallayıp uyutmadığın kaldı
duayı paylaş burda ben bilmiyorum
bende dıyorum nasıl buldu
ıyıdır canım sen nasılsın
ya bu bengısu karısı aksam gırmıyo gece burda oluyo sanırsam genelde hamıslar uyur ama o gecelıyo :44:
kız zaten hamişlikle adetin belirtileri aynı oluyo diye bas bas bağırıyoz ya burda habireekarın ağrısınıda bl ağrısınıda çekiyon ikisindede yalnız hamileliğin sancısı kısa süreli ve daha beter oluyo arada giriyo çıkıyo okadar bide idrarda koku ve koyulaşma başlıyo ha bide sürekli ateş basması oluyo sabret kız daha yeni çarpıştın ne ara adet zamanın geldide adet gibi diyon yaaa aa sabır kuzum sabır unut bebeği falan düşünme adet tarihin ne zaman bu arada kız? :26:
bende ööle diyodum ama feciymiş hee
kusa kusa yerlerde yaatayımm diyodummm....
ama şimdik midem bulanmaya başlaadımı hiçbişe görmüyo gözümm
ne yemek ne bişeee..
adamcağızım aç kalıyooo çok fena olduğum zamanlarda makarna haşlıyoz
kussam nolurum bilmemmmmm...
,ama uykulu olmak güzell yattığım yerde kalıyomm
ohh uyuyomm tatlı tatlııı..
evet ben yeni uğarşıyo olcmmmhe dimi sen neler yaptın gaz sancısı için falan sorular soararsın inşallah pek fazla gelebileceğini sanmıyorum ama
ben rahtlamş olurum daha sık gelirim topike
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
bu dua evde yasın yokmu onun ıcınde ardır salat ı tefrıcıye
ayrımcılık yapmıyom sen rkb bu nlarla demeden ılgılenmen lazım
hem o yenı hamıs onu yormamak lazım
selam,ben de sizdenim,yeni katildim,4 yillik evliyim.
evli,mutlu gibi,cocuksuz...
azeriyim,turkleri cok severim...
araniza beni kabul edermisiniz....
bak bak bakk asıl beni yormamak lazım karnım gözüme doğru gidiyoAllâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
bu dua evde yasın yokmu onun ıcınde ardır salat ı tefrıcıye
ayrımcılık yapmıyom sen rkb bu nlarla demeden ılgılenmen lazım
hem o yenı hamıs onu yormamak lazım
hiih dedikodumu yapmışlaaarlen sizene benim uykumdaan gece uyuyabilsem uyurdum heraldee gelmiyo ben naapiim sabah erken kalksam uykum gelirde kalkamıyomkii artıın antebe gidincegirer uykum düzene zabahın köründe kalkıyo kaynanamlar sinir oluyom yaa erkenden kalkası kahvaltı hazırlayas sonrada yiyesi gelmiyoki insanııın :26: neysem orda erkenden sızarım heraldee :18::18:
bak bak bakk asıl beni yormamak lazım karnım gözüme doğru gidiyo
tamam okuyabildiğim kadar okurum günlükmü söölicem size
sende kendini düzene sokmalısın ama bengihiih dedikodumu yapmışlaaarlen sizene benim uykumdaan gece uyuyabilsem uyurdum heraldee gelmiyo ben naapiim sabah erken kalksam uykum gelirde kalkamıyomkii artıın antebe gidincegirer uykum düzene zabahın köründe kalkıyo kaynanamlar sinir oluyom yaa erkenden kalkası kahvaltı hazırlayas sonrada yiyesi gelmiyoki insanııın :26: neysem orda erkenden sızarım heraldee :18::18:
yok canım şimdiden o kadar belirti olmaz dinleme kendini ancak 10 gün sonra filan olurr o hislerrcanım hala carpışıyok :) 24ünde falan olmam lazım ddaha cok var anlıcaan :) ama ateş basması da oluyoo haahayır hamile olsam 1 günlük anca olurum bu kadar his olmazzz
ahh ne guzel ısteebende ole olsam keske senın kaynso ıyı nedne gıdıp onda kalmıyon
bıde su hamıslık takımıne ozenyom hemen yapcam
kartladımmıkıskançç ben yeni hamişimm hassasıımmm
kibarım nazlıyımm
ama sen alıştın artık hamişliğeee
kartladın, sen hassasiyet filanda kalmadı sende..
okuyabıldıgın kadar oku toplamını soyle canım ne kadar okuyyacaksan sevıcn yada bana msj at burda gormeye bılrıız yazdıgını
kzıalr ben cıkıyorummm heyırlı geceler hepınızee
okuyabıldıgın kadar oku toplamını soyle canım ne kadar okuyyacaksan sevıcn yada bana msj at burda gormeye bılrıız yazdıgını
kzıalr ben cıkıyorummm heyırlı geceler hepınızee
kartladımmıtirbiyesizzzzzzz KARTLADIMMI BİLMEM AMA ÖYLE BİR ZOR DÖNEME GİTRDİM Kİ SORMA
ŞU BEBİK GELSEYDİ HAYIRLISIYLA
BELKİDE EN RAHAT ZAMANLARIMMIŞ DİCEM BEBEK GELİNCEAMA NE OLURSA OLSUN SABIRSIZLANIYORUM ONUN YANAKLARINI ÖPMEK İÇİN
kız ben yatıyom saatim geçiyo
kızlar hayırlı geceler
tatlı rüyalaR
Allah irahatlık versin
bilerek irahatlık yazdım çünkü babaannem ööle derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?