Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:76::79::79::80::80::78::78::81::81::85::85::84::84::83::83::82::86::87::87::88::88::88::88::89::92::92::93::93::92::92::90::90::94::95::95::96::96::97::100::100::101::100::99::98::103::104::105::109::116::112::118::118::118::118::118::119::121::125::124::123::122::129::128::127::126::131::132::132::128::123::123:

Paşaaaam kız karı kudurdu kız böyle yazıp duracana int kapatta yeniden aç kııı düzelir huuuu Allah seni

slm canlarım nasılsınız bayadır gorusemedık ya:26::26: mısafır felan ağırladım ben gıremedım bu arada benım adet gunlerı kafayı yedı ıkı ay once 31 gunde oldum gecen ay 25 gunde bu ay 19 gun adet lekelenmelerım basladı noluyo rahım mı kuduruyo ne hahaha bebek yakınmıdır nedır:18::18:

vallaa bende zor okudum insan onca şeyi yazarken yorulur yaa :26: ben okadar kullandırtmam kendimi kıymet bilmeyenlere içimden gelirse yaparım kaynoşa gidincede kaçabildiğim kadar kaçcam işlerden ondada bi zaten mutfakta yardım ediyodum gene ederim arada yaa :26: temizlik falan heç yapmadım meselaa şimdiye kadar kaynoşta sağolsun anlayışlı iyi kadındır kaynoşum

aaa vilmaaa gelirmiydin kız sen artık buralaraaa dur hemen başağın zaten hesap soracağını bilerekten onun yerine soriiim nerdeydin kız sen bu zamana kadaaar gerçi başak olsa daha sert sorardı ya olsun ben okadar cadılaşamıyooom

Ayy şekerim aferin..kız napalım bi hamişliğimiz var tam naz yapacamız onuda kullanırız dabii..Sen dediğin gibi kokulardan rahatsız oldum di kaç mutfaktan ooh benim kaynoşum da sağolsun iidir kız...ee arada didişirik oda tuzu biberi napcan

sorma sekerım teyzemgıl vardı.. sonra onlar gıttı ben ızmıte gıttım kuzenmın karnı burnunda doğumu yakınd ona alışverıs yaptım bısyeler goturdum bugunde ordaydım.. bıde ondan once yeğenım geldı bende kaldı onu gezdırdım felan anca bı ohhh dedım hemen damladım

biz hiç didişmedik cidden iyidir pamuk gibi kadın ağzı var dili yok heç bi iş bile yapmasam ağzını açıp bişii demez ama ben rahat edemiyom yardım ediyodum işte mutfakta falan bi sabah erkenden uyanmaları huyunu sevmiyom 7de 8 de kalkılırmı yaaa oda hep kayın pederim yüzünden çaycı ya alışmışlar erkenden kalkıyolar oyüzden :26:

Anaaam erken kalkarsa kalksın karı sen napacan onları sanki beraber mi yaşıyonuz kii yooo

kızalar valla benim kaynana kendi kaynanasından çok çekmiş o yüzden bir şeye karıştığı yok ama cadı bir elti var sinsi zilli ortalığı karıştırıyo kıskançlık yapıyo birde yeni doğum yaptı mızmızda mızmız

hıı iyi bakalım :26: kolay gelsinmi diyim oh ne güzel bol bol gezmişsinmi diyim ne diyim bilemedim yaaa :26: bende gezmek istiyom bol bol yaaa şu bayramda bi gideydim memleketeee bol bol gezer bebişe alışveriş yapardım artıkın yediğim önümde yemediğimde arkamda olcek ne güzel millet bana cici bakıyo ordaaa helede dahada çok güzel bakarlarr şimdiii

öle deme kız geç kalkması da kötü benim kaynana 12 den önce kalkmıyo arada bi kalmaya gidiyoz ben istemeyerek gidiyom gerçi kalmayı sevmiyom orada yatak yok kocişden ayrı yatmak zorunda kalıyom ama ben ne yapıp edip kocişi alıyom yanıma diyom birde ben ayrı yatacaktım da niye evlendik deyince ses kesiliyo hepsinde

Benimkide sağolsun valla iidir severimde kaynoşumu komik kadın kıı...Hep eli kolu dolu gelir sağolsun...Biz mutlu olalım yeter ona....benide sever...öyle geçinip gidiyoz yani...

Benimkide sağolsun valla iidir severimde kaynoşumu komik kadın kıı...Hep eli kolu dolu gelir sağolsun...Biz mutlu olalım yeter ona....benide sever...öyle geçinip gidiyoz yani...

canım allah bozmasın ne cadı kaynanalar var ablamın kayınvalidesi beter bi kadın ablam kayınvalide yanına gitti 6 ay beraber yaşadılar 6 ay sonunda kaynana hem ablamı hem oğlunu kapı önüne koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…