Anaaam okurken ben yoruldum...:26:Kız maşallah senin gibi becerikli gelin bulmuş kaynoşun öpsün başına koysun annem..şimdi nerde öyle yardıma gelen gelin kız...neyse ii bari kışlığın dolmuş Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin şekerim..Kız valla şaşırdım neeeeey 1 haftada 5 kilo mu vermiiiiiiiiş valla bilemem ama accık sallamış herhal..senin elti..
iyi geceler bayanlar bende yeni geldim aranıza
iyi geceler bayanlar bende yeni geldim aranıza
slm canlarım nasılsınız bayadır gorusemedık ya:26::26: mısafır felan ağırladım ben gıremedımbu arada benım adet gunlerı kafayı yedı ıkı ay once 31 gunde oldum gecen ay 25 gunde bu ay 19 gun adet lekelenmelerım basladı noluyo rahım mı kuduruyo ne hahaha bebek yakınmıdır nedır:18::18:
vallaa bende zor okuduminsan onca şeyi yazarken yorulur yaa :26: ben okadar kullandırtmam kendimi kıymet bilmeyenlere içimden gelirse yaparım kaynoşa gidincede kaçabildiğim kadar kaçcam işlerden ondada bi zaten mutfakta yardım ediyodum gene ederim arada yaa :26: temizlik falan heç yapmadım meselaa şimdiye kadar kaynoşta sağolsun anlayışlı iyi kadındır kaynoşum
Paşaaaam kız karı kudurdukız böyle yazıp duracana int kapatta yeniden aç kııı düzelir huuuu Allah seni
o zaten kuduruk kız bilmiyonmuuulen paşa uçtun haa dahamı düzelmedi yaaa sayfaan :26::26:
aaa vilmaaa gelirmiydin kız sen artık buralaraaadur hemen başağın zaten hesap soracağını bilerekten onun yerine soriiim nerdeydin kız sen bu zamana kadaaar gerçi başak olsa daha sert sorardı ya olsun ben okadar cadılaşamıyooom
Ayy şekerim aferin..kız napalım bi hamişliğimiz var tam naz yapacamız onuda kullanırız dabii..Sen dediğin gibi kokulardan rahatsız oldum di kaç mutfaktan ooh benim kaynoşum da sağolsun iidir kız...ee arada didişirik oda tuzu biberi napcan
biz hiç didişmedik cidden iyidir pamuk gibi kadın ağzı var dili yok heç bi iş bile yapmasam ağzını açıp bişii demez ama ben rahat edemiyom yardım ediyodum işte mutfakta falan bi sabah erkenden uyanmaları huyunu sevmiyom 7de 8 de kalkılırmı yaaaoda hep kayın pederim yüzünden çaycı ya alışmışlar erkenden kalkıyolar oyüzden :26:
sorma sekerım teyzemgıl vardı.. sonra onlar gıttı ben ızmıte gıttım kuzenmın karnı burnunda doğumu yakınd ona alışverıs yaptım bısyeler goturdum bugunde ordaydım.. bıde ondan once yeğenım geldı bende kaldı onu gezdırdım felan anca bı ohhh dedım hemen damladım
biz hiç didişmedik cidden iyidir pamuk gibi kadın ağzı var dili yok heç bi iş bile yapmasam ağzını açıp bişii demez ama ben rahat edemiyom yardım ediyodum işte mutfakta falan bi sabah erkenden uyanmaları huyunu sevmiyom 7de 8 de kalkılırmı yaaaoda hep kayın pederim yüzünden çaycı ya alışmışlar erkenden kalkıyolar oyüzden :26:
Benimkide sağolsun valla iidir severimde kaynoşumu komik kadın kıı...Hep eli kolu dolu gelir sağolsun...Biz mutlu olalım yeter ona....benide sever...öyle geçinip gidiyoz yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?