Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ohh maşallah annem yarasın bebişe..bende diziyi izledim bi bakııim didim kızlar napıyo..

bızene mı karıya ıyılıkde yaramıyo anca senın hattınden kaynosun gelır get orda kal

ııh gidesim yok zateen bide düzgün uyuyamıycam ordaa kız millet bnim uykuma taktı baştada başak ondan kızıyom uyuyabilsem uyucam zaten yav :26: kocişle giriyom yatağa oyana dön buyana dön ı ıııh olmuyo hadii kalkıyom geriii

bende biliyom ama ah bi uyuyabilseem gündüz oluyo anca uykuuum :26: yatakdan çıkasım gelmiyooo

oh canım ye walla bengisucumm :) yarasın:) benim de iştahım acık bu aralar yaaa.. üfff.. 5 kilo versem iyidi :)

belimin agrısı yan etki olabilir canım igneden.. cünkü böyle belim normalde agrımazzz

sevgili kader arkadaşlarım sizlere rapor vermeye geldim

şimdi gelelim neler yaptıgıma rapor veriyim sizlere kankilerim
kaynanam aradı tarhana karılıcak gel diye eşim önden çıktı kuşçuya gitti sonra beni aradı hanım topiligi al gel burda devletin veterineri var dedi para almıyolarmış dedi neyse yola düştüm eşime gdierken gene tuttu panik atak geç kalıcam diye eşim çabuk gel demişti sonra dedim vesvese şeytandan umud allahtan diye diye kendimi telkin ettim elhamdurillah geçti eşimle minübüse kadar yürüdük el elebeni bindirdi annesine dogur yola çıktım oda veterineresonra aradı beni paşa veterinere götürdüm kanadı kırlımış gögüs kafesininde dikmek ladım dedmiş batikonla temilemiş yaralarını sen bırak buruya biz bakarız demiş eşim sonra paşayı köpügü demiş sabah 9 ila 10 arası kuşçumuz gelicek o baksın biz anlamayız demiş eşimde götürelim bizim sıpaları dedi bakıcez artık neyse ben kaynanam gittim baktımki komşusuyla tarhanaya saat 8 başlamış anam belim suırtım boynum agrıdı sonracıma eltim geldi 3 geçiyodu o geçirmeye yardım etti etmesinede az etti malesef oglu durmadıgı için eve gitti kaldı 10 kilo tarhana garip paşaya neyse işimiz bitti eve gittik lahana dolması ısıtmış tavada çay kahvaltılık koymuş oturduk onları yedim lahanaya dayanamam 5 adet yedim annem bulguru çok koydum piirnç yok az denilicek kadar dedi çay içtim peynri badem domates az kaşar yedim sonra işimiz bitti eltimle 1.5 saat yürüdük parkta inanın okadar yürüdümki biryerlerimden ter aktı vucudum çok ısındı hemen eve gdier gitemz üstümü degiştirdim sonra eşimi aradık kaynım vs geldiler eve yediler içtilen ben de kaynanam aanne nevaleyi görelim dedim domates salçası biber salçası koydum kaplara incir reçeli aldım kırmızı beyaz tarhana koydum 5 kilo karışık turşu koydum ıhlamur getirdim anlıcagınız bitirdim kaynanamı neme lazım bu devirde öle olucen eltim şşatı yenge hayırdır dedi aman dedim önceden almadıgıma yanayım bundan sonra böle dedimkaynanama deidm sen belli degildi tarhanayı sericegin dedim çarşamba dedimya dedi sen demedinmi dedim perşembede olur ararım aman dedi hatırlamıyourm ben biryerlerimden uydurmuyorum galiba dedim güldü neden yalan söyleyesinki dedi beni görünce komşusu gördü anam dedi ne kilo vermişsin güzelleşmişsin kaynanamın dişleri 32 diş görünüyo sonra komşular gördü kız dedi eltindende zayıfsın dedi eltimde yanıma bir bozuldu epey bir yürüdük bugün okadar yoruldumki yattıgım yeri bilmem kızlar ben gidiyimde yatayım işşallah sabah işim çok yemek çamaşır ev işleri benim bu halim ne olucekyaortada pimpomm topu gibi bir o yana bir bu yana evi topladım geldim vallahi kaynanam şaştı koy şurdan dedi okadar eziyet çektim 2 poşet kocaman kışlık getirdim eltimin suratını görsenzi gülerdinizbundan sonra böle eltimde biraz geçirmeye yardım etti toplasan yarın saat yok oglu durmadı dalga geşçermiş gibi hadi benim çocugum var durmuyo size kolay gelsin diye bıraktı gitti tarhanayı inanın ellerimin içi acıyo ya tarhanayı karmaktan geçirmekten herzamanki gibi hazıra kondu uyuz
şimdi eltim diyetisyene gitti 1800 kalorıilik yapıyomuş diyeti 91 kilo 600 geliyorum dedi sabah tartılmış 86 geliyourm dedi aslı varmı kafamı buldu anlamadım ben ya1 haftada verilirmi bu kadar birde adetmiş benim gibi okadar yoruldumki gözlerim kapanıyo yarında yemek ev işi var ne yapıcem bu yorgunlukla iyi kalkarım ben yarın

oh canım ye walla bengisucumm :) yarasın:) benim de iştahım acık bu aralar yaaa.. üfff.. 5 kilo versem iyidi :)

belimin agrısı yan etki olabilir canım igneden.. cünkü böyle belim normalde agrımazzz

evet iğneden olabiir canım düz bi zemine ara ara uzan sırt üstü aman boş veysene 5 kiloymuş beimde vaydı 5-6 kilo fazlam sağolsun ilaçlardan aman bebişimiz olsunda gerisi önemli diil

Anaaam okurken ben yoruldum...:26:Kız maşallah senin gibi becerikli gelin bulmuş kaynoşun öpsün başına koysun annem..şimdi nerde öyle yardıma gelen gelin kız...neyse ii bari kışlığın dolmuş Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin şekerim..Kız valla şaşırdım neeeeey 1 haftada 5 kilo mu vermiiiiiiiiş valla bilemem ama accık sallamış herhal..senin elti..

sayfayı atlatın yanınıza gelemiyourm yazıları göremiyourm kafayı yedim burda kk kafayı dedi galiba gene

ooh vallaaa iyi olmuş kaynoşaaa ne bulduysan toplamışsın ne güzel işte böyle olucan canım acımak yooook yihahhaaaah yaşasın kötülüük bende gidincehem orda yemeyi hemde biissürüü yaş cevüz getirmeyi planlıyom kaynoştaaan 1 te ağaç var daha toplamamışlr şansımızada gidince yiyim ben onları bi güzel salçamda olursa bizgelene kadar 5 kgli biber salçamıda getirceem kalmadı salçam olursa o zamana getiriyim didim kaynoşa biran önce yapsın diyeee ben gitmeden yapadılar iyiydi mutfaktanda yemek pişerken neyim pis kokuyo diyede kaçarım artıkın ahahah hamişliğimi kullancam baklım kullanabildiğim kadaaar ay bide içliköfte yaptıram ben onlara yaa canım çekti diyeee kaynoşlada perşembe günü pazara gider canım istediğimide alırım artıkın bebek benden beslencek ya artık yimem lazım diye meyvemi falan alcaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…