evet işte onu dedim bende bebek olunca nasıl olsa uyuyamıcaz geç saatlere kadar oturcaz
kocişim geldi doyurdum meyve hazırladım o arada kendime ekstradan böğürtlen havuç ceviz ve 1 tanede hurma koydum zaten üzüm incir karpuzda vardı oohmeyve yiyok şimdide kociş ya tv ya neti ver bari bak dizinde başladı diyo öle yani hadi ben kaçar hanımlar hoşçakalıın
bızene mıkarıya ıyılıkde yaramıyo anca senın hattınden kaynosun gelır get orda kal
sende kendini düzene sokmalısın ama bengi
gece bayağı ayakta kalıyon sen yavvv
neyse gitte bi kaynanan adam etsin uyku düzeniniiii..
yok canım şimdiden o kadar belirti olmaz dinleme kendini ancak 10 gün sonra filan olurr o hislerr
psikolojktir belkii
canım onlar köyde,,kışlık hazırlığı yapıyo işi başından aşkınn
hemde kocişin işine zor oluyoo oradan gezmesii
evimde olmak istiyom hem ben
köy kalabalık keyfi yatıp kalkamıyomm haşatım çıkıyooo yoruluyom çok
evde uyuyabiliyomm bariii
Ohh maşallah annem yarasın bebişe..bende diziyi izledim bi bakııim didim kızlar napıyo..
valla şimdikte cipis götüüyom miğdeye canım istedi naapiimhep yararlı şeyler yicek halim yok ya arada olur kaçamak
swnı azarlayarak konusuyo sen nıye cvp vermıyon
bak bı kere kaynam aradı nerdesın annmedeyım dedım gel deden senı gormek ıstıyo tamam dedım
kahvaltı yapıyom bı da aradı azarlr gıbı konustu nerdesın hanı falan
ne oldu ya dedım bı sorununuz mu var gelecez dedık dıye bı tersledım kadın yok kızım hanı gıdecekde gelsen dıyoım dedı bı kvıır dı daha da o oyle konustugu an cvp alıyo
ya ben böyle olunca çok kızıyorum..ben mi çok uyuzum sizmi çok sakinsiniz ?? ben senin yaşadıklarını yaşasam inat eder gitmezdim ne halleri varsa görsünler..kaynananla konuşsana sölesene böle böle diye..her seferinde böyle davranmasına eltinin hazıra konmasına niye izin veriyosun..sonra yıpratoyosun böyle kendini..ben huzursuzsam herkes olsun umrum olmaz..
canım sen de bir daha yaptığını söyleme kendine kadar azıcık yaparsın haberi yokken..
sorarsa da "herkesin kışlığını yapmaktan fenalık geldi..hazır alıyorum pazardan köylülerden o da ev yapımı nolucak?" dersin..
kendisi istiyorsa yapsın ya da pazardan alsın.. düşüncesiz bencil insanlar yaa
ne demek çocuğun yok.. özrü kabahatinden büyük
sevgili kader arkadaşlarım sizlere rapor vermeye geldimtatlım okurken bile sinirlerim zıpladı nedir bu kaynanaların gelinlerden istedikleri yaaa Allah yardımcın olsun sende ver cevaplarını öylede iyi gelin değilsin böylede en azından için rahat eder ama böyle diyorum ama cevap vermenin kolay olmadığınıda biliyorum.
hani nispet yapmak gibi olmasın ama benim kaynanam çok iyidir gerçi bana hiç karışmaz hele kızlarına kışlık hazırlatır dolaba bıraktırır benim payımıda ayırtır gönderir valla sağolsun dün gitmiş bahçeden incir toplamış bizim payımızıda ayırmış işten çıkınca gelin alın dedi bende o zaman akşam yemeğinede size geliyoz dedim sevinçten uçtu görsen hep dua eder bize o duada yeter diyom zaten
Paşam cnm nasılsın..?naptın kız tarhanaları.....kaynanazede...
oh canım ye walla bengisucumm :) yarasın:) benim de iştahım acık bu aralar yaaa.. üfff.. 5 kilo versem iyidi :)
belimin agrısı yan etki olabilir canım igneden.. cünkü böyle belim normalde agrımazzz
Öyle canın çektiyse napcan yesen bi yemesen can bu istemiş aboo hemide hamişken..kız cipse aşermede..yazık bebişe :26:
sayfa atlamıyo defnecin ban yazsan bile göremem benne yazıyousn acaba merak ettim bak şimid
sevgili kader arkadaşlarım sizlere rapor vermeye geldim
şimdi gelelim neler yaptıgıma rapor veriyim sizlere kankilerim
kaynanam aradı tarhana karılıcak gel diye eşim önden çıktı kuşçuya gitti sonra beni aradı hanım topiligi al gel burda devletin veterineri var dedi para almıyolarmış dedi neyse yola düştüm eşime gdierken gene tuttu panik atak geç kalıcam diye eşim çabuk gel demişti sonra dedim vesvese şeytandan umud allahtan diye diye kendimi telkin ettim elhamdurillah geçti eşimle minübüse kadar yürüdük el elebeni bindirdi annesine dogur yola çıktım oda veterineresonra aradı beni paşa veterinere götürdüm kanadı kırlımış gögüs kafesininde dikmek ladım dedmiş batikonla temilemiş yaralarını sen bırak buruya biz bakarız demiş eşim sonra paşayı köpügü demiş sabah 9 ila 10 arası kuşçumuz gelicek o baksın biz anlamayız demiş eşimde götürelim bizim sıpaları dedi bakıcez artık neyse ben kaynanam gittim baktımki komşusuyla tarhanaya saat 8 başlamış anam belim suırtım boynum agrıdı sonracıma eltim geldi 3 geçiyodu o geçirmeye yardım etti etmesinede az etti malesef oglu durmadıgı için eve gitti kaldı 10 kilo tarhana garip paşaya neyse işimiz bitti eve gittik lahana dolması ısıtmış tavada çay kahvaltılık koymuş oturduk onları yedim lahanaya dayanamam 5 adet yedim annem bulguru çok koydum piirnç yok az denilicek kadar dedi çay içtim peynri badem domates az kaşar yedim sonra işimiz bitti eltimle 1.5 saat yürüdük parkta inanın okadar yürüdümki biryerlerimden ter aktı vucudum çok ısındı hemen eve gdier gitemz üstümü degiştirdim sonra eşimi aradık kaynım vs geldiler eve yediler içtilen ben de kaynanam aanne nevaleyi görelim dedim domates salçası biber salçası koydum kaplara incir reçeli aldım kırmızı beyaz tarhana koydum 5 kilo karışık turşu koydum ıhlamur getirdim anlıcagınız bitirdim kaynanamı neme lazım bu devirde öle olucen eltim şşatı yenge hayırdır dedi aman dedim önceden almadıgıma yanayım bundan sonra böle dedimkaynanama deidm sen belli degildi tarhanayı sericegin dedim çarşamba dedimya dedi sen demedinmi dedim perşembede olur ararım aman dedi hatırlamıyourm ben biryerlerimden uydurmuyorum galiba dedim güldü neden yalan söyleyesinki dedi beni görünce komşusu gördü anam dedi ne kilo vermişsin güzelleşmişsin kaynanamın dişleri 32 diş görünüyo sonra komşular gördü kız dedi eltindende zayıfsın dedi eltimde yanıma bir bozuldu epey bir yürüdük bugün okadar yoruldumki yattıgım yeri bilmem kızlar ben gidiyimde yatayım işşallah sabah işim çok yemek çamaşır ev işleri benim bu halim ne olucekya ortada pimpomm topu gibi bir o yana bir bu yana evi topladım geldim vallahi kaynanam şaştı koy şurdan dedi okadar eziyet çektim 2 poşet kocaman kışlık getirdim eltimin suratını görsenzi gülerdiniz bundan sonra böle eltimde biraz geçirmeye yardım etti toplasan yarın saat yok oglu durmadı dalga geşçermiş gibi hadi benim çocugum var durmuyo size kolay gelsin diye bıraktı gitti tarhanayı inanın ellerimin içi acıyo ya tarhanayı karmaktan geçirmekten herzamanki gibi hazıra kondu uyuz
şimdi eltim diyetisyene gitti 1800 kalorıilik yapıyomuş diyeti 91 kilo 600 geliyorum dedi sabah tartılmış 86 geliyourm dedi aslı varmı kafamı buldu anlamadım ben ya1 haftada verilirmi bu kadar birde adetmiş benim gibi okadar yoruldumki gözlerim kapanıyo yarında yemek ev işi var ne yapıcem bu yorgunlukla iyi kalkarım ben yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?