ben bu kocayı beklemekten bıktım artık..[/QUOTE
Nirdekiii...?
Ne oldu giii niye dellendin... Bilmiyin mi bu kocalar bekletmeyi seviyiiii
ben bu kocayı beklemekten bıktım artık..[/QUOTE
Nirdekiii...?
işte ... girdiği bütün işlerde hep şansıma geç geliyo bıktım artık..burasıda öyle çıktı..ramazana kadar genin yarısı geldi eve..ramazanda yine idare ettim..şimdide aynı saat 9-10 anca geliyo..herkes eşiyle yemeğini yiyo çayını içiyo ben hala koca bekliyorum..artık bıktım iyice psikolojim bozuldu..yapayalnız kalıyorum..zaten iyi değilim..bunaldım artık...
paşamm çok fazla smiley harcama smileylerin bitcek haa
Pasammmm,
Yine ne kadar yormussun kendini tatlim......
otur sifir
canım iş yapmasam kafamla konuşuyorm rahatlıyourm terapi gibi oluyo anlıcagankuzum kendini çok hırpalıyon amaa en sonunda vücudun bi gün o tempoya dayanamıycak iflas edicek hastalanıp bi gün yataklara düşücen yerinden bile kalkamıycan görücen gününüüüyorma diyoz sana kendini bu kadar hem bebek istiyon hemde kıpır kıpır yerinde durmuyon böyle tabi tutunamaz tabi olmaz bebeğin accıkkır dizinide k.çının üstne otuy
çok yorgunum ve daha mutfağın balkonu mutfağın yerleri tuvalet ve kapılar duruyoama onları yarın yapıcam adetliyim yaa belim kasıklarım çok ağrıdı içim parçalanıyo resmen : benimki çok kızıyo kendine hiç dikkat etmiyosun diyo ama mecburum napcam hemde günlük işler yani süpür sil toz al .. çay demledim birazdan oturup içicem..uf ya benim kaynoş bugün yarın gelir acayip stres yapıyorum yaa
canlarım yaaaa walla cok ozledimmm sizleri...internet bağlandı aysun iptal cepten bile giremio o dercemisafirim vardı biliosunuz o varken arkadaşım 18 haftalık bebeğini kaybetti ( kalbi durmuş...Allahtan günlerce sürmedi sancısı...ona gittim pazar günü .... c.tesi pazar bide düğün kına vardı süslendim düğüne gittim bide pazar akşamı...mor cici almıştım kendime süslenince ii hissettim kendimi p.tesi kayınbabamı götürdük...2 gün yattı hastanede...kayınvaldeme gittik orda kaldık...refakatçi almıolar yanına...dün akşam geldik evimize...bugün ev temizliği vs derken şimdi girebildim...akşam kayınvaldemlere gitcez babamı görmeye...baş ağrısı cok oluyo bide unutkanlık var dikkatini toplayamıo bişe anlatırken..susuo ... ( moraller bozuk ama drlar geçici dio ...keyfim olmuo fazla giremiom o nedenle...yarın sabah kontrole götürücem...ordan 1 tane kemoterapisi kalmıştı onun için diğer hastaneye götürcem...öle işteee...yoğunum anlıcanız...havadisleri verirsiniz bana onlıne iken...öpüyom hepinizi
allahım göbekli marulu beni unutmuşsun[
cnm Allah şifa versin senden de razı olsun adamcağızı doktora götürüyosun devamlı
bize bi havadis yok
sevinç veli oldu oğlyuyla hergün okula gidip okuma yazma öğreniyo boyama yapıyo geliyo
eroş hamilelikten dolayı devamlı uyuyo
nazo nun evi yeğenleri bastı okul döneminde onda kalıyolar biliyosun
ayen diye yeni bi hatunumuz var bilirsin o kimyasal gebelik yalşadı senin yaşadığın gibi
yeşil doğurdu doğurcak
ksel atık gelmiyo
bende pek giemiyorum bel ağrısından dolayı
bayağıda havadis varmış he
Pasam
Nerdesingiiii? Bugunun raporu gelmediiii..
Gel de anlat bqkeeem kendini nasil hirpaladin yine bugun
Hanımlar nasılsınıız...?Ayy noldu bilmiyorum bu akşam bi uyku bastırdı anam yatsam pek erken daha hiç alışık değilim böyle irken yatmaya...esneyip duruyorum yaa bi rehavet çöktü valla resmen üstüme noliyii yaa
göze gelmişindir bebemrapor verdik heç yorum yapam olmamış yazıkkkk sevinç karısıda yok nerde bu hatun beydaglıda yok belinaysu yok daha çok kişi yok
ya millet ilk ayında hamile kalıyor. ilk denemede altın vuruş. nasıl beceriyorlar biz mi beceriksiziz anlamadım yaaaaaaaaaaaa
kıst amelıyatı oldum ya cnm onu dıyo basakbasakcım ıkı aydır ıncır kuru yapıom ya pek duzenlı olmasada yumurtalarım erkenmı catlıyo acep dıyorum bu ay yıkanınca baslıcam calışmalara
Kizlar nasilsiniz
Yimekte karalahana sarmasi war buyurmazmisinizz
sana burdan haber verecegimi söylemiştim cinsiyeti belli oldu erkekmiş benimki seninde erkektir bence
ay canım hayırlısı olsun yaa çok sevindim inşallah yarın bende öğrenebilirim bebişimin cinsiyetinisen çok sevinmişe benzemiyon ama kızmı istiyodun yoksam :26:
Kuzum mini pizzalardan yada normal pizza yapabilirsinolmazsada bir çeşit börek yap canım
elman varsa elmalı pasta yapyada kurabiye yapabilirsin
bi kek türü veya kremalı bişiiler istersen mini köstebek pasta,yaş pasta falanda olabilir
evde bisküvin varsa mozaik pasta yapıp buzluğa atabilirsin yada çikolatlı topta yapabilirsin yerine ikiside güzel oluyo
bide salata yap bitane patates salatası yada daha kolayını istersen patates püresi salatası oda çok güzel oluyor yadaa yalancı kumpirde yapabilirsin oda basit oluyor kısır veya mercimk köftesi falanda olabilir elinde ne malzeme varsa ona göre pratik bişiiler yap canım elinde ne malzeme olduğunu bilemeyizki kesin şunu yap diyelim seçenekler sundum anca tariflerini istersen veririm yaparsın
heykeşley neyde yaa kimse yok kaçcam bende bu gidişle ama paşam gelirde tarif sorarsa diye bekliyom ama yapmaya koyulmuştur bilem kesin dururmu yerinde hiç karı :26: salatayı ertesi güne bırakacağıiçin onu yazem bari :26:
kuzum bak eğer pattis püresi salatas yaparsan basitçe anlatiim;
PATATES PÜRESİ SALATASI
Pattisi haşla ez içine soğan rendele, dere otu, nane, maydanoz varsa onları doğra ince ince sonra tuzunu baharatını ekle karıştır bi sonra avuç büyüklüğünde teker porsiyonluk şekilde yuvarla püreyi içini kase gibi aç rendelenmiş havucu koy,sonra üstüne sarımsaklı yoğurt koy en üstede naneli salçalı sos dök servise hazıııırçok güzel ve basit oluyo canım ütünü istediğin gibi ekstradanda dereotuyla falan süsleyebilirsin
YALANCI KUMPİR
Pattisi haşla ez içine sıcağı sıcağına tereyağını ve kaşarını koy erit tuzunuda koysıcakça beklet onu sonra bildiğimiz bol turşulu bi rus salatası hazırla(bezelye,havuç,pattis, salatalık turşusu ve mayonezden istersen koyu bi yoğurtta koyabilirsin biraz) kaseye önce pattis püresini koy alta üstünede rus salatasını koy isteyen üstüne ketçapta dökebilir
neyse benim çıkmam lazım kociş bilgisayarı istiyoo :26: sonra görüşürük hanımlaar hoşçakalıınyaparsan pattis püresi salatasını öneririm kalorisi daha az çokda hafif okadar rejimin boşa gitmesin
günaydın kızlar
Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
aa evet paşamda vardı:18::18:hamarat tombik hatunne yapıyım sayfa öne atlasın diye yaptım durdum kızlaron yazılarınıda okuyamadım ben ya
kız çok yoruldum gene he
canım iş yapmasam kafamla konuşuyorm rahatlıyourm terapi gibi oluyo anlıcagan
hay ben senin ve herkezin kaynosunu öpüyüm hemi allah kavuştursun bebem gül egüel kirlet
7 takındanda bir arkadaş yazmış 6.5 aylık bebeginin kalbi durmuş ne halledirlerdir kim bilir kendim gözümün önüne geldim ya rabbim sabır versin çok zor ben ömürümde sabah ezanına kadar uyumadım elim kanrımda ayaklarımı çetim öle agladım durdum kızım mömrüm hani sıcaklıgın tekmelerin annem seni çok özledim ben burda sen morkta dedim agladım çok zor karnın kocaman giidyosun hasyaneye ellerim boş çıkıyosun helede elinden birşey gelmeyince işte bittiginin resmidir
allahım göbekli marulu beni unutmuşsunuyuz karı ne olucek
rapor veriyim bari öhü öhü
evi sildim süpürdüm toz aldım
tuvaletleri yıkadım duşa kabini temizledim
mutfagı makinaya boşalt geri koy
yemkelri yaptım
yemek odasının vitrimlerim içlerini degiştridim
130 tane ceviz kırdım
kaynanamın verdikelri erzakları yerleştirdim
25 melemenden 1 kavonozum atmış allaha şükür
9 yarım kavonozum var canlar sarımsaklı domatesli soso yapıcem kızartmalara makarnaya
12 kavonozda büyük bir kiloluk var onlarada komposto koyucem şeftali ve erik koymayı düşünüyorum
bugün okadar yoruldumki
menüde tarhana çorbası
zeytin yaglı fasülye
biber doldurdum
sütlü irmik tatlııs yaptım
karışık hoşaf yaptım eşime
yarınada misafirim var ne yapayım kızlar
aklımda açma var papates salatası kakaolu kek sütlü irmik tatlısı sigara böregi yapıyım diyourm yada muska şeklinde hamur kesmiştim onu yogurtluyum diyourm yanına patates kızartıyım diyorum kahvaltılık koyarım tatlıyı koyarım sigara böregimyle açma gül böregimi yapsam ne yapsam kafayı yicem he
akşam kimse yokmuduuuuuu:44::44::44:Öffff kimsecik yok isyan edecem yaaaaa
onlar birleşip kaçtılar ben sana sööliyimgöze gelmişindir bebemrapor verdik heç yorum yapam olmamış yazıkkkk sevinç karısıda yok nerde bu hatun beydaglıda yok belinaysu yok daha çok kişi yok
günaydın kızlar
Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?