Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ne oldu giii niye dellendin... Bilmiyin mi bu kocalar bekletmeyi seviyiiii

paşamm çok fazla smiley harcama smileylerin bitcek haa
ne yapıyım sayfa öne atlasın diye yaptım durdum kızlaron yazılarınıda okuyamadım ben ya
Pasammmm,

Yine ne kadar yormussun kendini tatlim......

otur sifir
kız çok yoruldum gene he
canım iş yapmasam kafamla konuşuyorm rahatlıyourm terapi gibi oluyo anlıcagan
hay ben senin ve herkezin kaynosunu öpüyüm hemiallah kavuştursun bebem gül egüel kirlet
7 takındanda bir arkadaş yazmış 6.5 aylık bebeginin kalbi durmuş ne halledirlerdir kim bilir kendim gözümün önüne geldim yarabbim sabır versin çok zor ben ömürümde sabah ezanına kadar uyumadım elim kanrımda ayaklarımı çetim öle agladım durdum kızım mömrüm hani sıcaklıgın tekmelerin annem seni çok özledim ben burda sen morkta dedim agladım çok zor karnın kocaman giidyosun hasyaneye ellerim boş çıkıyosun helede elinden birşey gelmeyince işte bittiginin resmidir
allahım göbekli marulu beni unutmuşsun uyuz karı ne olucek
Pasam
Nerdesingiiii? Bugunun raporu gelmediiii..

Gel de anlat bqkeeem kendini nasil hirpaladin yine bugun

rapor veriyim bari öhü öhü
evi sildim süpürdüm toz aldım
tuvaletleri yıkadım duşa kabini temizledim
mutfagı makinaya boşalt geri koy
yemkelri yaptım
yemek odasının vitrimlerim içlerini degiştridim
130 tane ceviz kırdım
kaynanamın verdikelri erzakları yerleştirdim
25 melemenden 1 kavonozum atmış allaha şükür
9 yarım kavonozum var canlar sarımsaklı domatesli soso yapıcem kızartmalara makarnaya
12 kavonozda büyük bir kiloluk var onlarada komposto koyucem şeftali ve erik koymayı düşünüyorum
bugün okadar yoruldumki
menüde tarhana çorbası
zeytin yaglı fasülye
biber doldurdum
sütlü irmik tatlııs yaptım
karışık hoşaf yaptım eşime
yarınada misafirim var ne yapayım kızlar
aklımda açma var papates salatası kakaolu kek sütlü irmik tatlısı sigara böregi yapıyım diyourm yada muska şeklinde hamur kesmiştim onu yogurtluyum diyourm yanına patates kızartıyım diyorum kahvaltılık koyarım tatlıyı koyarım sigara böregimyle açma gül böregimi yapsam ne yapsam kafayı yicem he

göze gelmişindir bebem rapor verdik heç yorum yapam olmamış yazıkkkksevinç karısıda yok nerde bu hatun beydaglıda yok belinaysu yok daha çok kişi yok

göze gelmişindir bebem rapor verdik heç yorum yapam olmamış yazıkkkksevinç karısıda yok nerde bu hatun beydaglıda yok belinaysu yok daha çok kişi yok

Maaşallah gene işlere doludizgin devam...kız ağlayan pasta yap çok güzel oluyo ımm ımmm ımmm çikolata damlalı kek yap..,patatesli börek yap,cevizli havuçlu yogurtlu salata yap,ee yeter anam..valla kimse yok..

ya millet ilk ayında hamile kalıyor. ilk denemede altın vuruş. nasıl beceriyorlar biz mi beceriksiziz anlamadım yaaaaaaaaaaaa

kıst amelıyatı oldum ya cnm onu dıyo basak basakcım ıkı aydır ıncır kuru yapıom ya pek duzenlı olmasada yumurtalarım erkenmı catlıyo acep dıyorum bu ay yıkanınca baslıcam calışmalara

hiih hadi yaa ya bimiyodum yada unuttum galiba :26: leyla oldum bu aralar kusura bakma canım yaa :26: çok geçmiş olsuun hayırlara vesile olsunda gelsin artık bebişin inşallah

Kuzum mini pizzalardan yada normal pizza yapabilirsin olmazsada bir çeşit börek yap canım
elman varsa elmalı pasta yap yada kurabiye yapabilirsin
bi kek türü veya kremalı bişiiler istersen mini köstebek pasta,yaş pasta falanda olabilir
evde bisküvin varsa mozaik pasta yapıp buzluğa atabilirsin yada çikolatlı topta yapabilirsin yerine ikiside güzel oluyo
bide salata yap bitane patates salatası yada daha kolayını istersen patates püresi salatası oda çok güzel oluyor yadaa yalancı kumpirde yapabilirsin oda basit oluyor kısır veya mercimk köftesi falanda olabilir elinde ne malzeme varsa ona göre pratik bişiiler yap canım elinde ne malzeme olduğunu bilemeyizki kesin şunu yap diyelim seçenekler sundum anca tariflerini istersen veririm yaparsın

heykeşley neyde yaa kimse yok kaçcam bende bu gidişle ama paşam gelirde tarif sorarsa diye bekliyom ama yapmaya koyulmuştur bilem kesin dururmu yerinde hiç karı :26: salatayı ertesi güne bırakacağıiçin onu yazem bari :26:
kuzum bak eğer pattis püresi salatas yaparsan basitçe anlatiim;
PATATES PÜRESİ SALATASI
Pattisi haşla ez içine soğan rendele, dere otu, nane, maydanoz varsa onları doğra ince ince sonra tuzunu baharatını ekle karıştır bi sonra avuç büyüklüğünde teker porsiyonluk şekilde yuvarla püreyi içini kase gibi aç rendelenmiş havucu koy,sonra üstüne sarımsaklı yoğurt koy en üstede naneli salçalı sos dök servise hazıııır çok güzel ve basit oluyo canım ütünü istediğin gibi ekstradanda dereotuyla falan süsleyebilirsin

YALANCI KUMPİR
Pattisi haşla ez içine sıcağı sıcağına tereyağını ve kaşarını koy erit tuzunuda koy sıcakça beklet onu sonra bildiğimiz bol turşulu bi rus salatası hazırla(bezelye,havuç,pattis, salatalık turşusu ve mayonezden istersen koyu bi yoğurtta koyabilirsin biraz) kaseye önce pattis püresini koy alta üstünede rus salatasını koy isteyen üstüne ketçapta dökebilir

neyse benim çıkmam lazım kociş bilgisayarı istiyoo :26: sonra görüşürük hanımlaar hoşçakalıın yaparsan pattis püresi salatasını öneririm kalorisi daha az çokda hafif okadar rejimin boşa gitmesin

günaydın kızlar

Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin

teşekkür ederim tatlım akıl verdin sabah açtım pc senden sonra eşim çagırdı balkonda muhabbet koyuydu anlıcagın gene beni sinir etmeyi başardır bu aralar işlerindenmidir nedir çok agrasif ya birşey desem kzıyo bagırıyo çagırıyo bana nedense sonrada diyor stresliyken gelme yanıma diyor sana dedi fino köpegi lazım gel dedinmi gelicen git dedinmi gidicenbu adamın günü gününü tutmuyo
canım ben sana geliyim yap bana bunlarıama ban patates yasak malesef şeker oldugundanben aklıma yazdım neler yapıcem şimdi
sigara böregi
gülböregi
hazır kek aldım
sütlü irmikli tavuk gögsü yaptım dünden
patates salatası
eşim boşver açmayı pogacagı dedi gelenler 3 kişiler hepside diyetteben bunlara bol yeşil salata yapayım ddidim ayıp olur onlar onları yerken bende brokoli haşladım onu yemeyi düşünüyorum ayıpta olmaz zaten diyetteyim biliyolar herley bebegim için biliyosun regli oldugumdan 2 kilo artı çıkıyorum nedense:44::44:her reglimde böle oluyo gelenlerin 2 çocugu var muhtemelen 1 sonra gelirler benimde işim sadece patatesi haşlıcam yeşilliklerini koyucem gül böregini sarmıştım sigaraböregiyle işime yaradı bak biri gelince çıkar pişirgül böregini borcama koyucem sigara böreginide yagda kızartıcem servis takımlarımı çıkardım ben onlara bir masa hazırlıyımda görsünler bakalım çok kişi çagırsaydım mercimek kögtesi ve açma yapıcektim yanına 3 kişiyede bu kadar yeter hem yenmiyo ya günah akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum patlıcanı döşüyüm kıymalı diyorum oturmamı yapsam karnıyarıkmı:44::44ilav çorba ne yapsam :44:salatada yapıcem benim sponsor eve erken gelirse pazarada gidicez bakalım
günaydın kızlar

Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin

amin işşallah duygular karşılıklı bebem

aa evet paşamda vardı:18::18:hamarat tombik hatun
Öffff kimsecik yok isyan edecem yaaaaa
akşam kimse yokmuduuuuuu:44::44::44:
onlar birleşip kaçtılar ben sana sööliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…