Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hııım zor bi durum tabi cnm çok üzüldüm... inş vücutta çok ilerleme göstermez...Allah inş sağlığına kavuşmayı nasip etsin..sizlerde sabırlar versin...

aminnnn cnmm başka yere yayılmamış ama Allah tan...hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimm...

kalan işlerimide yaptım yarına bırakmadım..banyomu yaptım azönce..ohh yıkanmak gibisi yok ama hala kırmızılar geliyo nedense çok sancım var ya 4.cü günde hiç böle olmazdım..
yemek olarak:kabak,patlıcan,kırımızı ve yeşil biber kızartıcam.üstünede sarımsaklı yoğurt..bide makarna haşlıcam..marul salatasıda yaptımmı tamamdır.. :)

kıst amelıyatı oldum ya cnm onu dıyo basak basakcım ıkı aydır ıncır kuru yapıom ya pek duzenlı olmasada yumurtalarım erkenmı catlıyo acep dıyorum bu ay yıkanınca baslıcam calışmalara

hadi bakalım gelsin artık bebişcik

kür şifa olmştur inşallahh

:26::26::26::26::26::26::26::26:

[

cnm Allah şifa versin senden de razı olsun adamcağızı doktora götürüyosun devamlı

bize bi havadis yok

sevinç veli oldu oğlyuyla hergün okula gidip okuma yazma öğreniyo boyama yapıyo geliyo

eroş hamilelikten dolayı devamlı uyuyo

nazo nun evi yeğenleri bastı okul döneminde onda kalıyolar biliyosun

ayen diye yeni bi hatunumuz var bilirsin o kimyasal gebelik yalşadı senin yaşadığın gibi

yeşil doğurdu doğurcak

ksel atık gelmiyo

bende pek giemiyorum bel ağrısından dolayı

bayağıda havadis varmış he

Pasam
Nerdesingiiii? Bugunun raporu gelmediiii..

Gel de anlat bqkeeem kendini nasil hirpaladin yine bugun

Hanımlar nasılsınıız...?Ayy noldu bilmiyorum bu akşam bi uyku bastırdı anam yatsam pek erken daha hiç alışık değilim böyle irken yatmaya...esneyip duruyorum yaa bi rehavet çöktü valla resmen üstüme noliyii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…