Hııım zor bi durum tabi cnm çok üzüldüm...inş vücutta çok ilerleme göstermez...Allah inş sağlığına kavuşmayı nasip etsin..sizlerde sabırlar versin...
kuzum ne ameliyatı oldun yaa çok geçmiş olsuun:26:
kıst amelıyatı oldum ya cnm onu dıyo basakbasakcım ıkı aydır ıncır kuru yapıom ya pek duzenlı olmasada yumurtalarım erkenmı catlıyo acep dıyorum bu ay yıkanınca baslıcam calışmalara
benimde tavuk ağzımda büyümüştü yiyememiştim hemde daha hamileliğimi öğenmemiştim düşün ogün bugündür eve tavuk girmedi :120:
inşallah geçer tavuk kurtarıcı çünkü yemek düşünürken çorbası pilavı yemeği herşeyi oluyor o çıktı menüden ben çok zorlandım ne yapcam diye düşünmekten bide düşün ben öğlen yemeğide hazırlıyorum eşim yemeğe geliyor hergün...
Huuukız umudum ne ediyiin...geçmişe mi bakıyon hatun slm sabah vermiiiin..?
canlarım yaaaa walla cok ozledimmm sizleri...internet bağlandı aysun iptal cepten bile giremio o dercemisafirim vardı biliosunuz o varken arkadaşım 18 haftalık bebeğini kaybetti ( kalbi durmuş...Allahtan günlerce sürmedi sancısı...ona gittim pazar günü .... c.tesi pazar bide düğün kına vardı süslendim düğüne gittim bide pazar akşamı...mor cici almıştım kendime süslenince ii hissettim kendimi p.tesi kayınbabamı götürdük...2 gün yattı hastanede...kayınvaldeme gittik orda kaldık...refakatçi almıolar yanına...dün akşam geldik evimize...bugün ev temizliği vs derken şimdi girebildim...akşam kayınvaldemlere gitcez babamı görmeye...baş ağrısı cok oluyo bide unutkanlık var dikkatini toplayamıo bişe anlatırken..susuo ... ( moraller bozuk ama drlar geçici dio ...keyfim olmuo fazla giremiom o nedenle...yarın sabah kontrole götürücem...ordan 1 tane kemoterapisi kalmıştı onun için diğer hastaneye götürcem...öle işteee...yoğunum anlıcanız...havadisleri verirsiniz bana onlıne iken...öpüyom hepinizi
Cnm Basim agriyor o tarafa donuyom bu tarafaa donuyom gecmiyiiiiiuzanip duruyom yani anlayacagin... Sen ne ediyon bacim?
ohhh sen baya bişey almışsın ben hiç bişey almadım daha...benim hiç bulantım kusmam olmadı güzelleştim hep tuzlu ekşi ve acı aşeriyorum ...senin nasıl
sana burdan haber verecegimi söylemiştim cinsiyeti belli oldu erkekmiş benimki seninde erkektir bence
Cnm Basim agriyor o tarafa donuyom bu tarafaa donuyom gecmiyiiiiiuzanip duruyom yani anlayacagin... Sen ne ediyon bacim?
Kizlar nasilsiniz
Yimekte karalahana sarmasi war buyurmazmisinizz
Cnm geçmiş olsun geçen dumanada didim..patatesi soy da kafana sar öyle yat uzan biraz...
Sagol cnm denemekde yarar var.....
ben bu kocayı beklemekten bıktım artık..
Pasam
Nerdesingiiii? Bugunun raporu gelmediiii..
Gel de anlat bqkeeem kendini nasil hirpaladin yine bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?