hamılelıkten kaynaklanıodurdogurdudunda gecer herkesın ole oluyoo
o en sevdiğim işte ama yoğurt yok evde kocişe deyimde yoğurt alsın gelirkenacıktım sanki kıs
aynen haftasonu kociş süpürüyor siliyor hatta bende çamaşır katla toz al falan onlarla uğraşıom
ıyykk :120::120::120::120::120: ben kaç aydır tavuk sürmüyom ağzıma bi tek tavuktan tiksindim hamileliğim boyunca yemedim hiç görmeye bile tahammülüm yok canımmm ama normalde tavuğu çok severim o ayrı şimdi derdine düştüm doğurunca yiyebilcemmi acaba diyorum
o en sevdiğim işte ama yoğurt yok evde kocişe deyimde yoğurt alsın gelirkenacıktım sanki kıs
aynen haftasonu kociş süpürüyor siliyor hatta bende çamaşır katla toz al falan onlarla uğraşıom
ıyykk :120::120::120::120::120: ben kaç aydır tavuk sürmüyom ağzıma bi tek tavuktan tiksindim hamileliğim boyunca yemedim hiç görmeye bile tahammülüm yok canımmm ama normalde tavuğu çok severim o ayrı şimdi derdine düştüm doğurunca yiyebilcemmi acaba diyorum
bende gittim meyve havuç hurma koydum kendime onları yiyom şimdi :26: git sende meyve falan koyda ye canım enerji versin diye yiyom bendebende bitek kokan peynirlere karşı tiksindiydim bide yumurta yiyesim gelmiyodu bazen artıkın yiyebiliyom amaaa yapsınlar tabi bulaşık makineside boşalcak onu bekliyo dahaaa
kızlar arçelik aşkı taze tutan buzdolabı reklamındaki koltuk takımını istiyorum..
yani çelikle çeliknazın koltuğu
tam benim arayıp da bulamadığım koltuk... WANTED aynısını duyan gören bulan olursa bana haber versin!!!
bu kadar dümdüz sade beyaz herşeyiyle düz bi koltuk nasıl bulunamaz anlamıyorum2 yıldır arıyorum:95:
ayy cnm ya bende nar ekşisinden tiksindim bide adana kebaptan:26::26:
hamileliğimn başında eşim bana restoranda adana yedirmişti zorla:120:
bide nar ekşili salata vardı. ikisinide yemekte zorlandığım için ikisinden de tiksindim
doğumdan sonra geçiyo diyolar ama bilmem
krema hazır cnm su kucuk kutularda oluyo ya... neyse valla sahane oluyo ben hep makarnada yaparım... uzun makarnayla yapıorm en ıncenın bı kalını oluyo ya onla yap... makarnayı hasla tavuguda hasla parcala ınce ınce... sonra tavugu bırazda tereyağda kavur ıcıne kori koy bırazda sonrasında makarnayla bırlestır karıstrıdın ya en son ustune krema dok ama hepsını bosaltma kremanın ayarla ıste kıvamınıafıyet olsunn
uzun makarna derken spagettimi onun kalınıda fırın spagetti makarnası oluyo ondansa 2 paket var evde kocişten spagetti istediydim gitmiş yanlışlıkla fırın için olan kalınından almış insan bi tikkat eder yaayani yavuklu makarnaya kremayı öylece döküp bidaa karıştııyonmu bitek pişirmiyonmu yada ısıtmıyonmu o kremayla bidaaa :26: onun yerine makarnanı üstüne kendimiz beşamal sos yapıp döksek nasıl our daha iyi ve sağlıklı olmamı :26: kremaya kimbilir neler karıştırıyolardır :26: hem tavukda demir varya krema ve beşamel sosdada süt var e tavuğun demirini öldürür oo tavuk yemenin anlamı kalmaz bu seferde of kafam karıştı yaa :26:
benimde tavuk ağzımda büyümüştü yiyememiştim hemde daha hamileliğimi öğenmemiştim düşün ogün bugündür eve tavuk girmedi :120:
inşallah geçer tavuk kurtarıcı çünkü yemek düşünürken çorbası pilavı yemeği herşeyi oluyor o çıktı menüden ben çok zorlandım ne yapcam diye düşünmekten bide düşün ben öğlen yemeğide hazırlıyorum eşim yemeğe geliyor hergün...
ayy cnm ya bende nar ekşisinden tiksindim bide adana kebaptan:26::26:
hamileliğimn başında eşim bana restoranda adana yedirmişti zorla:120:
bide nar ekşili salata vardı. ikisinide yemekte zorlandığım için ikisinden de tiksindim
doğumdan sonra geçiyo diyolar ama bilmem
uzun makarna derken spagettimi onun kalınıda fırın spagetti makarnası oluyo ondansa 2 paket var evde kocişten spagetti istediydim gitmiş yanlışlıkla fırın için olan kalınından almış insan bi tikkat eder yaayani yavuklu makarnaya kremayı öylece döküp bidaa karıştııyonmu bitek pişirmiyonmu yada ısıtmıyonmu o kremayla bidaaa :26: onun yerine makarnanı üstüne kendimiz beşamal sos yapıp döksek nasıl our daha iyi ve sağlıklı olmamı :26: kremaya kimbilir neler karıştırıyolardır :26: hem tavukda demir varya krema ve beşamel sosdada süt var e tavuğun demirini öldürür oo tavuk yemenin anlamı kalmaz bu seferde of kafam karıştı yaa :26:
sen tavuğu fazla tüketme canım yinede malum hormon çok fazla onda kuzenime dr u hamileyken köy tavuğu olursa ye yoksa kesinlikle yeme demişti
bende 1 bardak meyve suyu aldım yanınada ufak tefek atıştırmalık götürüyom valla
sen tavuğu fazla tüketme canım yinede malum hormon çok fazla onda kuzenime dr u hamileyken köy tavuğu olursa ye yoksa kesinlikle yeme demişti
evet spagetti fırın makarnaa coookk kalınnn onun bi incesiii olacak ortası yanii... cnm nasıl saglıklı olursa oyle yap nede olsa hamişsin tosununa yarasınn
Cnm çok geçmiş olsun Allah sağlık şifa versin inş tez zamanda...kemoterapi felan kanser mi..?:26:
çok saol canım ...evet maalesef kanser(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?