Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende gittim meyve havuç hurma koydum kendime onları yiyom şimdi :26: git sende meyve falan koyda ye canım enerji versin diye yiyom bende bende bitek kokan peynirlere karşı tiksindiydim bide yumurta yiyesim gelmiyodu bazen artıkın yiyebiliyom amaaa yapsınlar tabi bulaşık makineside boşalcak onu bekliyo dahaaa

ayy cnm ya bende nar ekşisinden tiksindim bide adana kebaptan:26::26:

hamileliğimn başında eşim bana restoranda adana yedirmişti zorla:120:

bide nar ekşili salata vardı. ikisinide yemekte zorlandığım için ikisinden de tiksindim

doğumdan sonra geçiyo diyolar ama bilmem

bende 1 bardak meyve suyu aldım yanınada ufak tefek atıştırmalık götürüyom valla

he bende o buzdolabının içindeki eriklerden istiyorm bu mevsimde bulursan haber et

koltuklar harbidende on numara

benimde tavuk ağzımda büyümüştü yiyememiştim hemde daha hamileliğimi öğenmemiştim düşün ogün bugündür eve tavuk girmedi :120:
inşallah geçer tavuk kurtarıcı çünkü yemek düşünürken çorbası pilavı yemeği herşeyi oluyor o çıktı menüden ben çok zorlandım ne yapcam diye düşünmekten bide düşün ben öğlen yemeğide hazırlıyorum eşim yemeğe geliyor hergün...

uzun makarna derken spagettimi onun kalınıda fırın spagetti makarnası oluyo ondansa 2 paket var evde kocişten spagetti istediydim gitmiş yanlışlıkla fırın için olan kalınından almış insan bi tikkat eder yaa yani yavuklu makarnaya kremayı öylece döküp bidaa karıştııyonmu bitek pişirmiyonmu yada ısıtmıyonmu o kremayla bidaaa :26: onun yerine makarnanı üstüne kendimiz beşamal sos yapıp döksek nasıl our daha iyi ve sağlıklı olmamı :26: kremaya kimbilir neler karıştırıyolardır :26: hem tavukda demir varya krema ve beşamel sosdada süt var e tavuğun demirini öldürür oo tavuk yemenin anlamı kalmaz bu seferde of kafam karıştı yaa :26:

sen tavuğu fazla tüketme canım yinede malum hormon çok fazla onda kuzenime dr u hamileyken köy tavuğu olursa ye yoksa kesinlikle yeme demişti

hee benimkide geliyoo bugün habersiz geldi bende daha kahvaltı yapmadıydım beraber kahvaltı ettik artıkın

ayy nar ekşüsümüü bayılırııım salata türlerine çooh yakışıyooo ekşü dimen bana zaten ağzım sulaniyiii çok şükür önemli bi tiksinmem yok benim peynir olarak kaşar veya krem peynir falan tüketiyom bende

evet spagetti fırın makarnaa coookk kalınnn onun bi incesiii olacak ortası yanii... cnm nasıl saglıklı olursa oyle yap nede olsa hamişsin tosununa yarasınn

sen tavuğu fazla tüketme canım yinede malum hormon çok fazla onda kuzenime dr u hamileyken köy tavuğu olursa ye yoksa kesinlikle yeme demişti

bulsam yicem zaten hatta bi kız var burda tanıdığım köy yumurtasını sütü yoğurdumu falan onlardan alıyom aradım onu yoldaydı gidince haber vercek köy tavuğunuda bi sor annene didim :26: kesiyolarmış onlar galiba bi konuşayımda bissürü siparişimi vercem işte gitmiyom madem :26:

bulsam yicem zaten hatta bi kız var burda tanıdığım köy yumurtasını sütü yoğurdumu falan onlardan alıyom aradım onu yoldaydı gidince haber vercek köy tavuğunuda bi sor annene didim :26: kesiyolarmış onlar galiba bi konuşayımda bissürü siparişimi vercem işte gitmiyom madem :26:

evet spagetti fırın makarnaa coookk kalınnn onun bi incesiii olacak ortası yanii... cnm nasıl saglıklı olursa oyle yap nede olsa hamişsin tosununa yarasınn

amin canım yarasın tosunumaaa kız onun arasını nerden bulcam beeen kalınını yapınca olmuyomu buu ama deneyim bigün aklıma yattı bu tarif beşamel sosla tavukda yakışıyo zaten ay canum çektiii olsaydı tavuğum yapardım bak :26::26: fırınlayıncada güzel olurduu üstünede kaşar serpcen oooh

canlarım yaaaa walla cok ozledimmm sizleri...internet bağlandı aysun iptal cepten bile giremio o derce misafirim vardı biliosunuz o varken arkadaşım 18 haftalık bebeğini kaybetti ( kalbi durmuş...Allahtan günlerce sürmedi sancısı...ona gittim pazar günü .... c.tesi pazar bide düğün kına vardı süslendim düğüne gittim bide pazar akşamı...mor cici almıştım kendime süslenince ii hissettim kendimi p.tesi kayınbabamı götürdük...2 gün yattı hastanede...kayınvaldeme gittik orda kaldık...refakatçi almıolar yanına...dün akşam geldik evimize...bugün ev temizliği vs derken şimdi girebildim...akşam kayınvaldemlere gitcez babamı görmeye...baş ağrısı cok oluyo bide unutkanlık var dikkatini toplayamıo bişe anlatırken..susuo ...( moraller bozuk ama drlar geçici dio ...keyfim olmuo fazla giremiom o nedenle...yarın sabah kontrole götürücem...ordan 1 tane kemoterapisi kalmıştı onun için diğer hastaneye götürcem...öle işteee...yoğunum anlıcanız...havadisleri verirsiniz bana onlıne iken...öpüyom hepinizi

Kızlar slm nasılsınız..?Bugün arkadaşlarım geldiydi çaya...Şimdi gönderdim az ortalığı topladım...bi bakııim didim napıyonuz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…