selammm nasıl olalım aynı işte :) sen nasılsın.
basak ,eros siz 87limisiniz
evet cnm ben 87liyim
kızlar kocam geliyomş ben onun yanına gidiyorum durağa
malum yürüyüş yapıyorum hergün
evet 87 liyiz...
Allah tan tecrübeli arkadaşlar nettte paylaşıyolar en ince ayrıntısına kadar çantaya konlması gerekenleri söylüyolarayy çok güzel bende bir an önce mart ayı gelsin istiyomm
---------------------------------------
sen kendini öyle rahat hissedeceksen öyle yap
çok şık sepetler var hemde daha uygun
---------------------------------------
hmm babane katkı yapacak yanii amwayden kazandıklarıylamı alıcek kız..
---------------------------------------------------
evet artık senin hazırlaman gerek yavaş yavaşş
eevet çorap ,ped,kağıt havlu pipet, böyle ince ayrıntıları unutmamak gerek
evet benim için en mantıklısı böyyle
eğer kocişimin işinde sıkıntı olmazsa maddi durumum böyle olursa hiç korkmadan 3. yü bile düşünebilirimm
ama onu düşünürsemm arayı açmam gerekir
ben bunu doğurdum ,2. yi doğurdumda 3. yü bile düşünyommm
allah hayırlısını versin hakkımızda..
sağol cnm kız sende yarılamşsın maaşllahhh
kızımın adı ne olcak
kankacım bu saatten sonra saçımdaki beyazlar beni korkutmuyor. çok beyaz yok tabiki ama benm gözüme çarpıyo 5-10tane
şu zamana kadar saçımda her beyazı tek tek keserdim makasla moralimi bozardı beyazlar
şimdi baktıkça " vay bee anne beyazları bunlar" diyorum
şu yumurtayı çatlatsak da mı tutunsak çatlatmasak da tutunsak sorunsalımız
ya da yumurta mı bebişten çıkar bebiş mi yumurtadan çıkar
oh hadi şükür dumancım.. demek ki normal hamişlik ağrılarındanmış ya da üşütmüşsün
hoşgeldinnncanım azeriler de türk zaten.. biz anadolu türkü, siz azeri türkü.. biz kardeşiz..:118:
ben orta asya gezi belgeselleri izlerken bazen ağlıyorum duygulanıp o kadar ki seviyorum sizleri içim sızlıyor
sanki kardeşimden ayrı düşmüşüm gibi hissediyorumkan çekiyor heralde:44:eşim dalga geçiyor benle
canım hep sorucam unutuyorum bu tefriciye kime neye niyetle okunacak ben de yardım edeyim size okuyayım
hoşgeldin canım..gel sen de kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.. sorunun var mı bebiş için:26:
benimki de böyle son 2 yıldır.. eskiden hiç şaşmaz 28. gün olurdu.. şimdi 25 gün 29 gün 30 gün 26 gün.. 1 kez de 32. güne kaldı hamişim sandım değil mişim hayatımda ilk kez 30 günü geçti diye moda girdim
çocuk yapmaya karar verdiğimizden beri sapıttı periyotlarım:44:
Pasammmm
Aferin kuzum ellerine saglik.. Benimde birazdan misafirim gelicek caya...
Esim disardan getirecek tatliyi..
Buarada Sewinc beydagli epeydir yoklar
kızlar dün kaynanoşa gittim kadıncağız depresyona girmiş son çocuğunu da evlendiriyor önümüzdeki hafta evde tek kalacağı için depresyona girmiş dün gittim devamlı yatıyo kimseyle konuşmuyo kerpetenle laf aldım ağzından kıyamam ben ona ya
ne o kızlar yas muhabbetıne sarmıssınız hayırdır ıkı beyazla havamı atıyonuzbende 82lıyım beyazlarım var bı kaç tane ama sac boyamıyorum beyazlarımıda sevıyorum her yas kendınce guzel işte bu arada kapalı değilim acığım ama genede ınatla boyamıyom erkeklerde sexılık yaratıyo ya bakayım kadın halımle bunu basarabılcemmı dıye beklıyom bu arada bugun doktora gıttık.. ucuncu klomenımı verdı bıde ayrıyetten GONAL-f dıye bır ığne verdı.. onu yarın vurulacağım klomende besıncı gun baslıyo.. aslında ben bu ay tedavıyı bırakacaktım ama ığneye baslayınca bırakamadım sonra yıne basa sarmak ıstemedığım ıcın. bakalım artık bu ay neler olcak beklıcez gorcez
canım gelen gelin istemzmiki sen al yanın abir müddet havası degişir bebem ya yazık kadına benim kaynanam saon oglunu evlendiriyo ama karşı sitesinden ev aldı ablıcagın 2 oglu yanında biz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?