Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah tan tecrübeli arkadaşlar nettte paylaşıyolar en ince ayrıntısına kadar çantaya konlması gerekenleri söylüyolar
--

nerden alırsa alsın babaanne alsın yeterki
---
sen 4ü de düşünüyosundur kanka yavaş ol hele bunu doğurdunda Rabbim gönlşüne göre versin bundan sonra yüzünüzü güldürsün 4. de olur inşallah

kankacım bu saatten sonra saçımdaki beyazlar beni korkutmuyor. çok beyaz yok tabiki ama benm gözüme çarpıyo 5-10tane
şu zamana kadar saçımda her beyazı tek tek keserdim makasla moralimi bozardı beyazlar
şimdi baktıkça " vay bee anne beyazları bunlar" diyorum

evet artık beyazların bile anlamı var
allahım o günleri gösterirse bembeyaz da olcekk
ben annemin beyazlarını gördükçe çok üzülürdümmm ama artık ananelerin beyazı olur diyorumm
"anne beyazları " güzelmiş beğendim bunu..

3 aylık evliyim 26 yaşındayım izmitte yaşıyorum

ne o kızlar yas muhabbetıne sarmıssınız hayırdır ıkı beyazla havamı atıyonuz bende 82lıyım beyazlarım var bı kaç tane ama sac boyamıyorum beyazlarımıda sevıyorum her yas kendınce guzel işte bu arada kapalı değilim acığım ama genede ınatla boyamıyom erkeklerde sexılık yaratıyo ya bakayım kadın halımle bunu basarabılcemmı dıye beklıyom bu arada bugun doktora gıttık.. ucuncu klomenımı verdı bıde ayrıyetten GONAL-f dıye bır ığne verdı.. onu yarın vurulacağım klomende besıncı gun baslıyo.. aslında ben bu ay tedavıyı bırakacaktım ama ığneye baslayınca bırakamadım sonra yıne basa sarmak ıstemedığım ıcın. bakalım artık bu ay neler olcak beklıcez gorcez

ben geldim bebeler:111::111:anca oturdum ben 4 kişi belkerken 6 kişi geldilertam tamına geldi yaptıklarım yawonlar götürdüler kekleri hamur işlerini ben ise kocaman bir brokoli tabagı yedim yanındada diyet çayımımillet diyor canım çekmiyomu aman didim ne çekicek benim brokolim varbirazdan çorbamı içicem işşallah sonrası allah kerim millet gitti evi topladım muftagı makinaa koydum evi dip köşe temizledim yemekte patlıcan oturması mercimek çorbası ve pirinç pilavı yaptım yanına yogurt salata yaparım işşallah azda sütlü irmik atlım kaldı yarın aallah kerim benim kociş gelmedi galiba pazar işi yatıcek benim okadar yoruldumki gidipte tabaga yemegimi götürüpte agzıam götüresim yok ama burda sizlere yazasım var nasıl oluyosa
kızlar ne var ne yok bakalım nalatın dinliyom

oysa çok şey degil istediğim bir nazlı gülücük bir mis koku şimdi herkes diyor sahip olsan bıkarsın sahip olsam seni baştacı etmezmiyim seni söyle bilsinler seni ne kadar çok sevdiğimi Öyle erişilmez , öyle uzaksın ki dünyada biriktirdiğim her şeyi satsam gene sahip olamam sana bilmiyorlar gülüyorlar ya halime olsun ister deli ister aşık desinler seni verebiliyorlarmı bana yok o zaman gül dediklerine... AÇ ELLERİNİ SEMAYA YAKAR ALLAHA VERSİN SENİ BANA

Pasammmm

Aferin kuzum ellerine saglik.. Benimde birazdan misafirim gelicek caya...

Esim disardan getirecek tatliyi..

Buarada Sewinc beydagli epeydir yoklar

kızlar dün kaynanoşa gittim kadıncağız depresyona girmiş son çocuğunu da evlendiriyor önümüzdeki hafta evde tek kalacağı için depresyona girmiş dün gittim devamlı yatıyo kimseyle konuşmuyo kerpetenle laf aldım ağzından kıyamam ben ona ya

Son düzenleme:
Pasammmm

Aferin kuzum ellerine saglik.. Benimde birazdan misafirim gelicek caya...

Esim disardan getirecek tatliyi..

Buarada Sewinc beydagli epeydir yoklar

sevinç karısı ogluna açık sanki ünüversiteye gidiyo sıpam bir ce deyip gidiyo uyuz onula muhabbeti özledim ben yabeydalıda anacıgıyla ilgileniyordur bebem kocasıyla işi olmaz onun bugün nne yoruldum be ama deydi çok eylendim keşke her zaman gelenim olsa ama çocuk seslerini demiyorum biz topikçe doguruyomuşuz birbirimize geliyorumuşuz ay ne ka komik olur çocuk sesleri curcunakim gelicek bakalım ne mamlar hazırladım misafirlerine bakem

canım gelen gelin istemzmiki sen al yanın abir müddet havası degişir bebem ya yazık kadına benim kaynanam saon oglunu evlendiriyo ama karşı sitesinden ev aldı ablıcagın 2 oglu yanında biz burda

iyi yaptın bırakmadınnn
kısmet bu işler
bende hamile kaldığım ay 2 adet gonal f vurulmuştumm yetmemişti benim iğnelerimmm..
hayılısı olsunnn senin içinnn..

paşacımmmm,,bebişimsu
iyi akşamlarrr

canım gelen gelin istemzmiki sen al yanın abir müddet havası degişir bebem ya yazık kadına benim kaynanam saon oglunu evlendiriyo ama karşı sitesinden ev aldı ablıcagın 2 oglu yanında biz burda

gelin almıyo kızını veriyo izmitteyiz zaten kızı istanbula gidiyo benim yanıma da gelmez daha yenii evliyiz diye 3 aylık evliyiz daha artık gezer zonguldak izmit istanbul trabzon gezer durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…