- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
kk nün güzel becerikli hatunları nasılsınıız ben geldiiim..!!!Bugün kışlık hazırlığımı tamamladım..ark yardım etti sağolsun..akşama şehriye çorbası,köfte pattis biber kızartması yaptım üstünede türk kahvesi iççik ooh...mutfağı topla anaam çok yoruldum bugün..siz naptınız hanımlar....?
hoşgelsdin canım bütün işlerini bitirmişsin üstüne yorgunluk kahvesinide içmişsin afiyet olsun şeker
Saol cnm..sen naptın bakem..?
kaynanoşdan geldim mantı yaptım kocamı doyurdum işe yolladım öle yarında temizlik edecem öle işte biter mi garıların işi
Kız sorma bide ev hanımları rahat derler anam bigünde iş yapmadığım gün olmuyo yaa
benimkide maça gitti...
bebisim biz senle tanışmadık..hg canım
evet artık beyazların bile anlamı var
allahım o günleri gösterirse bembeyaz da olcekk
ben annemin beyazlarını gördükçe çok üzülürdümmm ama artık ananelerin beyazı olur diyorumm
"anne beyazları " güzelmiş beğendim bunu..
belinayla sevinöç kaybolduğuna göre face e geçtiler
face ler kovalasın sizi
canım hala carpışıyok :) 24ünde falan olmam lazım ddaha cok var anlıcaan :) ama ateş basması da oluyoo haahayır hamile olsam 1 günlük anca olurum bu kadar his olmazzz
valla şimdikte cipis götüüyom miğdeye canım istedi naapiimhep yararlı şeyler yicek halim yok ya arada olur kaçamak
göze gelmişindir bebemrapor verdik heç yorum yapam olmamış yazıkkkk sevinç karısıda yok nerde bu hatun beydaglıda yok belinaysu yok daha çok kişi yok
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
hatunlara bişiler oldu
gelmeyen hatunlar için pankart açtım
KIZLARRR KAYNANANIZIN OĞLUNUN ÇEYİZİNE KOYDUĞU DANTELLİ ÇARŞAFLARDAN AĞDA BEZİ YAPINNNNN
VE ALIN ELLERİNİZE AĞDALARIIIII CIMBIZLARI EPİLATÖRLERİİİİİİİ
EPİLASYON TARİHİ
14 Eylül 2012 saat 13:30dan 16 Eylül 2012 saat 04:05
EĞER ALAMAYAN VARSA YARDIMA GELEBİLİRİM:124::124:
he kem göslere geldik
hergelen ziyareti deliğinden bakarsa bööle olur, delikten bakanlar "bune kalabalık" diye nazar ettiler
sevinçte dün sabaktan beri girmemiş
oğlumu okula başladı kendisimi belli değil,
yada başka işler karıştırıyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?