Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kusura bakmayın eşim geldi onula ilgileniyodum yemek faslını verdim ben erken yedim diyetteyim diye

kk nün güzel becerikli hatunları nasılsınıız ben geldiiim..!!!Bugün kışlık hazırlığımı tamamladım..ark yardım etti sağolsun..akşama şehriye çorbası,köfte pattis biber kızartması yaptım üstünede türk kahvesi iççik ooh...mutfağı topla anaam çok yoruldum bugün..siz naptınız hanımlar....?

hoşgelsdin canım bütün işlerini bitirmişsin üstüne yorgunluk kahvesinide içmişsin afiyet olsun şeker

Kız sorma bide ev hanımları rahat derler anam bigünde iş yapmadığım gün olmuyo yaa

bitmez yapsen bile yapmamış gibi oluyon ama bebiş oldu mu hiç birini gözün görmüyo eltim doğum yaptı bebekden yemek yapmaya fırsat bulamıyo kaynana yapıyo çıkartıyo

varya gülmem geliyo bize hepimizin profilinde bebek resmi..rütbeler zaten damar burda insan kendini iyi hissediyo öyle böyle bişelerden bahsediyoruz.bebekten bile bahsetsek takmadan oluyo..

peki sen şunu biliomusun canım üşenmemiş saymışsın saydıkça dahada çoğalır benim sağ önde çokkk delleniom ama en güsel nimet ne diyelim dökülmesinden iyidir

belinayla sevinöç kaybolduğuna göre face e geçtiler

face ler kovalasın sizi

canım hala carpışıyok :) 24ünde falan olmam lazım ddaha cok var anlıcaan :) ama ateş basması da oluyoo haa hayır hamile olsam 1 günlük anca olurum bu kadar his olmazzz
psiko geri dönmüşşş
valla şimdikte cipis götüüyom miğdeye canım istedi naapiim hep yararlı şeyler yicek halim yok ya arada olur kaçamak

nayır nolamazz

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

hatunlara bişiler oldu

gelmeyen hatunlar için pankart açtım

kendine hayrın yok bide yardıma gelecekmiş karı
çok yoğun yorucu bir haftaydı şükür bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…