basak ısyanlarda
sevınc neden gırmemıs he hayret :26::26:
Kızlar merhaba bi haber verip gitcem hemen bugün ikili testim iyi geçti çok şükürbebeğim sağlıklıymış eli ayağı kıpır kıpırdıı ense ölçümü yapıldı 1.5 cm mi milimmi ne çıktı işte normal didi doktor 11+3 günlükmüş ama daha gücücük olduğu için öğrenemedik cinsiyetinide :26: zaten yan durmuş sırt üstü yatmış kıpraşıyodu çok duygulandım onu öyle görünce 1 ay sonra gel dedi ama nasıl dayancam okadar bilmiyom :26: tsh değerimde düşmüş ayrıca çok şükür tiroit sorunun yokmuş çok sevindirik oldum progestanıda kullanmama gerek kalmadı artıkın tehlike geçiği için yazmad dokt bidaa bugün ayrıca bebeğimede kendimede çok güzel ciciler aldık 1 tane hamile pantolonu ve 1tane hamile oşafmanı bide normal beli bol eşofman aldım kendi pantalonlarım eşofmanlarım sıkıyodu artıkın bide uzun kollu bir kışlık badi ve ona uygun fermuarlı kopşonlu eşofman üstü gibim bişii aldım büyük beden lazım olcak naapalım :26: bebişimede harika bi kırmızı tulum ayrıca çok güzel beyaz desenli yumuşacık kalın hem dışarı çıkarma battaniyesi hemde fermuar ve çıtçıtlarını açınca evde kullanım için oluyo battaniki bikaçda zıbın falan bişii aldım işte yavruma bugün çok gezdik market manav alışverişi gördük yorulduk bayaa gene başımda ağrıyo yolda gelene kadar uyuklaya uyuklaya geldim arabada öyle yaani günün özeti :26:
selamlar hatunlar
ben bu hafta yoğunummm
bengi bugün doktor kontrolün vardıı
ikili testini de yaptırdınmı
cinsiyet için ne dedi doktorrr..
gelince yaz hemen
benim misafirim gelcek birazdannn...
Kızlar merhaba bi haber verip gitcem hemen bugün ikili testim iyi geçti çok şükürbebeğim sağlıklıymış eli ayağı kıpır kıpırdıı ense ölçümü yapıldı 1.5 cm mi milimmi ne çıktı işte normal didi doktor 11+3 günlükmüş ama daha gücücük olduğu için öğrenemedik cinsiyetinide :26: zaten yan durmuş sırt üstü yatmış kıpraşıyodu çok duygulandım onu öyle görünce 1 ay sonra gel dedi ama nasıl dayancam okadar bilmiyom :26: tsh değerimde düşmüş ayrıca çok şükür tiroit sorunun yokmuş çok sevindirik oldum progestanıda kullanmama gerek kalmadı artıkın tehlike geçiği için yazmad dokt bidaa bugün ayrıca bebeğimede kendimede çok güzel ciciler aldık 1 tane hamile pantolonu ve 1tane hamile oşafmanı bide normal beli bol eşofman aldım kendi pantalonlarım eşofmanlarım sıkıyodu artıkın bide uzun kollu bir kışlık badi ve ona uygun fermuarlı kopşonlu eşofman üstü gibim bişii aldım büyük beden lazım olcak naapalım :26: bebişimede harika bi kırmızı tulum ayrıca çok güzel beyaz desenli yumuşacık kalın hem dışarı çıkarma battaniyesi hemde fermuar ve çıtçıtlarını açınca evde kullanım için oluyo battaniki bikaçda zıbın falan bişii aldım işte yavruma bugün çok gezdik market manav alışverişi gördük yorulduk bayaa gene başımda ağrıyo yolda gelene kadar uyuklaya uyuklaya geldim arabada öyle yaani günün özeti :26:
KIZLARRR KAYNANANIZIN OĞLUNUN ÇEYİZİNE KOYDUĞU DANTELLİ ÇARŞAFLARDAN AĞDA BEZİ YAPINNNNN
VE ALIN ELLERİNİZE AĞDALARIIIII CIMBIZLARI EPİLATÖRLERİİİİİİİ
EPİLASYON TARİHİ
14 Eylül 2012 saat 13:30’dan 16 Eylül 2012 saat 04:05
EĞER ALAMAYAN VARSA YARDIMA GELEBİLİRİM:124::124:
daha 2-3 hafta geçmez herhaldee
ancak 12 haftadan sonra geçecekkkk...
evet ne kadar gülmüştümm ben o benzetmeye
kız benim yavrucuğum ayıcık jelibonlar varya o kadar olmuşmudur..
ayy jelibonum diyim ben kuzucuğuma....
ayy tlfda konuşuypdun cvp yazamadım kususra bakma:18:
spral taktırrıız ne ilacı kız
6 ay mı koruncan sadece
tamam kız olcak kübramıydı adı
hmm bakın kızlar ben dün kocişimnen çarşıya indimmm
gittik önce kendimize yatak aldıkk
sonrada halı aldıkk,shagyy halı aldımm
hep sevinçe almıyo kocası
bi dahaki ayda mutfaka alacağızz..
he bence de hep onun koacsı alıyo sankim
güle güle kullanın
üzülmeszin kız delirme sürpriz olur sadece neyse bişi demiyek artık bakakta görek eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun bebekimiz
----------
bende rüyamda Ege daha bebekken 2. hamile olduğumu öğreniyodum
bu fikir hoşuma gitti peşpeşe olsunlar bence de
he sepet alcam kuzum
kışı çıkarır sepet. sonrada normal beşik alırız inşallah
kararımı verdim kanka börülcenin alacağı beşiği istemiyorum
inan böyle kendimi daha iyi hissedicem
şimdi sepet beşik araştırmasındayım
babaannesi anakucağı setini falan alcak
işte ebnde kendime pijama takımı lohusa sütyeni göğüs pedi vs gibi şeylerimi alcam fazla geçmeden
çantamızı hazırlaım artık. çantaya bide ped koycam dimiped li günlere geri döncem
kankacım bu saatten sonra saçımdaki beyazlar beni korkutmuyor. çok beyaz yok tabiki ama benm gözüme çarpıyo 5-10tane
şu zamana kadar saçımda her beyazı tek tek keserdim makasla moralimi bozardı beyazlar
şimdi baktıkça " vay bee anne beyazları bunlar" diyorum
Pasammmm
Aferin kuzum ellerine saglik.. Benimde birazdan misafirim gelicek caya...
Esim disardan getirecek tatliyi..
Buarada Sewinc beydagli epeydir yoklar
sevinç karısı ogluna açık sanki ünüversiteye gidiyo sıpam bir ce deyip gidiyo uyuz onula muhabbeti özledim ben yabeydalıda anacıgıyla ilgileniyordur bebem kocasıyla işi olmaz onun bugün nne yoruldum be ama deydi çok eylendim keşke her zaman gelenim olsa ama çocuk seslerini demiyorum biz topikçe doguruyomuşuz birbirimize geliyorumuşuz ay ne ka komik olur çocuk sesleri curcuna kim gelicek bakalım ne mamlar hazırladım misafirlerine bakem
kk nün güzel becerikli hatunları nasılsınıız ben geldiiim..!!!Bugün kışlık hazırlığımı tamamladım..ark yardım etti sağolsun..akşama şehriye çorbası,köfte pattis biber kızartması yaptım üstünede türk kahvesi iççik ooh...mutfağı topla anaam çok yoruldum bugün..siz naptınız hanımlar....?
cnm geçmişi okuyom ama daha oralara gelemedim ikiliyi ne yaptın merak ettim
:26:
ne yaani beni bi eroş bide senmi merak etmişsin sadeceneee küstüm kızlar siz diğerlerineeekeşke önce geçmişi okuyup sadecene merak edenelere özelden msj atsaymışıım sende yenimi girdin kız sevinç ancamı meyak ettin beni :26: neysem sanada eroşada teşekkürler o başak olacak tkb başkanınıda yolcam insan bi sorar beni dimi?
psiko geri dönmüşşş
nayır nolamazz
Gozun aydin canim masallahh
Allah tamamina erdirsin
cnm evet yeni girdim kaç gündür okul yollarında perişan oldum valla
canım gözünaydın çok sevindim hadi maaşallah
cicilerinizde hayırlı olsun güle güle kullanın
nolur nolur bal gibide oluuur ooh afiytle yidiydiim şimcikte pambuk şeker götürdüm bi tane miğdeyee accukda çikolataaagene noldu bileee anlıycağın
he valla çok şükürneyse canım atlatmışsın çok şükür ilk haftayı rahat edersin bundan sonraa
sağol canım teşekkür ederimbebişime bişii olmazsa allah güle oynaya kullanmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?