Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar merhaba bi haber verip gitcem hemen bugün ikili testim iyi geçti çok şükür bebeğim sağlıklıymış eli ayağı kıpır kıpırdıı ense ölçümü yapıldı 1.5 cm mi milimmi ne çıktı işte normal didi doktor 11+3 günlükmüş ama daha gücücük olduğu için öğrenemedik cinsiyetinide :26: zaten yan durmuş sırt üstü yatmış kıpraşıyodu çok duygulandım onu öyle görünce 1 ay sonra gel dedi ama nasıl dayancam okadar bilmiyom :26: tsh değerimde düşmüş ayrıca çok şükür tiroit sorunun yokmuş çok sevindirik oldum progestanıda kullanmama gerek kalmadı artıkın tehlike geçiği için yazmad dokt bidaa bugün ayrıca bebeğimede kendimede çok güzel ciciler aldık 1 tane hamile pantolonu ve 1tane hamile oşafmanı bide normal beli bol eşofman aldım kendi pantalonlarım eşofmanlarım sıkıyodu artıkın bide uzun kollu bir kışlık badi ve ona uygun fermuarlı kopşonlu eşofman üstü gibim bişii aldım büyük beden lazım olcak naapalım :26: bebişimede harika bi kırmızı tulum ayrıca çok güzel beyaz desenli yumuşacık kalın hem dışarı çıkarma battaniyesi hemde fermuar ve çıtçıtlarını açınca evde kullanım için oluyo battaniki bikaçda zıbın falan bişii aldım işte yavruma bugün çok gezdik market manav alışverişi gördük yorulduk bayaa gene başımda ağrıyo yolda gelene kadar uyuklaya uyuklaya geldim arabada öyle yaani günün özeti :26:

basak ısyanlarda

sevınc neden gırmemıs he hayret :26::26:

canım gözünaydın çok sevindim hadi maaşallah
cicilerinizde hayırlı olsun güle güle kullanın

selamlar hatunlar
ben bu hafta yoğunummm

bengi bugün doktor kontrolün vardıı
ikili testini de yaptırdınmı
cinsiyet için ne dedi doktorrr..
gelince yaz hemen

benim misafirim gelcek birazdannn...

yazdım kuzum biraz geç geldik eve az dinlendim hemen size haber verdim

Gozun aydin canim masallahh
Allah tamamina erdirsin

anaa malatyaya gitmişkn o işimide gördüydüm teey temis olduum neyseki tam zamanında yaptırmışım

bayıldım bunaaa
ayy tlfda konuşuypdun cvp yazamadım kususra bakma:18:

spral taktırrıız ne ilacı kız

6 ay mı koruncan sadece

tamam kız olcak kübramıydı adı
spiral her bünyeye uymuyor emziren anne aylık iğne kullanabiliyor
hmm bakın kızlar ben dün kocişimnen çarşıya indimmm
gittik önce kendimize yatak aldıkk
sonrada halı aldıkk,shagyy halı aldımm
hep sevinçe almıyo kocası
bi dahaki ayda mutfaka alacağızz..
kıskançlar güle güle kullanın
he bence de hep onun koacsı alıyo sankim

güle güle kullanın
seninkide alsın napak

çok şükür bebeğin çantasında neler var ayrıntılı konuşalım bir ara

hee öyle bende de son kürtajdan sonra 3-4 tane beyaz saç belirdi baktım inceledim 8-9 tane var olgunlaşıyoruz zaar

Pasammmm

Aferin kuzum ellerine saglik.. Benimde birazdan misafirim gelicek caya...

Esim disardan getirecek tatliyi..

Buarada Sewinc beydagli epeydir yoklar
hergün bir defada olsa uğradım

he kız bende özledim sorma bacım ünv gitse daha ne çok zor bir haftaydı

çok şükür bitirdinmi migrostanmı aldın sebzeyi

cnm geçmişi okuyom ama daha oralara gelemedim ikiliyi ne yaptın merak ettim
:26:

ne yaani beni bi eroş bide senmi merak etmişsin sadeceneee küstüm kızlar siz diğerlerineee keşke önce geçmişi okuyup sadecene merak edenelere özelden msj atsaymışıım sende yenimi girdin kız sevinç ancamı meyak ettin beni :26: neysem sanada eroşada teşekkürler o başak olacak tkb başkanınıda yolcam insan bi sorar beni dimi?

hanımlar bu hafta oğlanı okula götür orda bekle al eve getir bittim valla
bide normalde öğlenci ama denem haftası diye sabah 9 da okulda olmak zorundaydık
erkenden kalk evi topla kahvaltı hazırla oğlanı giydir sen giyin okula git
orda öğretmen gözüne kestirdi beni ne olsa sevinç hanım bi bakın
geri eve gel çocuğa yemek yedir akşamın yemeği evin işi
çam. bulaşık misafir çocuğun ödevi
bugün gittik oğlumun okul formasını ve kırtasiye malzemelerini aldık
şükür bitti sayılır p.tesi servisle gidecek :26::26:

cnm evet yeni girdim kaç gündür okul yollarında perişan oldum valla

nolur nolur bal gibide oluuur ooh afiytle yidiydiim şimcikte pambuk şeker götürdüm bi tane miğdeyee accukda çikolataaa gene noldu bileee anlıycağın

neyse canım atlatmışsın çok şükür ilk haftayı rahat edersin bundan sonraa
he valla çok şükür
sağol canım teşekkür ederim bebişime bişii olmazsa allah güle oynaya kullanmayı nasip eder inşallah

amin inşallah
bana müsade hanımlar iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…