Selaam ben geldiim
tepehan tarafına pikniğe gittik bugün öğlen çok güzel bi piknik alanı bulduk içinde herşeyi vardı mangal yaptık yanınada köz patlıcan salatası ooh süperdi 
ordanda bide nemrutu görelim diye nemrut dağına gittik güneşin batışını izledik ordan eve geldik orda nemrutu göcez diye çayımıı içip okey oynayamdıydık artıkın eve gelince yukarı çıktık çayımızı içtik yaptığım pastamızı(çörek otlu kurabiyem ve elmalı pastamı yidik bayıldılar pastanedekilere bin basar didiler)
kuruyemişimizi yedük geldüüük günüm güzel ve çabuk geçti anlıycağınız
bu arada kociş fırsatını bulmuşken kaçırmaz diye sülendim seksüü cicilerimi kırmızı geceliğimide giydiydim
anaa yatmazmı bizimki
gerçi sabah 6da kalkcak 06:45de yola çıkcaklarmış malatyaya naapsın garibim hata bende oyatınca bende geri pijamalarıma büründm oh böylesi daha rahat zaten yarın biiissürü işimde var 10 kg domatis gelcek dahada 4-5 kg domatisde evde var sos yapcam hepiciğiniii 
şimdilik bunları yapem sonra bidaa yaparım artıkın az olursa:26 zate 3-4 kg domatisten 2 kavanozda önce yaptıydım suyunu çektiriyomki çok alsın kavanozlar yarınkini öbürsü kadar çektirmem ama çok accık çıkıyo sonra neyse öle yaani :26: günün özeti yarınada bayaa işim var yimekde yaparım zaten bide temüzlük istiyo ev halim kalırsa onuda yaparım belkim bide bıcııı ooh mis akşam kocişe hazırııım 
bu gece şeedemedi yorgunluktan ve sabah erken kalkcak olmaktan yarına affetmez vallaa
:26:
ee sizde nler var neler yok nasılsınız varmı bugün birilerinde değişiklik falan :26: