Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iki dakka bunalım etmediniz insanı yaww

tamam tamam çıktım bunalımdan..

moralimde geri yükleniyo ,siz kazandınız

süperrrrrrrrrr işte buuu

ara ara boş bırkmaaaa,
myhoşşş,dolunayy yazsanıza yaaa.................................................
çok yorgunsun dimi ay senin yerinde olmak istememm

anam zılgıtı da yedik yazıyom ya bacı ne anlatim de hele

ne biliiim yazın yaaa takıcak yer arıyom ben başak yok kimseye saramıyom onu kızdırmak kolay oluyooo

dolunay hep senin yüzünden hep bak başak kaçtı senin yüzünden

bize sar annem bize sar başak da 1 saate geliyom dedi hatun 2,5 saattir yok dedikodusu yapalım azcık boş bırakıyor tükkanı iti var otu var

bize sar annem bize sar başak da 1 saate geliyom dedi hatun 2,5 saattir yok dedikodusu yapalım azcık boş bırakıyor tükkanı iti var otu var

doğru diyon yaaa pis karıı gelmedi kaç saattirr, inşallah işten atarlar onuda buraya daha çok girer
başak kovulasıca kadın nerdesinn:26:
şimdi başakla alıştık bi sarıp bi çözmeye (yakında düğüm olcaz)başkasına saramıyommm kii
bu yazıyı okuyunca yolcak benii bak görürsünn,

ara ara boş bırkmaaaa,
myhoşşş,dolunayy yazsanıza yaaa.................................................
çok yorgunsun dimi ay senin yerinde olmak istememm

walla ölüyorum uykusuzluktan...işyerindeki herkes öyle.. c.tesiyi tatil yapsalar bari die konusuoduk demin...pazar günkü çalışmamızın yerine sayarlarmı acep dioz...

iyice şamar olanına çevirdin beni erenay:)

elektriklerin kesilse benden bilecenn heee

başakk nerde geçen haftaki çantayı almayamı gitti acep?

ne biliiim yazın yaaa takıcak yer arıyom ben başak yok kimseye saramıyom onu kızdırmak kolay oluyooo

dolunay hep senin yüzünden hep bak başak kaçtı senin yüzünden

kızlarrr çok fena yumurtluyorummm gıdaklamalarım geliyomu oralaraaaaa

bu akşam sabahlar olmaz bizeeee

eee yazarken düşüncektinn..ben habrie alıntı yapıyımde gör sen:)

iki dakka bunalım etmediniz insanı yaww

tamam tamam çıktım bunalımdan..

moralimde geri yükleniyo ,siz kazandınız

oleyyy heyhey yuppiiii dolunay geri yükleniyooooooooooo duyduk duymadık demeyinnnnnnnn ahaliiiiiiiiii....hoşgeldin dolunay...bittimi yükleme

inşallah atarlar inşallah canım siz edi ile büdü gibisiniz vallah birlikte de olmuyo tek de olmuyo desene

hatun ne etti sana üfürdümü okudumu naptı

walla ölüyorum uykusuzluktan...işyerindeki herkes öyle.. c.tesiyi tatil yapsalar bari die konusuoduk demin...pazar günkü çalışmamızın yerine sayarlarmı acep dioz...

moralini bozmak istemem ama işverenler bunları hiç tınlamazlar canım sanmıyorum tatil yapıcaklarını ama siz isteyin yine de

iyice şamar olanına çevirdin beni erenay:)

elektriklerin kesilse benden bilecenn heee

başakk nerde geçen haftaki çantayı almayamı gitti acep?
napiim ama yaa bak beni başaktan başkası çekmiyoo ona sarıyom rahatlıyommmmm
kızlarrr çok fena yumurtluyorummm gıdaklamalarım geliyomu oralaraaaaa

bu akşam sabahlar olmaz bizeeee

32:bu akşamda sabah olmıcek zatenn

Son düzenleme:
eee yazarken düşüncektinn..ben habrie alıntı yapıyımde gör sen:)
dolunay seni döverim haaaa
ne biliiim yaa yapmıştır o bişiler beklerim o karıdannn

kız kudurdun vallahi... bizim su faturası geçen ay normalden 2 katı geldi ama yine de

ya sorma beee 2 kişiyiz en çok su pparasını ben ödüyomm
nolcekk bilmemm artık deri kalmadı yıkanmaktan hala tık yok yaniii

kız kudurdun vallahi... bizim su faturası geçen ay normalden 2 katı geldi ama yine de

hahahahahahah vallah fenalardayım abla bizim su faturası hep kabarık annem daha normal boyuta dönemedik

32:bu akşamda sabah olmıcek zatenn

9 günde 7 kez mii kız bizim rekoru da egale etmişsiniz ama sağlıklı spermcikler için 48 saatin geçmesi öneriliyo bacım bi rahat dursanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…