iki dakka bunalım etmediniz insanı yaww
tamam tamam çıktım bunalımdan..
moralimde geri yükleniyo ,siz kazandınız
ara ara boş bırkmaaaa,
myhoşşş,dolunayy yazsanıza yaaa.................................................
çok yorgunsun dimi ay senin yerinde olmak istememm
süperrrrrrrrrr işte buuu
anam zılgıtı da yedik yazıyom ya bacı ne anlatim de hele
ne biliiim yazın yaaa takıcak yer arıyom ben başak yok kimseye saramıyom onu kızdırmak kolay oluyooo
dolunay hep senin yüzünden hep bak başak kaçtı senin yüzünden
bize sar annem bize sar başak da 1 saate geliyom dedi hatun 2,5 saattir yok dedikodusu yapalım azcık boş bırakıyor tükkanı iti var otu var
ara ara boş bırkmaaaa,
myhoşşş,dolunayy yazsanıza yaaa.................................................
çok yorgunsun dimi ay senin yerinde olmak istememm
ne biliiim yazın yaaa takıcak yer arıyom ben başak yok kimseye saramıyom onu kızdırmak kolay oluyooo
dolunay hep senin yüzünden hep bak başak kaçtı senin yüzünden
walla ölüyorum uykusuzluktan...işyerindeki herkes öyle.. c.tesiyi tatil yapsalar bari die konusuoduk demin...pazar günkü çalışmamızın yerine sayarlarmı acep dioz...
doğru diyon yaaa pis karıı gelmedi kaç saattirr, inşallah işten atarlar onuda buraya daha çok girer
başak kovulasıca kadın nerdesinn:26:
şimdi başakla alıştık bi sarıp bi çözmeye (yakında düğüm olcaz)başkasına saramıyommm kii
bu yazıyı okuyunca yolcak benii bak görürsünn,
iki dakka bunalım etmediniz insanı yaww
tamam tamam çıktım bunalımdan..
moralimde geri yükleniyo ,siz kazandınız
doğru diyon yaaa pis karıı gelmedi kaç saattirr, inşallah işten atarlar onuda buraya daha çok girer
başak kovulasıca kadın nerdesinn:26:
şimdi başakla alıştık bi sarıp bi çözmeye (yakında düğüm olcaz)başkasına saramıyommm kii
bu yazıyı okuyunca yolcak benii bak görürsünn,
walla ölüyorum uykusuzluktan...işyerindeki herkes öyle.. c.tesiyi tatil yapsalar bari die konusuoduk demin...pazar günkü çalışmamızın yerine sayarlarmı acep dioz...
kızlarrr çok fena yumurtluyorummm gıdaklamalarım geliyomu oralaraaaaa
bu akşam sabahlar olmaz bizeeee
napiim ama yaa bak beni başaktan başkası çekmiyoo ona sarıyom rahatlıyommmmmiyice şamar olanına çevirdin beni erenay:)
elektriklerin kesilse benden bilecenn heee
başakk nerde geçen haftaki çantayı almayamı gitti acep?
dolunay seni döverim haaaaeee yazarken düşüncektinn..ben habrie alıntı yapıyımde gör sen:)
ne biliiim yaa yapmıştır o bişiler beklerim o karıdannninşallah atarlar inşallah canım siz edi ile büdü gibisiniz vallah birlikte de olmuyo tek de olmuyo desene
hatun ne etti sana üfürdümü okudumu naptı
moralini bozmak istemem ama işverenler bunları hiç tınlamazlar canım sanmıyorum tatil yapıcaklarını ama siz isteyin yine de
kız kudurdun vallahi... bizim su faturası geçen ay normalden 2 katı geldi ama yine de
anlattığın duruma göre zor görünüyo birazzz.....
napiim ama yaa bak beni başaktan başkası çekmiyoo ona sarıyom rahatlıyommmmm
32:bu akşamda sabah olmıcek zatenn
dolunay seni döverim haaaa
kız kudurdun vallahi... bizim su faturası geçen ay normalden 2 katı geldi ama yine de
32:bu akşamda sabah olmıcek zatenn
ayyyy bu akşam bende sabah etmicem walla yumurtlamıom ama olsunnn napimmm...rahatlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?