kızlarrr napıonuzzzzzz??bi fıkra okudum onu paylaşcam sizlerleiyi geldi çok güldüm walla
hafta sonun mahvolmuş
Delikanlı küçük kasabasından çıkıp sehrin en büyük marketinde işe başvurur. Burada her şey ama her şey satılmaktadır.
Patron sorar:
- Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?
- Evet, kasabadaki tek markette çalışmıştım.
Patronun gözü çocuğu tutar:
- İyi, yarın başlıyorsun.
Ertesi gün akşam olur ve patron çocugu karşısına alır:
- Evet, bugün kaç satış yaptın?
- Bir!
- Ne! Bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptıla. Nasıl bir tane olur? Kaç dolar tuttu peki?
- 320.334 dolar tuttu.
Patron şaşırır:
- Nasıl becerdin bunu?
- Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda deyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep de sattım.
Patron şoka girmiştir:
- Ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen bir adama mı sattın?
Genç satıcı cevap verir :
- Yoo aslında karısı için kanatlı ped almaya gelmişti... Ben de ona söyle dedim:
"Hafta sonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git."
amin canım...şükür karnımızı da doyurduk allahım herkese karnını doyuracak kadar aş ve bu soğukta sıcacık bi yuva nasip etsin:81:
amin canım inş ama bugun karnım cok agrıyo sinyal veriyo sanki kırmızılar bana...ayy canım benim hayırlısı neyse o olsun inşallah. kırmızıyı görene kadar umut var sıkma canını
ayy buda cok komikmişDERE
Temel, dere kenarında oturuyormuş. Cipiyle geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.
Temel, "Derin değil geçebilirsin," deyince adam Temel'e güvenerek suya girmiş ama cip bir anda sulara gömülmüş.
Zar zor arabadan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış. "Hani derin değildi ulan!?"
Temel:
"Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu, su beline geliyordu."
canım hayırlısı olsun inş hamişsindir bazen cıkmıyabiliyo cift cizgi...kızlar nasılsınızz midem çok bulanıyor test yaptım negatiff bakalım bugün yada yarın kırmızı kartı görcekmiyimm inşallahh görmemmm
canım topiginin adı ne oraya geliyim banda ugurlu gelir belki...canım benim de açtığım bi topiğim var orda da 3 tane hamişimiz var hemde topiği ilk açtığım ay geldi hamişler üstelik içlerinden birinin 2 yıldır çocuğu olmuyordu
sanırım gittiğim yeri kurutıyorumm
başak gelene kadar napcan???bişicik yapamazsın başak korur benii:13:
dur nerdeydi şu iletin onu bidaha yayınlıyim:82:
hahahahahahah vallah fenalardayım abla bizim su faturası hep kabarık annem daha normal boyuta dönemedik
9 günde 7 kez miikız bizim rekoru da egale etmişsiniz ama sağlıklı spermcikler için 48 saatin geçmesi öneriliyo bacım bi rahat dursanız
benimde bata 10 gün var benm de midem bulanıyo.,:120:kızlar nasılsınızz midem çok bulanıyor test yaptım negatiff bakalım bugün yada yarın kırmızı kartı görcekmiyimm inşallahh görmemmm
gaz vermesene kızım. hevesleniyolar sonragamze hadi gamze hadi gamze hadii
sen ol ilk hamişimizzzz
sen başka topiklerimi geziyon yani bide itiraf ediyosun.kızlar bu 2011 aralık pek bereketli geldi tüm topiklere yaw daha bi bizde tık yok
online forum takipte bakıyomm her topikte 2-3 kişi hamile bu ay
valla biz geride kaldık hadi topik hareketlenin yaaaa
sen değil annem bak eroş itiraf etti aşağıdasanırım gittiğim yeri kurutıyorumm
sen niye alınıyon kuzu yaa senle ne ilgisi var bak bizde kuruyuz yaniiiiiii
amin canım...
amin canım inş ama bugun karnım cok agrıyo sinyal veriyo sanki kırmızılar bana...
ayy buda cok komikmiş
canım hayırlısı olsun inş hamişsindir bazen cıkmıyabiliyo cift cizgi...
canım topiginin adı ne oraya geliyim banda ugurlu gelir belki...
canım moralini yüksek tut inş hamişizdir ama degilsekte cok fazla uzulmek yok... rabbim nasip edince olcak inş...hayırlısı olsun hepimiz icin...
rahatlaman mı lazım
deprem var bu gece depreeeeeeeemmmmm
geliyo hayatım geliyoo
inşallah yumurtann içleri dolacak bebişle...
ayyyy bu akşam bende sabah etmicem walla yumurtlamıom ama olsunnn napimmm...rahatlamam lazım
inşallah canım yaaa
amin canım...
amin canım inş ama bugun karnım cok agrıyo sinyal veriyo sanki kırmızılar bana...
ayy buda cok komikmiş
canım moralini yüksek tut inş hamişizdir ama degilsekte cok fazla uzulmek yok... rabbim nasip edince olcak inş...hayırlısı olsun hepimiz icin...
mesajları derme çatma okudun demiibenimde bata 10 gün var benm de midem bulanıyo.,:120:
iyice piskopata bağladık
gaz vermesene kızım. hevesleniyolar sonra
sen başka topiklerimi geziyon yani bide itiraf ediyosun.
sanane kızım komşu topiklerden
sen değil annem bak eroş itiraf etti aşağıda
kendisi kurutuyor muş.
kuru karııııııııııııııııııııııı
rahatlaman mı lazım
deprem var bu gece depreeeeeeeemmmmm
inşallah canım yaaa
amin canım...
ayy buda cok komikmiş
mesajları derme çatma okudun demiibenimde bata 10 gün var benm de midem bulanıyo.,:120:
iyice piskopata bağladık
gaz vermesene kızım. hevesleniyolar sonra
sen başka topiklerimi geziyon yani bide itiraf ediyosun.
sanane kızım komşu topiklerden
sen değil annem bak eroş itiraf etti aşağıda
kendisi kurutuyor muş.
kuru karııııııııııııııııııııııı
gülme gülme senide kaynatırım arada heeeesağol pelinim...napalımm alıştık artık:)önümüzdeki aya bekliyoruz artık:)
erenay sen asıl depremi Başak gelince görücen.
muhahahahahahah
hemde ne deprem..kızlar siz yumurtlama döneminde eşinizi daha çok arzuladınızmı öyle oluyormuş yeni duydummmm bende başladı istek şimdi bulsam kurtulamaz elimdennn
inşallah atarlar inşallah canım siz edi ile büdü gibisiniz vallah birlikte de olmuyo tek de olmuyo desene
hatun ne etti sana üfürdümü okudumu naptı
moralini bozmak istemem ama işverenler bunları hiç tınlamazlar canım sanmıyorum tatil yapıcaklarını ama siz isteyin yine de
aaaaaaaaaa başak gelmiş:)
başaaaak sana bişey diyim mi?
diyim mi erenay?
derme çatma opkumadım kızım.inşallah canım yaaa
mesajları derme çatma okudun demii
online forum takipten dedik kızımm
dolunay sen bi alıntı yap dövcem seni ahanda geldi başakk
demene gerek yok canımcım okudum egçmişi didik ettim geldimaaaaaaaaaa başak gelmiş:)
başaaaak sana bişey diyim mi?
diyim mi erenay?
hemde ne deprem..kızlar siz yumurtlama döneminde eşinizi daha çok arzuladınızmı öyle oluyormuş yeni duydummmm bende başladı istek şimdi bulsam kurtulamaz elimdennn
kızlar (alışık olmayanlar için) bikenara çekilin hele,çekirdeklerinizi hazırlayın..
birazdan erenayla başak düelooya tutuşacak..
çok vurdulu kırdılı olabilir...ekşınnnnnnnn
derme çatma opkumadım kızım.
online forumada bakma
demene gerek yok canımcım okudum egçmişi didik ettim geldim
geldim annem geldim erenayı yolmaya geldim
bize sar annem bize sar başak da 1 saate geliyom dedi hatun 2,5 saattir yok dedikodusu yapalım azcık boş bırakıyor tükkanı iti var otu var
senide kocan evden kovaacak yakında haberin yokdoğru diyon yaaa pis karıı gelmedi kaç saattirr, inşallah işten atarlar onuda buraya daha çok girer
başak kovulasıca kadın nerdesinn:26:
şimdi başakla alıştık bi sarıp bi çözmeye (yakında düğüm olcaz)başkasına saramıyommm kii
bu yazıyı okuyunca yolcak benii bak görürsünn,
canım yaaaaa çantamı unutmamış dolun ayımiyice şamar olanına çevirdin beni erenay:)
elektriklerin kesilse benden bilecenn heee
başakk nerde geçen haftaki çantayı almayamı gitti acep?
buruşmuşundur sennnnnnnndolunay seni döverim haaaa
ne biliiim yaa yapmıştır o bişiler beklerim o karıdannn
ya sorma beee 2 kişiyiz en çok su pparasını ben ödüyomm
nolcekk bilmemm artık deri kalmadı yıkanmaktan hala tık yok yaniii
gel annem bağrıma basıyım senibişicik yapamazsın başak korur benii:13:
dur nerdeydi şu iletin onu bidaha yayınlıyim:82:
evet her yeni kavganız bir öncekini aratmıyoo maaşallah:)başak gelene kadar napcan???
bak dolunay vücut ve akıl sağlığın için bana bulaşma annem bak fena olur hee
biz daha bu topikte hiç büyük kavga etmedük kanakmlan bu ilk olcak sanırsamm
derme çatma opkumadım kızım.
online forumada bakma
demene gerek yok canımcım okudum egçmişi didik ettim geldim
biz daha bu topikte hiç büyük kavga etmedük kanakmlan bu ilk olcak sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?