efenim yüksek taktirlerinize sığınarak yarılmak isterim mümkünmüdür lütfen rica etsem..
taaam mı kız kibbar oldum mu
hoş geldin kuzum.gördüm bebişim sağol yawrum benide eklemişsin naptınız 3 gün yawwwwwwww ben yoktum malesef misafirler sankim arka arkaya dizelenmiş beklıyorlarmış gelmeye hepsini atlattım işte ağırladım güzel geçtide giremedim 3 gün sizlerle konuşmayı özledim yaw siz beni özledinizmi fıstıklar bende bu ayda tık yok malesef 4.gün kırmızılıyım napam inşallah önümüzdeki ay bakçaz artık
cnm sen listede vardın dimi bat listesindeiyiyim canım sağol. benim bat 27 aralık.
kızlar bende yeni yemekten geldim sistim valla bakıyım hatuncuklarım napıyo dedim ama işim bugun cok yogun yaa sizlere cok vakt ayıramıyorumm
DERE
Temel, dere kenarında oturuyormuş. Cipiyle geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.
Temel, "Derin değil geçebilirsin," deyince adam Temel'e güvenerek suya girmiş ama cip bir anda sulara gömülmüş.
Zar zor arabadan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış. "Hani derin değildi ulan!?"
Temel:
"Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu, su beline geliyordu."
işim bitti kızlar geldimm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim MYhosum hade bakalım çok sevindim inşallah olur hamilesindir bebişin hayırlısıyla gelir kıs olursa benim küçük oğlana alırız bak gördünmü resmini gir bak yakışıklıdır benim oğlum diye demiyomda işte neyse şekerim allah gönlüne göre versin
kızlar nasılsınızz midem çok bulanıyor test yaptım negatiff bakalım bugün yada yarın kırmızı kartı görcekmiyimm inşallahh görmemmm
kızlar bende yeni yemekten geldim sistim valla bakıyım hatuncuklarım napıyo dedim ama işim bugun cok yogun yaa sizlere cok vakt ayıramıyorumm
işim bitti kızlar geldimm
kızlar nasılsınızz midem çok bulanıyor test yaptım negatiff bakalım bugün yada yarın kırmızı kartı görcekmiyimm inşallahh görmemmm
hojgeldin canımmm:)tikkatli hatunum benim:)
sayende düşüklerden kurtuldum
kızlar bu 2011 aralık pek bereketli geldi tüm topiklere yaw daha bi bizde tık yok
online forum takipte bakıyomm her topikte 2-3 kişi hamile bu ay
valla biz geride kaldık hadi topik hareketlenin yaaaa
canım ayın 17.sinde oldum regli bugün 4..günü dedim yaaaaa bakalım nolcak doğru sölüon tatlım erenayfecim her ay yeni bir umut yeni bekleyiş yeni heyecan
canım benim de açtığım bi topiğim var orda da 3 tane hamişimiz var hemde topiği ilk açtığım ay geldi hamişler üstelik içlerinden birinin 2 yıldır çocuğu olmuyordu
canım benim de açtığım bi topiğim var orda da 3 tane hamişimiz var hemde topiği ilk açtığım ay geldi hamişler üstelik içlerinden birinin 2 yıldır çocuğu olmuyordu
afiyet olsun sana da özledik seni pınarcım
bu temel de olmasa napadık haçan biz hahahahah koptum yaaaawwww
hoşgeldin cicimm sefalar getirdin
sanırım gittiğim yeri kurutıyorumm
asıl heyecan hamiş olunca yaaaaaa
ay ay büyücek merak etçez sağlıklımı, kaç kilo, kime benziyo, ne zaman doğcak, neler alınmalı,adı ne olcak ...
Bunlar hep tek tek ayrı ayrı heyecann
allahım bizede bu heyecanları yaşat ya rabbiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?