• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

az önce kaynoşun ağzının payını virdim sonundaa :47::47:
yarın akrabaları börülceye ev görmesine gidecek
bu arada börülce evleneli 2 sene oldu zor kabul ettiler
üstelik öğretmen koca yaz geçti tam okulların açıldığı vakit ve hafta içi:47::47:
neyse az önce aramış bana diyorki bir arayıp sormadın yarın için napıyonuz diye
sarma dolma yaptık yorulduk diyor.
ben : ooo ellerinize sağlık ben ne misafirler ağırladım bir sarma dolma yapın demedim zaten sizde yapmadınız hangi misafirimde aradınız sordunu yardım gerekmi diye:99:
maaşallah kızının annesi var babaannesi var bugünden yetişmişsiniz benim kimsem olmadığı halde sormadınız ne yaptın necisin demediniz üstelik bir tanede çocuğum vardı :99:
hayret ediyorum size valla zaten kızını benim semalarda heç görmedim okuldan yeni geldim akşamada daha yimek yok maaşallah ben herşeye tek başıma yetişiyom :nazar: :110:

kaynanam : ........ önce ses yok sonra kısık bir sesle kızım çalışıyor ya
ben : kızın 1 haftadır raporlu evde yan gelip yatıyor biliyorum :63:
kaynanam : siz iyi olunda evinizde olun
ben : hee saol bişe diyonmu yemek yapacam :110:
kaynanam : yok hakana selam söyle
ben :37::27::47::47::47:
yuh bu uzun cümleyi kurdunmu gerçekten:53:
korkulur senden
kocana şikayet etmesin

menü hazır cnmmm tavuk kanat ve incik fırında kızartıcam yanına patatesde koycam fırına...pilav salata turşu...yeter bu kadar..bide kek yapim diom ama üşeniom yawwww...ayrıca çok acıktım makarna yiyom şimdi :9::9::9::9:

az önce kaynoşun ağzının payını virdim sonundaa :47::47:
yarın akrabaları börülceye ev görmesine gidecek
bu arada börülce evleneli 2 sene oldu zor kabul ettiler
üstelik öğretmen koca yaz geçti tam okulların açıldığı vakit ve hafta içi:47::47:
neyse az önce aramış bana diyorki bir arayıp sormadın yarın için napıyonuz diye
sarma dolma yaptık yorulduk diyor.
ben : ooo ellerinize sağlık ben ne misafirler ağırladım bir sarma dolma yapın demedim zaten sizde yapmadınız hangi misafirimde aradınız sordunu yardım gerekmi diye:99:
maaşallah kızının annesi var babaannesi var bugünden yetişmişsiniz benim kimsem olmadığı halde sormadınız ne yaptın necisin demediniz üstelik bir tanede çocuğum vardı :99:
hayret ediyorum size valla zaten kızını benim semalarda heç görmedim okuldan yeni geldim akşamada daha yimek yok maaşallah ben herşeye tek başıma yetişiyom :nazar: :110:

kaynanam : ........ önce ses yok sonra kısık bir sesle kızım çalışıyor ya
ben : kızın 1 haftadır raporlu evde yan gelip yatıyor biliyorum :63:
kaynanam : siz iyi olunda evinizde olun
ben : hee saol bişe diyonmu yemek yapacam :110:
kaynanam : yok hakana selam söyle
ben :37::27::47::47::47:

ahahahahahahaha süpersin yaaaa...susmuş kalmış kadın:9::9::9::9::9:

kaynananda ınceden ıyı laf sokuyooo gelın alınca hızmetcı aldık sanıolar heraldee

iyi dedim ama 7 senedir tek başıma misafir ağırlıyom bana soran yok dedim senin kızının anası var şükür bak koşmuşsun hemen dedim
benim anam yoook bacım yook burda üstelik çocuğa koşturuyom tek başıma dedim :27::27::27:
:53::53::53: şok oldu nefesi kesildi resmen :21::21::21::21:

aaaa unuttum dünde dolma yapmıştım bitek ben yedim gerisi duruo onuda cıkartırım...çok acı olmuş ama antep biberi feci yapmış...

yuh bu uzun cümleyi kurdunmu gerçekten:53:
korkulur senden
kocana şikayet etmesin

:99: evet nefes almadan konuştum kaynanam aboo şuna bak hele dedi bende haksızmıyım didim
merak etme kocamı aradım ondan önce söledim annen böyle dedi bende böyle dedim dedim
iyi yapmışsın kendi işini hallet beni karıştırma didi :21::21::21:

bendede bugün
tavuklu havuçlu papatesli bezelye yimee var
tereyağlı bulgur pilavı
yoğurtu makarna
cacık (kocaya)
turşu ayran :21::21:

iyi dedim ama 7 senedir tek başıma misafir ağırlıyom bana soran yok dedim senin kızının anası var şükür bak koşmuşsun hemen dedim
benim anam yoook bacım yook burda üstelik çocuğa koşturuyom tek başıma dedim :27::27::27:
:53::53::53: şok oldu nefesi kesildi resmen :21::21::21::21:

sımdı senın ıyı dedıkodu yapıolardır kızıylaaa :9::9::9: iyi demıssın bogasım gelıyo boyle ınsanlarııı bıde kızlarına hızmet ettırselerdı rahatlıcaklardıı.... kocana soyle onlarııııı hemenn:10:

:63: ne war beee

:21::21: bayıldım :27: özellikle gidecem istanbula bakacam karıya :1::1:

:21: sabak uyku sersemiydim melek tarafıma gelmişsin :110:
ikizlerim nirden bildin :8::8::8:

salladım valla ama ikizler ikircikli olur ondan bildim burcunun zöelliğini özenle taşıyosun:kkk:

ciğit neydi bilmiyom ama ciğit bunlar:19:

senı gerceklere alıstırıyorummm okadar :9::9::9::9:
:19::19::19::19:
:99: evet nefes almadan konuştum kaynanam aboo şuna bak hele dedi bende haksızmıyım didim
merak etme kocamı aradım ondan önce söledim annen böyle dedi bende böyle dedim dedim
iyi yapmışsın kendi işini hallet beni karıştırma didi :21::21::21:

aferin fettan akıllı karı
kocan anasından duysa kimbilir nerelere gider konu:ssz:

sımdı senın ıyı dedıkodu yapıolardır kızıylaaa :9::9::9: iyi demıssın bogasım gelıyo boyle ınsanlarııı bıde kızlarına hızmet ettırselerdı rahatlıcaklardıı.... kocana soyle onlarııııı hemenn:10:
:21: söledim yapsın dedikodumu kız daha dötüm yeni yer gördü az sonrada oğlum gelir
kendi evime yetiştimde onlar kaldı bide evleri kör itin öldüğü yerde yani bana uzak :1: ay heç güleceğim yoktu:1:
salladım valla ama ikizler ikircikli olur ondan bildim burcunun zöelliğini özenle taşıyosun:kkk:

ciğit neydi bilmiyom ama ciğit bunlar:19:

ÇİĞİT o ç ile hiçmi duymadın hamilelik lekesi atarya dikkat et başak ordan çatlar sonra eyi yağla oraları :ssz::ssz:

bendede bugün
tavuklu havuçlu papatesli bezelye yimee var
tereyağlı bulgur pilavı
yoğurtu makarna
cacık (kocaya)
turşu ayran :21::21:

ohhhh güzel menü ama fazla sevmem ben bezelyeyi kocişim hiç yemez hele...yaa sevinç bimde efsanenin yasemin kokulu pirinci var bilionmu ben resmen o pilava aşeriom yaaa...hergün verseler yerim wallaa...ondan yapcam şimdi dört gözle bekliom wallaaa...

ayen sen gitte menü düşün

adamın parası kalmadı dışarda yiye yiye:kkk::kkk:

şu kafaya takmama işini herkesten duyar oldum iyi ama nasıl her dakka düşünürken nasıl kafaya takmayacam :44::44::44::44::44::44::44:

amin canım sağol dua et artık sende bi anne adayısın duaların kabul olur inşallah

kuzum takmıycan tabi işe falan gir bi istersen yada kendine bi meşgale bul uğraşacak kcişinle gezin tozun tatile çıkın arkadaşlarnızla buluşun yapacak şey çok :34: bende mesela taşınma dönemimize gelmişti taşındıktan sonra memlekete gittim orda 18.günümde dktora gittiydim yumurtam 20 milimdi çok şaşırdım babam eşim be çatlatma iğnesi aradık tm eczanelerde nyse vuruldum o gün ertesi akşamda iişkiye girdik ama işte ondada aklımıza bebek olmasn diye yanımda seksüü şeylerim vardı onları falan giydim aklını başından aldım herüfün :23::12: herneyse tutunmuş bebişim habire gezdik tozduk ordam antepe gittik düğün falan aklıma bile gelmedi pek antepte ter basmaları yanmalarımdan falan biraz anlar gibi oldum ya onuda sıcağa verdim öle yaani düşünmiycen başka yolu yok canım :34: inşllah en kısa zamanda gelir seninde bebişin

ohhhh güzel menü ama fazla sevmem ben bezelyeyi kocişim hiç yemez hele...yaa sevinç bimde efsanenin yasemin kokulu pirinci var bilionmu ben resmen o pilava aşeriom yaaa...hergün verseler yerim wallaa...ondan yapcam şimdi dört gözle bekliom wallaaa...

hee bimdede satılıyor çok övüyorlar kilosu 4,5 tl :53::53:
sırf merakımdan deneyecem bir gün

Back
X