a s l a
dolunay varya yoldum onudaa aaaaa
ehh buruşuk karı işte artık sen çok oldunçekemiyon kocamın bana iyi davranmasını dimi
nerde senin saçlrın kız seni kuru bacaklı seniiiii
pişman olsa hergece.... olmaz kızımmm
anasıda pek memnun sanane sen eşek gibi çalış ohh sana ohhhh
bende sıcacık evimde keyif ypıyomm allah hakedene hakkettiğini veriyo senin kaynanan ben olsam çoktan gittiydin babanın evinee
ahanda saçların elimde kaldıı ııyğğkk...
iğrençç bitli bitli saçlarında varrrr
bu dolunayda az değil
bak erenay senin çirkefliğin yüzündden kızlar korktu yazmıyorlar.
sakinleştir herkeis.
özür dile benden
valla erenay hala adet olmadım,yani hamile olma ihtimalim var..bana acımıyosan
karnımdaki sabi sübyana acı
valla canım ben karışmıyım dedim kavganıza araya girince başıma bişey gelir filan
sabi sübyana iyi gözükmeye çalşma .sana acımak yok sopayı hakettin sennnnn
sevgili ebriyo bu sana
"yavrucum,sabicim sıkı tutun annene bide kenara çekil accık,anneni azıcık dövcemde
haketti teyzecim affet "
sana acımak yok sopayı hakettin sennnnn
sevgili ebriyo bu sana
"yavrucum,sabicim sıkı tutun annene bide kenara çekil accık,anneni azıcık dövcemde
haketti teyzecim affet "
sana acımak yok sopayı hakettin sennnnn
sevgili ebriyo bu sana
haketti teyzecim affet "
sus sus algımla uğraşacağına kendine bak seni gudubet karııııııehh buruşuk karı işte artık sen çok oldun
bu dünyada herkes hak ettiğini yaşasaydı dünya bu sduruma gelmezdi.
her zaman kötülerin dünyasıdır burası.
kötüler çirkinler çirkefler pislikler rahat eder yan gelip yatar gamsız olurlar aynı senin gibi.
pis algısı düşük kafalı karı.
koca totonu yeterince büyütüün biraz da beyninle uğraşta gelişsin:113::113::113:
kal orda kuzum bu karıyı dövüyom san çarpmıyım yanlışlıklaaavalla canım ben karışmıyım dedim kavganıza araya girince başıma bişey gelir filan
ordamısınız cevap verin yawwwwwwwwwww nire gittiniz kısssss
kimseyle geçinemiyosun kör cahilsus sus algımla uğraşacağına kendine bak seni gudubet karıııııı
ben yeteri kadar bilgili ve deneyimliyim cahill kendine bakk
seni kuru bakliyat seni pişiririm seni heee
aaa pirinç kafalııı..
kal orda kuzum bu karıyı dövüyom san çarpmıyım yanlışlıklaaa
hürrem az çekil annem bak çarpıcam sana canım yancakk
ay yerim sizi yaaa....dolunaycım inşaaalllaaahhhhhhhhh hamilesindir vede bunu anlatırsın bebişineeee
ne kavgası ediyonuz ayol siz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bunlar kavgaya tutştu bizi unuttular...biz konuşalım en iyisi onlarda katılırlar bizeordamısınız cevap verin yawwwwwwwwwww nire gittiniz kısssss
biz karışmayalım Pelincim..malum hamiş kalmış olabiliriz:)
stres bize gelmez
başağımmm yürü be koççuummm kim tutar senii!!! ıslık ıslıkkk
demek sen başakın tarafındasın dolunay belli ettin renginiibiz karışmayalım Pelincim..malum hamiş kalmış olabiliriz:)
stres bize gelmez
başağımmm yürü be koççuummm kim tutar senii!!! ıslık ıslıkkk
ben çocuklara melekim canımmmmsabi sübyana iyi gözükmeye çalşma .
o embriyonunda hakkı senin diğer yüzünü görmek.
göster ona çirkef kıskanç cadı çingene yüzünü
sana değil kuzum anana vurcem azıcık korkma seni sarsmamaşkoyşun eyenay teyşee vuycanmı bana geyçeyktenynn??
bu başak ve dolunay çok üstüme geldiler kavga çıktıııne kavgası ediyonuz ayol siz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bunlar kavgaya tutştu bizi unuttular...biz konuşalım en iyisi onlarda katılırlar bize
evet dollunaycım bende öyle düşündüm bebişlerimiz üzülsün istememayyy varmış gibi konuştum allahmı söyletti acaba...
yaaa kızlar valla yeter ya....ekrana bakıp bakıp gülüyorumm manyağa çıkacak adımmm
yatakta desem kocamı ikna etmek için yetiyoo kuzummkimseyle geçinemiyosun kör cahil
sen mi bilgilisin .
bilgini nerde kullamnyıon acaba öğrenebilirmiyim
ohh saçların elimde kaldıı dolunayyyahhh anlatmasına anlatçamda zalim erenay çok pis vuruyooo yaa çocuuuaa bişey olcek:)
mevşu şu hayatım..eee neydi yaa..konu neydii??siz niye kavga ediyosunuz ya ciddenn çok saçma
yaaa kızlar valla yeter ya....ekrana bakıp bakıp gülüyorumm manyağa çıkacak adımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?