• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oy hafta atlamışıım :53::52: yavrum 13 haftalık olmuuuş yisin annen seni yaa biran önce büyü yavrum annen sana biran önce kavuşcağı günü sayıyoo:16::16: Allahım sen herkese nasip eyle bu güzel mutluluğuu :16::16: Yav 12+3 düm normade hatta bu saat itbariyle 12+4üm artıkınn :16::16:

Son düzenleme:
Cnm hoşgeldiin....Yaşadıkların zor seninde tabii...üzüldüüm...hepimizin yaşadıkları kendine göre zor ne yazık ki..:(...benimde ilk hamileliğim ilk haftalarında düşükle sonuçlandı ama burda destekler öyle güzel ki insan yeniden umut buluyoo...:))basaksscıım sayende şiikeriim topikin sahibesiii.....:))inş lah sende en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bebişini de sağlığıyla kucağına alırsıın cnm...:))
:53: :53: basakin sayesindemi nankor kari :57::57: git o dusuk yaptigin tarihe en cok kim ilgilenmis senlen :110:
:110: topicik sahibesinin gendine hayri yok :63: kustum senlen :110::63:
sağol tatlım evimizi yaptık diyelim darısı olmayanlara :16::16::16:

ama sevinç karısıylamı oturuyum yani:18:
:110: ne var begenemedinmi elini sicak sudan soguk suya sokmazdim borulceni haklar kaynosuda eve bastirmazdim :1::1:
:110:
------------
hemende hesap etmiş:110: evet 17 yaşında açılmamış goncagüldüm:110:
---------
niye hep adanalı anlaamdım adanalılar bstı topiiiiiii özelliklemi çağırıyon napıyon:kkk:
heee bastilar zuper oldu yoo ben cagirmadim ben cagirsam dopuc yikilir :60::60:
canım 20 dakka şart diil iç yeterkii :9: 5-10 dk beklesen gene yeter :34:
tmm cnm saol
Oy hafta atlamışıım :53::52: yavrum 13 haftalık olmuuuş yisin annen seni yaa biran önce büyü yavrum annen sana biran önce kavuşcağı günü sayıyoo:16::16: Allahım sen herkese nasip eyle bu güzel mutluluğuu :16::16: Yav 12+3 düm normade hatta bu saat itbariyle 12+4üm artıkınn :16::16:

Amin canim sende saglikla sihhatle kavusursun insallah :29:

anaaa 3 keremi kan alıyolaar :53: iğneyi sokup duruyolar desenee delik deşik olcaz anlaşılan :53::18:

evet cnmmm bana öle yaptılar bilemem artık...;)

valla öle:)bi giriyorum muhabbetler edilmiş ama okumakta çok hoşuma gidiyor:)

oku bakalım :34:

afirin kuzum :46: neler yaptın pekii? :26:

önce browni yaptım...o pişerkene tavuğu avcarladım pattis doğradım pattisi avcarladım...iki tepsiye ayrı ayrı yerleştirdim...kek piştikten sonra onları fırına sürdüm...sonracıma pilavı ocağa koydum...sonra salata yaptım ayrıca havuç salatasıda yaptım...turşu çıkartmayı unutmuşum:( bide dolma ısıttım koydum....17,55 de keki fırına sürdüm...18,25 de yemekleri...işte bu kadayyyy...:32::32::32::32:

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

:53: :53: basakin sayesindemi nankor kari :57::57: git o dusuk yaptigin tarihe en cok kim ilgilenmis senlen :110:

Ayyyyyy cnm beniiiiiim sen beni niye üzüyooon yaaa :43::43:ben öylee mi diidiiiim:20::20:hani topiği kurmuş ya ondan...onun sayesinde biraraya geldik diiimek istediiim.....:20:Yooksaaamm bana en çok destek olan sendiin tabiki dadlum benim asla unutmaaaam:20::20::20:hep soruyodun gelince naptın kanama noldu diyeee:5::43::43::43:takip ediyiidiin:16::16::16::29:

ben yaptırdım şeker yükleme testini aç gidiosun cnmm...önce bi kan alıolar sonra 2 bardak glukozlu su içirdiler banasanırım 75 gr glukozla yaptılar yanlış hatırlamıosam ama... (sana kaç gr verirse dr un ona göre içirirler)...içtikten 1,5 saat sonra gidion bidaha kan alıolar o arada bişe yiyip içmicen ama (ben dayanamıodum su içiodum söledim azar azar iç dediler )1,5 saat sonra tekrar gidiosun yine kan alıolar okadar sonrada hemennnn karnını doyurmaya;) açlıktan başıma ağrı girmişti ve en son ölçümde şekerim 67 ye düşmüş düşün artık....ama şunuda söleyim benim durumum farklıydı çünkü annem babam şeker hastası annem insülin kullanıo ailede var yani...ki bendede yüksek çıktıgı oluyodu....tek gitme derim benden tavsiye...belki seninki daha kısa sürer ama...
sağol canımmm... iyiki burası var dr u aramam gerek kalmadı valla.. seviyorum sizi:16: kocişle giderim cnm tek gitmem...
maşallah büyüyüttün yavruyu kızzzzzz... cinsiyeti belli olcak nerdeyse... benim 12 haftada kız oldugu kesinleşmişti hee söyleyimm:34:

benim durumum farklı hamileliğimi ilk öğrendiğimdede yapıldı sonrasındada yapıldı ilk yapılanda 1 bardak içmiştim aynı seninki gibiydi...ikincide anlattığım gibiydi...benimde normal çıktı sanırım 135 di sonrada 67 ye düşmüştü...bayılcaktım açlıktan ama hiç gelemem açlıga anında başım ağrır..

iidi güzel oldu yemeklerim ...gittiler 10 gibi...sen naptın bugün nasıl geçti misafirlerinle

tatlım komşularoım henüz gelmedi
bekliyorum bakalım ne zaman gelcekler
seninde güzel geçmesine sevindim:16::16:

Ayyyyyy cnm beniiiiiim sen beni niye üzüyooon yaaa :43::43:ben öylee mi diidiiiim:20::20:hani topiği kurmuş ya ondan...onun sayesinde biraraya geldik diiimek istediiim.....:20:Yooksaaamm bana en çok destek olan sendiin tabiki dadlum benim asla unutmaaaam:20::20::20:hep soruyodun gelince naptın kanama noldu diyeee:5::43::43::43:takip ediyiidiin:16::16::16::29:

sen sevinç karısına bakma kuzum
ben hamile olmasaydım daha çok ilgilenirdim hatunlarımla
sevinç kadın biraz kıskanır beni
seninle bir bütün olabiliriz kuzum daha yaşayacağımız çok şey var:29::29:

Son düzenleme:

:110: ne var begenemedinmi elini sicak sudan soguk suya sokmazdim borulceni haklar kaynosuda eve bastirmazdim :1::1:

heee bastilar zuper oldu yoo ben cagirmadim ben cagirsam dopuc yikilir :60::60:

tmm cnm saol

Amin canim sende saglikla sihhatle kavusursun insallah :29:

hahaaaayt benm topik sahibi olmam yeter teşekkürleri hak etmem için
hem önceden gayet iyi ilgilenirdim topiğin neşesi bendim:17:
ama şimdi eski performansım yok
çiçuğu doğurduktan sonra eski halime döndüm döndüm dönmedim sana bırakcam topik şekerliğini:21:

Cnm hoşgeldiin....Yaşadıkların zor seninde tabii...üzüldüüm...hepimizin yaşadıkları kendine göre zor ne yazık ki..:(...benimde ilk hamileliğim ilk haftalarında düşükle sonuçlandı ama burda destekler öyle güzel ki insan yeniden umut buluyoo...:))basaksscıım sayende şiikeriim topikin sahibesiii.....:))inş lah sende en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bebişini de sağlığıyla kucağına alırsıın cnm...:))

:21::21::21::38::38::38::38::38::38:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
basakss :50::50:

kadın bu gece rüyamda doğurmuştum

hani dün emzirmekten söz ettik ya etkisinde kaldım demekki

bebeğiğ emzirmeyi unutuyorum, o da saatlerce uyanmıyor ki aklıma gelsin
sonra yerinden kaldırıyorum kucağıma alıyorum uyanıyor bebek ve yeni doğmuş bebek açlıktan dile gelip "süt" diyor:43:
veriyorum memeyi çok az emip bırakıyo sonra bi daha emziremiyorum kabul etmiyor
içimden de diyorum ki "sevinç bu yaptığımı duysa başımın etini yer" rüyamda bile etkinde kalıyom kadın:41:

Back
X