yok sizin yazdıklarınızı okuyordum canım yazmak istemedi içim sıkılıyor
zaten kimsede farkımda değildi
bugun nıye herez alınıyo:44::44:
ablacım sen hakkında akonsutuk yaa tefcıye okuyalım dıyoruz ne dıyosun:44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok sizin yazdıklarınızı okuyordum canım yazmak istemedi içim sıkılıyor
Nasilsin tatlimm nie canin sıkıliyor hayirdir
Saol ama burda adam gibi weteriner yokki olsa gozu icin goturcem basta hatta akiyodu gozu ama yikaninca gecti akmasi
Eczanelerde warmidir pire ilaci acep cnm
yoo ben fark ettim yazmanı bekledim zaten şu beloş ve sevinçle uğraşıyodum hatunlar beni çok seviyo biliyosun burnumdan getiriler vallayok sizin yazdıklarınızı okuyordum canım yazmak istemedi içim sıkılıyor
kacmadı cıkıyom dedı
neyse tamma allah razı olsun genede![]()
belli bi sebebi yok arada geliyolarya öyle işte
bende bilmiyorum sen yinede eczaneye sor nereden alabilirim diye
benim baktığım kızların küçükken van kedisi vardı iki tane pire basmıştı veterinerden sprey vermişleri
kediler sprey şişesini gördümü arazi oluylardı ortadan. ödleri kopuyordu![]()
Slm kizlarr
2gundur ewde kedim war artik sokaktan aldim yawrudan biraz buyuk sol gozunde bi sorun war ama gozu yuwasindan oynamis uazik ya biraz pireli yikadim dun gece ewi pireler basick die korkuyorum
Kocisimde cok sewer ama pireli die kiziyo bana dun aksam dioduki sabah ise giderken aticam onu hbrin olsun ewi pieler basicak
Bende gece not yazdim ona askim lutfen kedimi atma nolursun fln die
Oyy kiyamamis yine atmamis ama yarin atcm dio aslinda oda kiyamiyo ya napsam pirelerinden kurtarsam su yawrumu
Sewincc cnm basarilar sana
Pasacmm yeni isinde basarilar sanada kuzumm
bugün canım sıkılıyor hayatım istediğim gibi değil buda beni sıkıyor neyse boşver
gördüm canım benim 1 senedir bitmeyen fatihalarım var yardım edecekseniz onlara yardım ederseniz daha çok sevinirim 72000 fatihaya başladım daha 30 binlerdeyim
yoo ben fark ettim yazmanı bekledim zaten şu beloş ve sevinçle uğraşıyodum hatunlar beni çok seviyo biliyosun burnumdan getiriler valla
sana noldu bakim
benm koca bugün 2de çıkıcakmş gelmesi 3ü bulur off
evet benm mesajdan sonra çıkıyom dedi cevap vermemk için
Allah cümlemizden razı olsun
derdimi anlatabildiysem ne ala![]()
beloş üniv. sınavına bende gircem kaç yıldır hep başvuruyu kaçırıyorum
geçen yılda kaçırmışım ders çalştığım halde
ama bu yıl girmek istiyorum tabii ders çalşmam mümkün değil ama şansa gircem
2 yıllık dışardan bile olsa yeter
bugün canım sıkılıyor hayatım istediğim gibi değil buda beni sıkıyor neyse boşver
gördüm canım benim 1 senedir bitmeyen fatihalarım var yardım edecekseniz onlara yardım ederseniz daha çok sevinirim 72000 fatihaya başladım daha 30 binlerdeyim
slm cnm hayırlı olsun kedicikler
iyi cesursun yıkadınmı bide![]()
Yarin atmassa kocisim eczaneye sorim belki bulurum bi yerde
mrb kızlar bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür alttan bakmadı karnımdan usg baktı kanaman devam eder içerde kanaman var hala dedi nese 3_4 ay korunun dedi tamam dedik ben kan pıhtılaşması testi istiyorum dedim ilk önce gerek yok dedi seninki öle bişe değildi dedi ama ne bilinecekki ben istiyorum deyince tamam yaptıralım dedi labaratuvara git kan ver 1 saate çıkar sonucun dedi nasıl yani dedim benim duyduğuma göre büyük hastanelerde yapılan hemende çıkmayan bi testmiş dedim yok çıkar en geç yarına dedi anlam veremedim gittim kan alan kızada sordum bu test düşüklere yol açan kan pıhtılaşması testimi dedim evet dedi ben anlamadım yaaa burda okuduğuma göre çok teferruatlı bi testti bu nasıl yarına çıkıyor bu hastenede yaaaa?sizinde böle hemen çıktımı yoksa bu test o test değilmi?
sıkma canını bu sabah namazında senin içinde dua ettim güzel olcak herşey
72000fatiha bebek içinmi
ederızzyarın baslarım okumayaa 1 sen gec olmadı abla bellı bı gune nıyet edılmıyomu pekıı
basak ben kız meslek lıse mez yanı bızım matamatk dersımzı dogru durust olmadı ben akılsız derlerın uzerıne dusmezdım sımdı ıstıyorum sınava gırmek ama sııfırdan olckk bakalım kendımı denıyecem ınsallah basarılı olrusam dersana falan gtmeyı dusunuyorum![]()
belli bir güne niyet edilmiyor ne zaman biterse, keşke daha çabuk bitirebilseydim bitirenler çoktan bebek sahibi oldular
Cnm meslek lise mezunlarina sinawsiz gecis hakki war biliyosundur ama 2yillik onu bi dene bende baswurcam tabii kabul edilirsem
Senin bolumun neydi menimki yapi ressamligi
Gerci ozelde 2 yil moda okudum ama gel gorki burda bi ise yaramiyo
Bari bunu basarirsam dier beansimda calisirim