Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam attım bi adım hadiii
sağol canım...bu modelin adı ne?bak biizm sekreter de istiyo...

şuanda koptummmmmm

dönek dolunay modeliiii
kızlar az önce barışalım dedim sayfa error verdiii
site bile barıştırmayacak bizii

arkadaşlar yardım edermısınız

23.11.2011 de adet oldum ve serophene kullandım 05.12.2011 de catlama ıgnesı oldum olvıtre

ıgnenın ustunden 15 gun geçtı ve bugun test yaptım ıdrar tek cızgı sılık dahı yok acaba daha adetıme var gunu gelemdıgı ıcınmı sılık fln cıkmadı genelde okuyorum ıgneden 15 16 gunlerde cıkıormus dıye duymustum meraktan bende test yaptım suna cok kotuyum acaba sansım halen avrmı ve gouglerım sıstı acıyor

doktorumda adetınden 1 gun once gel dedı gebelık testı edelım demıstı adetıme daha 26 27 28 aralarından gelmesı egrekıyor

ve 1 senedırt cocugumuz olmuyor acaba bana yardım edebılecek varmı yorumalrını beklıyorumm

bence umudunu kaybetme ama fazlada ümitlenmee,daha var gününe bekle bakarsın kanda çıkar bazen idrar testinde çıkmamasına rağmen kanda çıkabiliyo
ayrıca serophene bana da aynı etkiyi yapmıştı çok eziyet vermiştii

serophenede 2.ayım gecen sefer yumurtam catlamadı dıye bu ay ııgende oldum cok umıtlıydım bıde en pahalı ıgneden olum dıye morellerım cok bzouk:S sen hamıle kalabıldınmı

serophenede 2.ayım gecen sefer yumurtam catlamadı dıye bu ay ııgende oldum cok umıtlıydım bıde en pahalı ıgneden olum dıye morellerım cok bzouk:S sen hamıle kalabıldınmı

iğnenin pahalısıyla ucuzunun arasında pek fark yokk
tabiki hayırr 6 yıldır bekliyom bennnn

herşeyin hayırlısı canım ümidini kaybetme bir gün mutlaka olacak gözüyle bak umarım hayırlısıyla hamiş kalırsın tatlım

benım kontrollerı yapıldı yumurta kucukmus dedı doktor kıstın yok denebılecek kdr az dedı ama rahım fılmı baska hıc bırsey yapılamdı yaptırsammıkı

canım az daha beklemelisin bencee rahim filmi daha erken olabilirrrr çocuk için bile daha erken bir sene çok az bi süree

bariştınız dimi kızlar artık hıııııııııııııııııııııııııı söyleyin bakayım kafga yooooooooooooooooooooooooook

selam kızlar
ben yokken neler olmuş burda kavgayı kaçırdığım için üzülsemmi yoksa bulaşmadığım için sevinsemmi bilemedim

şaka yapıo canııııııııııııııııııııım sende anla insanın sevdiğine nazı geçermiş erenayfem kıssssss bunlar nire gittiler bizi satıyolarmı ne yoklar dimi başka topiklerde geziolar

valla herşeyi bekle bunlardan şaka şaka çoğu çalışıyo ya bazen kaçıyolar ama nedense toplu kaçıyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…