• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hıh poytakal suyumu sıktıyttım içtim hadi meyve hazırlad yiyek didi halim yok sen hazıyla didim şimdikte paşa paşa meyve hazırlıyo böle olcan erkek milletinee :19::63:

Son düzenleme:
seray gııızz benimde 18.10 bat inşallah gelmezlerr :21::21::21:
:18::18::18::18::18:

inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

karılarrrrr çenenizin yayı kopsun :33::33::33::33:size yetişcem die daha gidip kahvemi yapamadım pelinin avatarını ekleyemedimmm accık susun gııııı :22::22::22:

Hıpoytakalsuyumu sıktıyttım içtim hadi meyve hazırlad yiyek didi halim yok sen hazıyla didim şimdikte paşa paşa meyve hazırlıyo böle olcan erkek milletinee :19::63:

benimkide hazırladı kız walla yiyos şimdi o maç seyrediyo bende burdayım işte:125:

ay teşekkür ederim hanımlar yaa biras moralim bozuk dün geceden beri kociş sıpası doğum günümü unutmuş :47: gecede beri surat yapmakla meşgulüm onaa :19: tutamadım kendimi ağladım 2 sefey :14::5: hamişlik duygusallığı olsa gerek çok sulu göz oldum yav :26::18: gerçi bu aralar çok yoğun çalışıyolar unutmuş ama banane malatyaya neyim gidip geldikçe alsaydı hazırlasaydı hediyemi önceden :63: ben 1 ay öncesinden başlıyom ne hediye alsam aşkıma diye :44: bissürü sürpriz neyim hazırlıyom ama nerdee.. :50: geçen sene tektaş yüzük almıştı ne güzel öle pahalı bişii istemiyomda hatırlasa bi çiçk alsa yada ne biliim netten neyim sipariş verse yeterdi :19::14: mesela çok güzel meyve pasta sepetleri neyim var insan öle bişiide alabilir hamile kadına onlardan güzel hediyemi olur :54: ama nerde düşünce yokki bizim odunlardaa :47: bak gee aklımageldi tutamadım göz yaşlarımı bu 3 oldu yaa :14::5::84: neyse 2gündür misafir ağırlıyom yorgunluktan gelemedim fırsatımda olmadı benden böyle :50::14::5:

Cnm üzülme hamissss hamisss..kız bizde is yok güç yok kafamız rahat düşünüyoruz ne sürpriz yapsak diyee.:16:adamlar öyle miii hecccc çalışıp duruyolar :20::20:bak ne güzel bı öncekinde yüzük almissss :16:arada olur onlar bizim kadar onemsemiyolarki bu günleri..bosverrr affediver kiiiii :21:

Cnm benim dogum gunün kutlu olsun bu Aradaaa..:46::70::16:

inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

karılarrrrr çenenizin yayı kopsun :33::33::33::33:size yetişcem die daha gidip kahvemi yapamadım pelinin avatarını ekleyemedimmm accık susun gııııı :22::22::22:

:9::9::9::9:he walla doğruu kız sana yazdığım mesacı görmedinmi sennn:19:

adana kıs burası sıcak biraz...hala klimada yatıoz....çok gürültü gelio pencereleri açınca ...okiii takılırım kafama göre;) buarada az önce konuştuk kocişimle o direk urfaya gidecekmiş nasıl gelcem bilemiom...nurdağında bırakimmi seni dio oldu paşam dedim bende :9::9::9::9::9::9:

kız nurdağında senin ne işin vaar tanıdıkmı var benim kaynoşlarda orda oturuyoo :53::30: heç güzel biyer diil sevmedim ben çok sıkılıyom orda :19:

inşaallah bir dahaki ay bebişin evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir sizee:29:

inşallahhhhh canım benimmmm hepimize nasip etsin rabbim o güzel hediyeden...:emir_bebek::nazar:

kızlar ben kocişimle yemeğe gidecem bişey yapamadım ben akşama muhabbetlerinizi gelince okurum öpüldünüz

ohhhhh afiyet olsunnnn...

:9::9::9: pelin kim gızzzzzzzzzzz:9::9::9:

duru_46 = pelin:1::1::1:benim annemlerin evinden apartman komsum olur kendisi ;) bitanecik arkadaşımmm...

aayyy ewet yaaa sevinç geçende benimde aklıma geldim yolum düşerse gidecem kız o tarafaaa:16:

netarafa gidionuz yaaa çatlicam miraktan özelden yazsanızaaaa litfen amaaaaa:16::16::16::16:

:9::9::9::9:he walla doğruu kız sana yazdığım mesacı görmedinmi sennn:19:

gördümmmmm yetişemiomkiiii sizee...ben yazana kadar sayfa ilerliooo:1::1::1::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:sigara istiommmmmm :ssz::ssz::ssz:

Back
X