• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım kimyonu bende çok seviyorum birde patatese özellikle biber salçası çok yakışıyo :34::34::34::34::34::34:

o zaman olsun konuşuruz bakarız canım bende seninle tanışmayı çok istiyorum:34::34::34::34::34:

tatlım sana demedim dimi ben pıhtılaşma testini yaptırdım ama daha sonuçlerı çıkmadı geçen çarşamba günü üniversite hastanesine gittim ben sadece pıhtı testini istemiştim ama sağolsunlar onlar genetik ve başka testlerde istediler bir iki haftaya kadar sonuçları çıkacak ondan sonra tedaviyi düşünecez zaten:34::34::34::34::34:

adanda zaten biber salçasından başka salça kullanılmıyo canım ben bazen domtes salçasını bir kaç yemekte kullanıyorum...

bütün testlerinin yapılması iyi olmuş inşaallah temiz çıkar,,ama bir sorun varsada öğrenmiş olursunuz:34:

sağol canım kimyonu bende çok seviyorum birde patatese özellikle biber salçası çok yakışıyo :34::34::34::34::34::34:

o zaman olsun konuşuruz bakarız canım bende seninle tanışmayı çok istiyorum:34::34::34::34::34:

tatlım sana demedim dimi ben pıhtılaşma testini yaptırdım ama daha sonuçlerı çıkmadı geçen çarşamba günü üniversite hastanesine gittim ben sadece pıhtı testini istemiştim ama sağolsunlar onlar genetik ve başka testlerde istediler bir iki haftaya kadar sonuçları çıkacak ondan sonra tedaviyi düşünecez zaten:34::34::34::34::34:

Ayyy saracimmm cok sewindimmm hayirli haberleri paylas olurmu unutma tatlimmm
heyecanlandimmmmn:52:

kızlar ben fesleğenin çiçek açtığını bilmiyodum bu sabah balkonuma çıktım baktım fesleğenim küçük küçük beyaz çiçek açmış çok hoşuma gitti çok güzelley:nazar:

tmm nazocummm adetim bitsin bende biraz katkıda bulunmak isterimm...:54:

tamam canım sağol

tamam canım ozaman gelsin konuşuruz
ben çıkıyorum kardeşimin evsahibi aradı anahtarı teslim edelim kurtulalım şu fareli evden:25:

sağol canım iki tane japon balığım var ama çok şekeyley sabahları yemlerini vermek için yanlarına gidiyorum görsen suyun üstüne çıkıp nerdeyse elimden kapacaklar:nazar:

oyyyyy yerim onları yaaaa...benimde muhabbet kuşum var görmen lazım nasıl oyunlar yapıo konuşturmaya calışıom bende bi konuşsaydı...eşim dioki karı alalım yazık tek başına dio konuşmadan ona karı falan yok dedim bende :9::9::9::9::9:

Basakss cnm sen ist. yerinide yaz ilk harf son harf dur onuda biliiiim:9::9:ayyy zevkli geldi bu iş:9::9:şifreli yazarıım açık iiiitmmeeeeem annem:9::9:
kız git sana güven olmaz onuda yazarsın burda sen:9::9::9:
biz biliriz bir kerem o yimeeeği ona patates kavurması değil patates ezmesi derler bizde şahane yaparık hemde:110:
bizde kavurma dirik ne var:110:kavruluyo çünkü:19:
:57: deli kari o bizim yimeemiz zati :57:
indirirken iki uc dal maydanoz kiy yanina tursu ayran
hirkiz kari :kkk:
harika bişi ama:21::21:

hemdne sahip çık:19::19::19:
bilmemmi kısssss bizim pattisli sıkmamız onunla yapılırrr burda çok bilinir o ama:34:
:9::9::9::9:
ben biliyorum ara sırada yaparaım çokta severim afiyet olsun sana

tamam canım 1150 ekliyorum
nerdeyse 500 artı ekliyecektim
tefriciyeyide yazdım canım ablam daha dün başladı eksik çok tabi oda daha hızlanamadı fazla okuyamıyor ama olsun başlandıya elbet biter
:38:

telefondanmı giriyon kuzum şaşırdım:53: kız yavaşsın ,ayrıca mesacıma cevap yazmadın:110:

kızlar ben fesleğenin çiçek açtığını bilmiyodum bu sabah balkonuma çıktım baktım fesleğenim küçük küçük beyaz çiçek açmış çok hoşuma gitti çok güzelley:nazar:

evet benmde vardı çok güzelller ama sulamayı beceremedm çokmu suladım nedir kurudu gitti

adanda zaten biber salçasından başka salça kullanılmıyo canım ben bazen domtes salçasını bir kaç yemekte kullanıyorum...

bütün testlerinin yapılması iyi olmuş inşaallah temiz çıkar,,ama bir sorun varsada öğrenmiş olursunuz:34:

sağol canım inşallah temiz çıkar
biber salçasını ekmeğin üzerine bile sürüp çemen gibi yemesi güzel ama benim mideme dokunuyo o yüzden her yemeğe bırakamıyorum

tamam canım sağol

tamam canım ozaman gelsin konuşuruz
ben çıkıyorum kardeşimin evsahibi aradı anahtarı teslim edelim kurtulalım şu fareli evden:25:

tama bitanem
ne fareli evi kız gelince anlat merak ettim:26:

oyyyyy yerim onları yaaaa...benimde muhabbet kuşum var görmen lazım nasıl oyunlar yapıo konuşturmaya calışıom bende bi konuşsaydı...eşim dioki karı alalım yazık tek başına dio konuşmadan ona karı falan yok dedim bende :9::9::9::9::9:

muhabbet kuşlarıda çok şekeyley ama yalnız olmuyo onlar canım karısını al bi tane eşin haklı:34::34::34::34::34:

Ayyy saracimmm cok sewindimmm hayirli haberleri paylas olurmu unutma tatlimmm
heyecanlandimmmmn:52:

sağol canım sonuçlar çıksın paylaşırım:34::34::34::34::34::34:

bende severim balıkları ama besleyemiyorum bizim ev biraz serin oluyor hatta bir kez aldık 1 haftada öldüler ama hala akvaryumum duruyor

Nası yaniiiii:53::53:soğukdan mı öldü balıklar:44:nazocuum hangi miimlekeeet tatlım ora van felan mı kıı..?:26:

yok canım bursadayım ama evim soğuk oluyor şimdi balık içinde erkenden kalarifer yakamamki
kuşlarım vardı mesala komşuya giderken bile götürüyodum evde tek başına sıkılmasın diye:9:

bende bilmiyodum ama bende köyden geldikten sonra açmıştı fesleğenim çiçek ama benimkiler kurudu

evet benmde vardı çok güzelller ama sulamayı beceremedm çokmu suladım nedir kurudu gitti

tatlım fesleğenin suyunu tabağına koyacaksın öyle üstten verirsen kuruyo bende deneyerek öğrendim ha bide güneşte sıcakta verme akşam serininde ver suyunu o zaman hiç bişey olmuyo

Back
X