aaa bozukmuuu öyleysee yarın yaparım tekrar ....tabiiiii kart yemessemm
gamzecimm o nasıl bi test hayatım başka marka al gözünü seveyim:)adamı katil eder o testiyi akşamlar dolunayım iyi akamlar yeşilim öpüldünüz diğer kızlar uçmuş çoktan hadi ii akşamlar
Eki Görüntüle 310688
kızlar yaptığım teste bakarmısınızz sanki t bölgesinde kırmızılıklar toplanmış gibii enteresann ....
YORUMLARINIZII BEKLİYORUM ....
Bİ UMUT WARMI??? YOKMU??????
yarın alırım bi test daha ama gelmesse çarşamba sabahtan yapıcam bu seferrevet yarın tekrar bi test daha yap ama sabhki ılk idrarınla olsun daha iyi sonuc veriyomuş...inş yemessin
iyi akşamlar myhoşumm konuşamadık bugün doğru dürüst neysee yarın kısmetse inşallah:)
gamzecimm o nasıl bi test hayatım başka marka al gözünü seveyim:)adamı katil eder o test
inşallah canımmm hamişsindir...inşallah bereketli kapatırız 2011 i
yarın alırım bi test daha ama gelmesse çarşamba sabahtan yapıcam bu seferr
ayy cnm hiç sorma dün de 2 test almıştım onlarda bozuk çıktı busefer farklı marka aldım buda böle çıktıı ahhh ahhhh iyice sıyırdımmm wallahiii........
inşallahhh bebişimmm gelmiştirrr.........
cok gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsin....
bende iyiyim saracım umutla bekliyodum ama bugun birden umutsuzluga kapıldım hayırlısı olsun...bir mucize olur inş hepimiz icin...
haklısın canım ama ben diger hamişliklerimdki belirtileri arıyorum ama yok yok ...o yüzden umutsuzum işte...hepimiz icin hayırlısı olsun...
saracım selam
nerde ki bu mahallenin ahalisi?
ben çok yoğun aynı zamanda da yorgunum,uğrayamadım
hepinize sevgiler.
kızlar nasılsınız ben yorgunum misafirim vardıııı daha işleri bitiremedim vala
bu arada belirtmeden geçemicem..benim için çokk aama çook kıymetli olan ERENAY arkadaşımı nekadar çok sevdiğimi söylemek istedim..
bugün bayaa makara yaptık ama asla unutmayalımmmm benn hepinizi çok seviyorumm....
vee BAŞAĞIM...topiğin seksi hatunu...başımın tacı nadide çiçeğim manolyamm...seni tanıdığım için ve arkadaşın olduğum için çook mutluyum..:13:
ilk gözağrımmm PINARIMM:)dur kız unuturmuyum senii...ablasının kuzusudur o...iyiki varsın canım..
ahh kızlar bunları yazmadan gidemedim...:)
hepinizi çok seviyorum,başta erenayım ve seraycım olmak üzere hepimizin tez vakitte hamile kalması için Allahıma yalvarıyorum..
bizim tek derdimiz bu sıpalardı
belkide bu sıpalar sayesinde sizleri tanıma şansını yakaladım:)
bebeklerimizi birlikte doğurduğumuz ve büyüttüğümüz günlerimizin gelmesi ümidiyle..
kendinize çooooook iyi bakın...Allaha emanet olun...
iyi akşamlar...
kolay gelsin yeterim yardıma gelem mi sana ama o mis gibi kısırından isterimişleri bitirip kısır yiyip çay içip keyif çatarız ne dersin
amin kuzum cok saoll insallah sende yanlıs algıda mucizen gerceklessin kuzummm benimm güzel dilekerin icin saol bebegimmcanım senin icinde hayırlısı olsun bkarsın haplar fitiller iyi gelir korunmayı bırakır bırakmaz hamiş kalırsın hayırlısıyla...inş cok isterim yanlış algılamak bi mucize olsa ne güzel olur...
kuzum insallah olmassında inanki kendimden cok istiyorum senin hamile kalmanı bu karıda cok acımasızmıs bebegi bile düsünmemiş bak sen erenayefeye ben ona sorarım annem yiyenime vurmak neymişşoff benim karnım bayaa ağrıyo ,bu seferlik erken bile olabilirim..(hiç erkende olmam normalde...)
Pınarcım neredesin annem yaa..erenaya aldanma sakın karnımda yaa bebek varsa, bugün saçımı başımı yolup elime verdi
Allahtan saçlarım böyle daha sexi olduda mevzuyu uzatmadım
bu arada belirtmeden geçemicem..benim için çokk aama çook kıymetli olan ERENAY arkadaşımı nekadar çok sevdiğimi söylemek istedim..
bugün bayaa makara yaptık ama asla unutmayalımmmm benn hepinizi çok seviyorumm....
vee BAŞAĞIM...topiğin seksi hatunu...başımın tacı nadide çiçeğim manolyamm...seni tanıdığım için ve arkadaşın olduğum için çook mutluyum..:13:
ilk gözağrımmm PINARIMM:)dur kız unuturmuyum senii...ablasının kuzusudur o...iyiki varsın canım..
ahh kızlar bunları yazmadan gidemedim...:)
hepinizi çok seviyorum,başta erenayım ve seraycım olmak üzere hepimizin tez vakitte hamile kalması için Allahıma yalvarıyorum..
bizim tek derdimiz bu sıpalardı
belkide bu sıpalar sayesinde sizleri tanıma şansını yakaladım:)
bebeklerimizi birlikte doğurduğumuz ve büyüttüğümüz günlerimizin gelmesi ümidiyle..
kendinize çooooook iyi bakın...Allaha emanet olun...
iyi akşamlar...
kızlarrrrrrrrr anlatamadan gecemicemm bu yüzden girdim topige ama kimsecikler yok valla iyice bos bırakmıssınız bakıyorumdaa ben anlatıyım bir duyan okuyan olur elbet ya kızlar bizim evde balıklar var bende esim balıkların gebesi bu aradabalıklar yumurtluyo erkek onları döllüyo sonra anne adayı agzına alıyo yumurtaları ve büyüyene kadar bırakmıyo büyüncede öbür balıklar yer diye agzından cıkarmıyo sonrada yiyo onları bu yüzden esimde eliyle dogurtuyo bugün doguma sait oldum daha büyümemişler bazıları yumurtadan cıkmıs bazıları daha yumurta halindeydi o kadar cok sasırdımki anlatamam aynı tavuk yumurtasının kücügü yaa allahım nelere kadirsin yarrabbim yaa cok farklı hissler icindeyim nedense onlara ayrı yer yaptı simdi esim yasatmaya calısıyo o yumurtadan cıkıslarını görücez büyük bir mücize olucakk bir tane yumurtada döllenmemiş daha bos okdar belli oluyoki anlatamam yaaa cok güzel birseyyy allahım bizede nasip et yarabbim aminnn
Aşk olsun gamze bana özllikle cvp yazmdaın dimi
KIRMISILar mı geldi yoksacanım seni gören cennetlikkk neden yazmimmm kimse yoktu ben burdayken....
nasılsın görüşmeyeliii???
ben hiiiç iyi değilimmmm kör kuyulara indim yine dünya başıma yıkıldı yine .....
bütün umutsuzlukların içindeyimmmm .......
çok kötüyümmm çok.....
Aşk olsun gamze bana özllikle cvp yazmdaın dimi
pınarcım eminim harika bir olaydır. tahmin edebiliyorum.kızlarrrrrrrrr anlatamadan gecemicemm bu yüzden girdim topige ama kimsecikler yok valla iyice bos bırakmıssınız bakıyorumdaa ben anlatıyım bir duyan okuyan olur elbet ya kızlar bizim evde balıklar var bende esim balıkların gebesi bu aradabalıklar yumurtluyo erkek onları döllüyo sonra anne adayı agzına alıyo yumurtaları ve büyüyene kadar bırakmıyo büyüncede öbür balıklar yer diye agzından cıkarmıyo sonrada yiyo onları bu yüzden esimde eliyle dogurtuyo bugün doguma sait oldum daha büyümemişler bazıları yumurtadan cıkmıs bazıları daha yumurta halindeydi o kadar cok sasırdımki anlatamam aynı tavuk yumurtasının kücügü yaa allahım nelere kadirsin yarrabbim yaa cok farklı hissler icindeyim nedense onlara ayrı yer yaptı simdi esim yasatmaya calısıyo o yumurtadan cıkıslarını görücez büyük bir mücize olucakk bir tane yumurtada döllenmemiş daha bos okdar belli oluyoki anlatamam yaaa cok güzel birseyyy allahım bizede nasip et yarabbim aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?