ben hep saga ya da sola yatıyorum inş tutunmuştur bebişim...
kolay gelsin biraz konuşalım yaparsın daha yeni geldin...
karın agrım haric iyiyim canım...adet sinyalleri geliyo ona üzülüyorumsen naslsın...
neyse ben kaçıyom kıslaaaarrr iyi akşamlarr sizlereeee
hayırlısı olsun canım..yok aygüncüm bende ne gögüs şişmesi ne agrısı var...zaten bugnden beri karnım agrıyo benim adet gelir yakında eli kulagındadır
kız senin kaç çocuğun var?3.mü istiyosun?ben 2.istiyom inşallh..sağol canım yaa tşkr ederim ben kaçıom çocuklar gelcek şimdi okuldan kocacım gelcek 1 saat sonra yavaştan yavaştan masayı hazırlayayım bari anca kapıdan girince hepsi karnım çok aç ne yemek var diyolar doyurayım bari neyse öptüm sizi kocaman yarın grşmk dileğiyle baaayyyyerenayfem basakım nazemirim dolunayım myhosum canlarım grşrz
iç fasulye tereyağlı pilav soğan salatası( harikka oluyorrrr)
gamze hadi gamze hadi gamze hadii
sen ol ilk hamişimizzzz
hayırlısı olsun canım ama test negatif çıkmışsa pek ümitlenme derim..
bende telde annemle konuştum,belirtilerimi söyledim..oda adet görücen galiba dedi..
o ne derse doğru çıkıyooo yaa ufffffffff
MERHABA KUZULARR
bende hala tık yokk
yarında beklicem ama sanırım gelicek kırmızılarr bu ay daha bi umutluydummmyeni yıla bebişimle girmek çoookkk istiyordummm uffffffff şimdiden moralim çokkkk bozulduuu
ama sabah çok kötü oldumm uyanır uyanmaz midem ayaktaydıı ...
sonra kursa gittim ordada bi öğürtü geldiii gitmek bilmiyo herkez başladıı aaa bebiş geliyooo diee
yok dedim bebiş memiş yokk istemiyoruz henüz dedim ahhh ahhh halbuki içim kan ağlıyooo
kızlar size şahane soğan salatası tarfi vereyimm
mükemmel bi lezzet
2 soğanı salatalık şekilde ince ince doğra iyice elinle yoğur,sudan geçir,üzerine azıcıktuz, yağ,limon,nane (kuru da olur)ve maydanoz ekleyipkarıştır balıkla veya yemekle harika salata oluyorr
maydanozsuzda güzel ben çok seviyomm tavsiye ederimm deneyin
canım napıyım ya sinyal veriyo ama umutlanmakta istemiyorum sonra cok üzülcem biliyorum kendimisinyal var diye diye çağırıyom kırmızılarıııı kız bi dur bakiimmm
tamam canım afiyet olsun sana...evet cocukların istekleri bitmez ama olsada keşke hepsini yapsam inş...yeni geldim ama karnım acıkmaya başladı ve yeğenime bakıyorum ben arada ona veriyorum bilgisayarı oyun oynasın diye şimdide meyva istiyor çocukların istekleri bitmiyorki
neyse ben kaçıyom kıslaaaarrr iyi akşamlarr sizlereeee
amin canım...sizede afiyet olsun görüşmek üzre...hayırlısı olsun canım..
kız senin kaç çocuğun var?3.mü istiyosun?ben 2.istiyom inşallh..
yani kuru fasulle demi canım hadi afiyet olsun..
bende kalkayım yemek yicez bizde bayyyyyyyyyy...
MERHABA KUZULARR
bende hala tık yokk
yarında beklicem ama sanırım gelicek kırmızılarr bu ay daha bi umutluydummmyeni yıla bebişimle girmek çoookkk istiyordummm uffffffff şimdiden moralim çokkkk bozulduuu
ama sabah çok kötü oldumm uyanır uyanmaz midem ayaktaydıı ...
sonra kursa gittim ordada bi öğürtü geldiii gitmek bilmiyo herkez başladıı aaa bebiş geliyooo diee
yok dedim bebiş memiş yokk istemiyoruz henüz dedim ahhh ahhh halbuki içim kan ağlıyooo
valla okudum cok kanlı bir savaş cıkmış 3.dünya savası olmus kuzum demekki dolunay basagın yanında oldu hee bende kuzum yanında olurum merak etme tatlım ben arkandayımmmdön geri de okuuu
bende iyiym yeni bitti bat benimde bu ay korunuyorum bende haplara ve fitile basladım cünkü kısmet diyorum artık bakalımmm insallah canımm sinyalleri yanlıs algılıyosundur.ben hep saga ya da sola yatıyorum inş tutunmuştur bebişim...
kolay gelsin biraz konuşalım yaparsın daha yeni geldin...
karın agrım haric iyiyim canım...adet sinyalleri geliyo ona üzülüyorumsen naslsın...
yavrum bunu bilmeyenmi var sende bunu bilmeyen karı olamaz zatennnkızlar size şahane soğan salatası tarfi vereyimm
mükemmel bi lezzet
2 soğanı salatalık şekilde ince ince doğra iyice elinle yoğur,sudan geçir,üzerine azıcıktuz, yağ,limon,nane (kuru da olur)ve maydanoz ekleyipkarıştır balıkla veya yemekle harika salata oluyorr
maydanozsuzda güzel ben çok seviyomm tavsiye ederimm deneyin
iyi aksamlar kac hemen zaten bende cıkıyom eve gidicemneyse ben kaçıyom kıslaaaarrr iyi akşamlarr sizlereeee
kızlarrr napıyosunuzzz??
ben ilacın etkisinden kurtulup temizlik yaptım yemek yaptım geldim
şimdi kocişim gelironu bekliyommm
canım napıyım ya sinyal veriyo ama umutlanmakta istemiyorum sonra cok üzülcem biliyorum kendimi(
..
valla okudum cok kanlı bir savaş cıkmış 3.dünya savası olmus kuzum demekki dolunay basagın yanında oldu hee bende kuzum yanında olurum merak etme tatlım ben arkandayımmm
valla okudum cok kanlı bir savaş cıkmış 3.dünya savası olmus kuzum demekki dolunay basagın yanında oldu hee bende kuzum yanında olurum merak etme tatlım ben arkandayımmm
bende iyiym yeni bitti bat benimde bu ay korunuyorum bende haplara ve fitile basladım cünkü kısmet diyorum artık bakalımmm insallah canımm sinyalleri yanlıs algılıyosundur.
yavrum bunu bilmeyenmi var sende bunu bilmeyen karı olamaz zatennnanca kötü karı olur baska tarifler verr kuzummm
iyi aksamlar kac hemen zaten bende cıkıyom eve gidicem
h.g tatlım özlettin kendini ohh mis olmustur evin smdi bende inanki okadar cok özledimki yemek yapıp esimi beklemeyi evde:26:
canım benimde karnım agrıyo ama ben erken olabilirim o yüzden sinyeller veriyo diyorum...inş senin agrıların bebiştendir...off benim karnım bayaa ağrıyo ,bu seferlik erken bile olabilirim..(hiç erkende olmam normalde...)
Pınarcım neredesin annem yaa..erenaya aldanma sakın karnımda yaa bebek varsa, bugün saçımı başımı yolup elime verdi
Allahtan saçlarım böyle daha sexi olduda mevzuyu uzatmadım
Eki Görüntüle 310688
kızlar yaptığım teste bakarmısınızz sanki t bölgesinde kırmızılıklar toplanmış gibii enteresann ....
YORUMLARINIZII BEKLİYORUM ....
Bİ UMUT WARMI??? YOKMU??????
canım sen test yapmıştın dimi ama erken yapmışsın kuzum
belkide vardır bebiş inşallahhh üzme sen kendini bu testler adet gecikmesinden bikaçgün sonra gösteriyolar zaten
kırmızılar gelmedikçe umut bitmezzz
canım napıyım ya sinyal veriyo ama umutlanmakta istemiyorum sonra cok üzülcem biliyorum kendimi(
tamam canım afiyet olsun sana...evet cocukların istekleri bitmez ama olsada keşke hepsini yapsam inş...
amin canım...sizede afiyet olsun görüşmek üzre...
yapma böyle canım moralini bozma bende cok istiyorum bebişim göbüşümde yeni yıla giriyim ama rabbim nasip etmedikten sonra yapabilcemiz bişey yok...hayırlısı olsun inş gelmez kırmızıların...
canım benimde karnım agrıyo ama ben erken olabilirim o yüzden sinyeller veriyo diyorum...inş senin agrıların bebiştendir...
gamzecim o test bozuk hic ona bakarak yorum yapma...icinin rahat etmesi icin bi kere daha test yapabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?