Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar size şahane soğan salatası tarfi vereyimm
mükemmel bi lezzet
2 soğanı salatalık şekilde ince ince doğra iyice elinle yoğur,sudan geçir,üzerine azıcıktuz, yağ,limon,nane (kuru da olur)ve maydanoz ekleyipkarıştır balıkla veya yemekle harika salata oluyorr
maydanozsuzda güzel ben çok seviyomm tavsiye ederimm deneyin

yeni geldim ama karnım acıkmaya başladı ve yeğenime bakıyorum ben arada ona veriyorum bilgisayarı oyun oynasın diye şimdide meyva istiyor çocukların istekleri bitmiyorki

yok aygüncüm bende ne gögüs şişmesi ne agrısı var...zaten bugnden beri karnım agrıyo benim adet gelir yakında eli kulagındadır
hayırlısı olsun canım..
kız senin kaç çocuğun var?3.mü istiyosun?ben 2.istiyom inşallh..
iç fasulye tereyağlı pilav soğan salatası( harikka oluyorrrr)

yani kuru fasulle demi canım hadi afiyet olsun..
bende kalkayım yemek yicez bizde bayyyyyyyyyy...

kızlarrr napıyosunuzzz??
ben ilacın etkisinden kurtulup temizlik yaptım yemek yaptım geldim
şimdi kocişim gelironu bekliyommm

gamze hadi gamze hadi gamze hadii
sen ol ilk hamişimizzzz

hayırlısı olsun canım ama test negatif çıkmışsa pek ümitlenme derim..

bende telde annemle konuştum,belirtilerimi söyledim..oda adet görücen galiba dedi..

o ne derse doğru çıkıyooo yaa ufffffffff

MERHABA KUZULARR
bende hala tık yokk
yarında beklicem ama sanırım gelicek kırmızılarr bu ay daha bi umutluydummm yeni yıla bebişimle girmek çoookkk istiyordummm uffffffff şimdiden moralim çokkkk bozulduuu

ama sabah çok kötü oldumm uyanır uyanmaz midem ayaktaydıı ...
sonra kursa gittim ordada bi öğürtü geldiii gitmek bilmiyo herkez başladıı aaa bebiş geliyooo diee
yok dedim bebiş memiş yokk istemiyoruz henüz dedim ahhh ahhh halbuki içim kan ağlıyooo

canım sen test yapmıştın dimi ama erken yapmışsın kuzum
belkide vardır bebiş inşallahhh üzme sen kendini bu testler adet gecikmesinden bikaçgün sonra gösteriyolar zaten
kırmızılar gelmedikçe umut bitmezzz

bi de sumaaaakkkkkkkkkk bayılırım

sinyal var diye diye çağırıyom kırmızılarıııı kız bi dur bakiimmm
canım napıyım ya sinyal veriyo ama umutlanmakta istemiyorum sonra cok üzülcem biliyorum kendimi (
yeni geldim ama karnım acıkmaya başladı ve yeğenime bakıyorum ben arada ona veriyorum bilgisayarı oyun oynasın diye şimdide meyva istiyor çocukların istekleri bitmiyorki
tamam canım afiyet olsun sana...evet cocukların istekleri bitmez ama olsada keşke hepsini yapsam inş...
neyse ben kaçıyom kıslaaaarrr iyi akşamlarr sizlereeee

hayırlısı olsun canım..

kız senin kaç çocuğun var?3.mü istiyosun?ben 2.istiyom inşallh..

yani kuru fasulle demi canım hadi afiyet olsun..
bende kalkayım yemek yicez bizde bayyyyyyyyyy...
amin canım...sizede afiyet olsun görüşmek üzre...

yapma böyle canım moralini bozma bende cok istiyorum bebişim göbüşümde yeni yıla giriyim ama rabbim nasip etmedikten sonra yapabilcemiz bişey yok...hayırlısı olsun inş gelmez kırmızıların...

dön geri de okuuu
valla okudum cok kanlı bir savaş cıkmış 3.dünya savası olmus kuzum demekki dolunay basagın yanında oldu hee bende kuzum yanında olurum merak etme tatlım ben arkandayımmm
bende iyiym yeni bitti bat benimde bu ay korunuyorum bende haplara ve fitile basladım cünkü kısmet diyorum artık bakalımmm insallah canımm sinyalleri yanlıs algılıyosundur.
yavrum bunu bilmeyenmi var sende bunu bilmeyen karı olamaz zatennnanca kötü karı olur baska tarifler verr kuzummm
neyse ben kaçıyom kıslaaaarrr iyi akşamlarr sizlereeee
iyi aksamlar kac hemen zaten bende cıkıyom eve gidicem
kızlarrr napıyosunuzzz??
ben ilacın etkisinden kurtulup temizlik yaptım yemek yaptım geldim
şimdi kocişim gelironu bekliyommm

h.g tatlım özlettin kendini ohh mis olmustur evin smdi bende inanki okadar cok özledimki yemek yapıp esimi beklemeyi evde :26:

off benim karnım bayaa ağrıyo ,bu seferlik erken bile olabilirim..(hiç erkende olmam normalde...)

canım napıyım ya sinyal veriyo ama umutlanmakta istemiyorum sonra cok üzülcem biliyorum kendimi (
..

valla okudum cok kanlı bir savaş cıkmış 3.dünya savası olmus kuzum demekki dolunay basagın yanında oldu hee bende kuzum yanında olurum merak etme tatlım ben arkandayımmm

Pınarcım neredesin annem yaa..erenaya aldanma sakın karnımda yaa bebek varsa, bugün saçımı başımı yolup elime verdi

Allahtan saçlarım böyle daha sexi olduda mevzuyu uzatmadım

iyi akşamlar dolunayım iyi akamlar yeşilim öpüldünüz diğer kızlar uçmuş çoktan hadi ii akşamlar

canım senin icinde hayırlısı olsun bkarsın haplar fitiller iyi gelir korunmayı bırakır bırakmaz hamiş kalırsın hayırlısıyla...inş cok isterim yanlış algılamak bi mucize olsa ne güzel olur...

canım benimde karnım agrıyo ama ben erken olabilirim o yüzden sinyeller veriyo diyorum...inş senin agrıların bebiştendir...
Eki Görüntüle 310688

kızlar yaptığım teste bakarmısınızz sanki t bölgesinde kırmızılıklar toplanmış gibii enteresann ....
YORUMLARINIZII BEKLİYORUM ....
Bİ UMUT WARMI??? YOKMU??????

gamzecim o test bozuk hic ona bakarak yorum yapma...icinin rahat etmesi icin bi kere daha test yapabilirsin...

SAOLUN KIZLARR İNŞALLAHHH dualarımızz kabullll olurrr............

aaa bozukmuuu öyleysee yarın yaparım tekrar ....tabiiiii kart yemessemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…