o bende de var ev sanki hep pis miş hijyen değilmiş gibi ayda 1 bidon (6 kglık)domestos bitiyo içim hiç rahat değilll
selam canım hoşgeldin nasılsın...
selam canım...hayırlısı olsun inş bebişin göbüşündedir...
sağol pelincim..kız sendede göğüs ağrısı şişmesi varmı
?
selam canım hoşgeldinn...
sen yumurtlada sağ sol öenmli deeel
selamlar kızlar nasılsınız?
başakcım adet belirtilerim var benimde göğüslerimde fazla ağrı var bilmiyrum bu adetmi gebelikmi belirtisi her ikiside olabilir hayırlısı..:44:
hayırlısı olsun canımm allah herkese annelik duysunu tatırsın insallah aminnn slmmm kızlarrr ben geldimmmm
ben geldım kızlarr
dün evımı temızlemıstım bugunde gezmeye gttm ohh evım temız yemegımde varr kocısı beklıyrm
selam canım hoşgeldin nasılsın...
tüühhh yaaa yapma peki geri sarsak olmazmı kuzummmçok büyük kavga kaçırdın pınarrrr
heeeyyyyy hatuncuklarım benim sağ kasığım ağrıyo fena halde sağdan sağdan mı yumurtluyom acaba kiiii?
tüühhh yaaa yapma peki geri sarsak olmazmı kuzummm
:
slm tatlımm h.b nasılsın?selam canım hoşgeldin nasılsın...
affettik bilemmmm yap yemegini kuzum kocan yoksa bosar vallakızlar ben yemek yapıyom gözden kaçanlar olursaa affedinn
peki yapanlarda faydası olmusmu tatlımm denemekte fayda var valla iyice her duydugumuza ümitlenir olduk yaaaabebişim bi uygulama duydum da ilişkiden sonra sağa ya da sola yatarsan daha etkili oluyomuş benim de sağ tarafım ağırdığı için o yana yatıcam akşam
selamlar iyiyim yemek yapacam aşure yapacam ben burda lak lak ediyom
hoş geldin bebişim biz muhabbete bodoslama yapanları seviyos
oğlunu ne kadarlıkken kaybettin
..................................................................
merhaba hoşbuldum :)
oğluşum su azalması nedeni ile 35.haftada erken doğu ve 3 gün yaşadı suda azalma erken başladığından ciğerleri gelişmemiş.
sağda alıntı yapa tıklayınca oluyor
yada birkaçtane alıntı yapacaksan alıntı yapacağın yazının altındaki alıntı yapın iki yanında kutu var sağdakini tıklayacan işaretleyecen okumaya devam edecen istediğin kadar alıntı yapınca konuya cevap vere tıkla oluyor
sağol canım yaa tşkr ederim ben kaçıom çocuklar gelcek şimdi okuldan kocacım gelcek 1 saat sonra yavaştan yavaştan masayı hazırlayayım bari anca kapıdan girince hepsi karnım çok aç ne yemek var diyolar doyurayım bari neyse öptüm sizi kocaman yarın grşmk dileğiyle baaayyyyerenayfem basakım nazemirim dolunayım myhosum canlarım grşrz
sağol canım yaa tşkr ederim ben kaçıom çocuklar gelcek şimdi okuldan kocacım gelcek 1 saat sonra yavaştan yavaştan masayı hazırlayayım bari anca kapıdan girince hepsi karnım çok aç ne yemek var diyolar doyurayım bari neyse öptüm sizi kocaman yarın grşmk dileğiyle baaayyyyerenayfem basakım nazemirim dolunayım myhosum canlarım grşrz
ben hep saga ya da sola yatıyorum inş tutunmuştur bebişim...bebişim bi uygulama duydum da ilişkiden sonra sağa ya da sola yatarsan daha etkili oluyomuş benim de sağ tarafım ağırdığı için o yana yatıcam akşam
kolay gelsin biraz konuşalım yaparsın daha yeni geldin...selamlar iyiyim yemek yapacam aşure yapacam ben burda lak lak ediyom
slm tatlımm h.b nasılsın?
affettik bilemmmm yap yemegini kuzum kocan yoksa bosar valla
peki yapanlarda faydası olmusmu tatlımm denemekte fayda var valla iyice her duydugumuza ümitlenir olduk yaaaa
yap kuzum bizede yolla ben sevmem ama esim cok seviyoooo kolay gelsinnn
ben hep saga ya da sola yatıyorum inş tutunmuştur bebişim...
kolay gelsin biraz konuşalım yaparsın daha yeni geldin...
karın agrım haric iyiyim canım...adet sinyalleri geliyo ona üzülüyorumsen naslsın...
kızlar ben yemek yapıyom gözden kaçanlar olursaa affedinn
ne yamağı yapıyon
peki yapanlarda faydası olmusmu tatlımm denemekte fayda var valla iyice her duydugumuza ümitlenir olduk yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?