Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

..................................................................

selamlar kızlar nasılsınız?
başakcım adet belirtilerim var benimde göğüslerimde fazla ağrı var bilmiyrum bu adetmi gebelikmi belirtisi her ikiside olabilir hayırlısı..:44:

hayırlısı olsun canımm allah herkese annelik duysunu tatırsın insallah aminnn slmmm kızlarrr ben geldimmmm

ben geldım kızlarr
dün evımı temızlemıstım bugunde gezmeye gttm ohh evım temız yemegımde varr kocısı beklıyrm

selam canım hoşgeldin nasılsın...

selam canım...hayırlısı olsun inş bebişin göbüşündedir...

selam canım hoşgeldinn...

selamlar iyiyim yemek yapacam aşure yapacam ben burda lak lak ediyom

çok büyük kavga kaçırdın pınarrrr
tüühhh yaaa yapma peki geri sarsak olmazmı kuzummm
heeeyyyyy hatuncuklarım benim sağ kasığım ağrıyo fena halde sağdan sağdan mı yumurtluyom acaba kiiii?

yavrum yumurtlada o yumurta döllensinde nerden olursa olsunnn valla insallah biz bu ay kırmızı kartı gördük sırayı sizlere verdik valla insallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canım

selam canım hoşgeldin nasılsın...

selam canım...hayırlısı olsun inş bebişin göbüşündedir...

selam canım hoşgeldinn...
slm tatlımm h.b nasılsın?
kızlar ben yemek yapıyom gözden kaçanlar olursaa affedinn
affettik bilemmmm yap yemegini kuzum kocan yoksa bosar valla
bebişim bi uygulama duydum da ilişkiden sonra sağa ya da sola yatarsan daha etkili oluyomuş benim de sağ tarafım ağırdığı için o yana yatıcam akşam
peki yapanlarda faydası olmusmu tatlımm denemekte fayda var valla iyice her duydugumuza ümitlenir olduk yaaaa

yap kuzum bizede yolla ben sevmem ama esim cok seviyoooo kolay gelsinnn

hoş geldin bebişim biz muhabbete bodoslama yapanları seviyos
oğlunu ne kadarlıkken kaybettin

merhaba hoşbuldum :)

oğluşum su azalması nedeni ile 35.haftada erken doğu ve 3 gün yaşadı suda azalma erken başladığından ciğerleri gelişmemiş.

merhaba hoşbuldum :)

oğluşum su azalması nedeni ile 35.haftada erken doğu ve 3 gün yaşadı suda azalma erken başladığından ciğerleri gelişmemiş.

allah kolaylık versin dayanma gücü versin kokladınmı yavrunu hiçç
ayy canımya çok üzüldüm anlıyorum seni ben görmedim ama 20 haftada erken doğumla oğlumu kaybettimm
allahım vereceği evlatlarla unuttursun acılarımızııı

sağol canım yaa tşkr ederim ben kaçıom çocuklar gelcek şimdi okuldan kocacım gelcek 1 saat sonra yavaştan yavaştan masayı hazırlayayım bari anca kapıdan girince hepsi karnım çok aç ne yemek var diyolar doyurayım bari neyse öptüm sizi kocaman yarın grşmk dileğiyle baaayyyyerenayfem basakım nazemirim dolunayım myhosum canlarım grşrz

görüşürüz canımmm bende kaçıcam birazdannnn

görüşürüz bende çıkacam işimi bitireyimde rahat rahat oturayım akşamada dizim var

bebişim bi uygulama duydum da ilişkiden sonra sağa ya da sola yatarsan daha etkili oluyomuş benim de sağ tarafım ağırdığı için o yana yatıcam akşam
ben hep saga ya da sola yatıyorum inş tutunmuştur bebişim...
kolay gelsin biraz konuşalım yaparsın daha yeni geldin...

karın agrım haric iyiyim canım...adet sinyalleri geliyo ona üzülüyorum sen naslsın...

sinyal var diye diye çağırıyom kırmızılarıııı kız bi dur bakiimmm

peki yapanlarda faydası olmusmu tatlımm denemekte fayda var valla iyice her duydugumuza ümitlenir olduk yaaaa

bi arkadaşım öyle hamile kaldığını söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum canım sağ ya da sol kasığın ağırdığı zaman yumurta o bölgede gelişiyormuş o yana yatınca da
spremciklerin yumurta ile buluşması daha kolay hale geliyomuş deniycem görücez bakalım hiç sorma her duyduğumuza kulak kabartıyoruz fena halde

görüşürüz cazibeli ablacım öp çocukları bol bol kıymetlerini bil kocacını da öp tabi ihmal etme hadii afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…