• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

raporunu okumamısım :32::32: ayy yazık kıs kocandaa demekkı ıstıyor arada nede olsa kardes atsan atılmaz satsan satılmazz ama satsaa iyi olur :9::9::9::9:
ay bence de satsa iyi olcak ama akıl edemiyo:110:
bi bilse satınca çok mutlu olcak:9::9::9::9:
neyseki kocası var:32::32::32::32::32:

netten almştım cnm randevuyu telefonla kim uğraşıcak telesekreterin dırdıryla:99:
ilginç bi börülce modeli yaşı kaç bu hatunun muhtemelen genç kız gibi geldi bana:110:

face ımde var resmıı bak bakımm bıı analız yappp :9::9: 28 yasındaa :47::47: senınkıı oyle degıl sanırımm tırplere gırenlerden

gunaydın kızlarrr :16::16::16::16::16::16:
günaydın beloş:16::16::16::16::16:
şu alttaki msjımı bi okusana duydunmu öle bişi:44:
topikimizin nadide çiçekleri size bir şey soracağım:kkk:
karnımda 1aydan beri lekelnmeler oluşmştu ve devamlı büyüyüp çoğalıyordu
geçen gün börülcem kahvaltıya geldiğinde eşim ablasına göstermemi istedi ne olduğunu belkim bilir diye
o gün börülceye gösterdim ve onun akşamına lekelrin büyük ölçüde yok olduğunu gördüm
ve tamamen gittiler:53:
hamile kadın hamilelik lekelerini bir yabancıya gösterdiği taktirde lekeler kaybolur" gibi bir hurafe duydunuz mu
böyle bir inanış varmı:44::44::44::44:

kızlar ben şu çamşırcıklarımı asayım yoksa sepetin içinde kuruyacaklar:25:

duymadım ttalım boyle bıseyy ben hurafelere ınanmam :27::27::27::27::27:

kızlar brulceden laff acılmısken kımse benımkadar sınır olamaz

ıkı kotum orda cıkartımıstım esofmanla eve geldım .23 kere ıstedım yok vermedıler sonra herkezın ıcınd eıstem gene bylunmadı nere sokmuslarsaa sonra esım borulceye sıkırtdı bırını cıkattı verdı dız kapagı yırtıkk:53::53: neyse dedım oburunu bulamadım gecen kaynanaya gıttım verdı ama dıy yırtılmıasss bacak arası :53::53::53::53::53: dedım ne yapayım cope at :19::19: ve borulceler ustune benle konusmuyolar benımm kusmek lazımken :9::9:

ıkı kotum orda cıkartımıstım esofmanla eve geldım .23 kere ıstedım yok vermedıler sonra herkezın ıcınd eıstem gene bylunmadı nere sokmuslarsaa sonra esım borulceye sıkırtdı bırını cıkattı verdı dız kapagı yırtıkk:53::53: neyse dedım oburunu bulamadım gecen kaynanaya gıttım verdı ama dıy yırtılmıasss bacak arası :53::53::53::53::53: dedım ne yapayım cope at :19::19: ve borulceler ustune benle konusmuyolar benımm kusmek lazımken :9::9:

cnm ıste sen hata yapmıssın onların kusmesıne fırsat vermeden sen küseceksiinnn kii haklıı olacaksınnn :9::9::9:

cnm ıste sen hata yapmıssın onların kusmesıne fırsat vermeden sen küseceksiinnn kii haklıı olacaksınnn :9::9::9:

canım ne ldugu anlamadım bıle rya bı gttım hos geldın tamam sok oldum bende tabe yuz vermedım esıme de agzıma gelenı saydımm cok yuzsuzler esım onların arasından nasıl cıkmıs acaba :44::44:

abovv seninki hep bööle bacım en sinir olduğm şeydir emanete hıyanet edilmesi:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
ayy iyiki ben börülceyle aynı kıyafetleri giymem mümkün değil:9::9::9::32::32::32::32:
makıneden cıkar cıkmaz as kuzum ben bıkere beyazlarımı ole yaptım carsıya gıttım aksam geldım hem kurumuz hemde kırıs kırıs olmustu hep utuledım atletlerı donları:25::25::25:

sende amma bekletmişsin kuzum:1::1::53::53:

Son düzenleme:
slm kızlar ne var ne yok biricik çok geçmiş olsun canım kendini bu kadar üzüp strese sokma unutmaki bu hayatta bize bizden başka dost yok

geçen gün börülcem kahvaltıya geldiğinde eşim ablasına göstermemi istedi ne olduğunu belkim bilir diye
o gün börülceye gösterdim ve onun akşamına lekelrin büyük ölçüde yok olduğunu gördüm
hamile kadın hamilelik lekelerini bir yabancıya gösterdiği taktirde lekeler kaybolur" gibi bir hurafe duydunuz mu
:53::53::53::53::53::50::50::50::50::50::50::50: heç duymadım :53::53::53:
iptal etttim iptall ettim:124::124::124:

akılllı hatunmuşum:21:
:19::19::19::19::19::19:
sanadaa günaydınnnn :26::26:
:27::27::27::27::27:
gunaydın kızlarrr :16::16::16::16::16::16:
:29::29::29::29:

:1::1::1::1::1::1:
bu kadın böyle umarsız selamsız sabahsız:20:
:55::55::55::55::55:
kızlar ben şu çamşırcıklarımı asayım yoksa sepetin içinde kuruyacaklar:25:
:53: geceden beri sepette sanırım :25::25::25:

:19::19: bir daha asla verme ben nefret ederim ne veririm nede başkasının kıyafetini giyerim :20::20:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
sevinc007

:19::19::19::19::19:
:kkk: gelen olursa face den msj atsın olmadı
cebe çağrı atsın :110:
:kkk: topici benmi beklicem :kkk:

inşallahhhh bu arada 100 tane daha okudum elham toplam 400 oldu :34:

ekledim canım çok sağol

Slm kızlar
Şuan hastanedeyim serum taktılar yatıyorum
Sabahtan beri çarpıntım wardı tansiyonum da bi düstü bayıldım hastanede
Dr üzüntüden dedi
Dün bnm odun çok kırdı kalbimi ona üzülmüştüm
Şimdide gitti serumun bitince hbr wer gelip alırım seni diyo bide
Kimsesizlik gercekten çok zormuş heleki hastaneye düşünce daha çok koyuyo insana
Bitek sizlerle paylaşıyorum işte

çok geçmiş olsun canım kendini yıpratma nasıl olsa hatasını anlayacak
sende biraz burnunu sürtersin anlar yaptığı hatayı

:kkk: Favorim kis mevsimidir:kkk:
Okuzler kesilir
Odunlar yanar
ve
butun Ayilar uyur :110:
:63:
:kkk:

bu çok hoşuma gitti dün akşamki eşimin dengesizlğinden sonra cuk oturdu:42:

:2: offf bogazim agriyor yaniyor kasiniyor:2:

geçmiş olsun canım sinirdenmi boğazın ağrıyor yoksa gripmi oluyorsun

:63::63::63:
şımarık tosba sen sobalı evden şikayet ediyosun ama o sobanın üzerinde kestane pişirme zevki beni çok heyecanlandırıyor
3sene sonra bu hayali gerçekleştirebilcem:16::16::16:

:110::110::110:tuzlu suyla gargara yap iltihap kapmaz
ben bilmemde yinede sööliyim dedim:63:

çok geçmş olsun cnm:16:
ayy odun kalbimi kırdı deyince
bende kocan kış için odun kırdı anladım bi an:9::9::9:

takip ettim cewo yu:21:

bizede haber etseymişya:19:

40 yılın başında bi işe yaradı desene:9:

:20::20::20: hiç yakıştıramadım senin gibi akıllı bi kıza böyle hurafelerin gerçekliğini sormak bile yakışmaz... saçma canım geçeceği varmış lekenin.kız sen saçıını da kestirmezsin şimdi hamileyim diye:1::1:

nassınızzz gızlaaaaarrrrrrrrrrrrr

:20::20::20: hiç yakıştıramadım senin gibi akıllı bi kıza böyle hurafelerin gerçekliğini sormak bile yakışmaz... saçma canım geçeceği varmış lekenin.kız sen saçıını da kestirmezsin şimdi hamileyim diye:1::1:

nassınızzz gızlaaaaarrrrrrrrrrrrr

demi ya bide saç kestirmeme olayı var habuki saçları kısa ünlüler var hamileyken hiç kestirmedilermi
iyiyiz yeğenin birini gönderdim büyük yeğen gelene kadar azıcık bakayım dedim oda geldi zaten
şimdi o girer bende evimi toplarım o arada

demi ya bide saç kestirmeme olayı var habuki saçları kısa ünlüler var hamileyken hiç kestirmedilermi
iyiyiz yeğenin birini gönderdim büyük yeğen gelene kadar azıcık bakayım dedim oda geldi zaten
şimdi o girer bende evimi toplarım o arada

valla bende kestirdim canım napalım yani.... iyi hadi kolay gelsin sana benimde mesai başladı:(

sana bişi soracam bu ateş ölçme yöntemi varyaaa
o illaki adetten önce veya adetle berabermi başlanırlır ölçmeye
heç denemedimde mirak ettim:26::26:

karıya bak 80e bulmuşta daha pahalı diyiii dahada okadar indirim yapmış adam :53::30: kız ben netten baktım 250 ye bilem var ama çok güzelleeer 120den aşşağada yok yaani :50: bi tane beğendim hattaa bak sevinçcim sana atiimde bi baknasıl sence? Pembe Mavi Oyun Park Uyku Seti ve Oyun Minderi Premum (10105) | | Bebefix.com bana çarşafı falan çok koyu geldi ama hoş yorganı falanda yeride güzele benziyo sence nasıl? bide bu hem kıza hem erkeğede göre dimii? :9:

güzel ama emin ol çok daha güzelleri var :34:
oyun parkı içinmiş canım üstelik alacağınız yatak ve beşiğe göre değişir

Son düzenleme:
Back
X