Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sana domestoslar feda olsun canımmmm...

Hay Allah'ım benim hatunlarım ne kadar açık sözlü tebrik ederim seni annem
hep böyle açık olun yabancımız yok aramızda
Valla ne yalan sööliyim. bizde de dün gece bi patlama yaşandı yani
ses geldi mi size de bilmem

sanırım kırmızılılar hariç tüm topik çalışmadaydıı ondan bi ara deprem olduuuuu...

günaydın bebişş ohhh mis gibi kokusmussun her yeri bende dün gece işten sonra geldim eve bende banyomu bir güzel domestoladım ohh benimde mis oldu valla bide yeni banyo dolabı aldım hafta sonu o gelicek yarın bu yüzden herseyi cıkardık dısarı bende temizledim bir güzel kızlar demişten ben yarın gelemeyebilirim

evet ya nasıl kacırırım cd geri sarsak dedim ama olmadııbozulmuss belki tekrarını verirler bugunnn

hmm yarın bende yokum kocişim evdeeeee
hayırlı olsun güle güle kullan dolaplarını
ooh titizlikte sınırımız yokk yanii
bugün neşem yerinde hiç kavga edemem vallaaaa

hayy allah bizde dün gece bir ses duyduk esimle sıcradık yataktan demekki bundanmıss baya gök gürledi yaniii

hehehehe gelmiştir belki ama bizim seslerden duymamış olabilirimmmm..

sanırım kırmızılılar hariç tüm topik çalışmadaydıı ondan bi ara deprem olduuuuu...
sizde de mi patlama oldu maaşallah çalışkan topik
ama tık yok nedense:44:
bi yerde yanlışmı yapıyos kızlar
evet ya nasıl kacırırım cd geri sarsak dedim ama olmadııbozulmuss belki tekrarını verirler bugunnn
yok bundan sonra kavga etmem.
kavgada erenay çok çirkefleşiyo
mahalle karısına dönüyo
ayıpsız karı oluyo.

Yarın yapılamaz canım 3günlük bekleme süresi vardi sipermenlerin

bidaha randevu alınıp bidaha beklenip bidaha gidilecek tabi yine greve denk gelmezse..

evet canım ya malesef bugün çalışmıyolar
haklısın canım ama oluyor işte hep böyle sen moralini bozma tatlım
yarın yapılsa olur mu acaba test?:44:
aciller dışında hizmet yok maalesef...

bu ne başak????bana serzenişte buluncana önce sen bi benim adımı yaz....zaten sinirliyim bugün bide unutulmayı hazmedemicem

ohh varya temizliğin kokusu buraya kadar geldi...bende geçen aynı temizledim banyomu..acayip bi mutluluk veriyoo insana:)heryer pırıl pırıl olunca..

erenayyyyyyyyyyy duydunmu annemmm...eşimin spermiyogram testi iptal oldu

teselli et kız benii....menopozlu karılar gibiyimmmm...çoook sinirliyimm...gevşet accık benii

Son düzenleme:
yanlışlık olabileceğinden şüpheleniyom bendeeee
ya başak şimdi niye hakaret ettin kuzum yaaa

oy oy dolunayım mı gelmişş
olsun kızz tadını çıkar sende birikmiş süpermenlerinnn
ne üzülüyon kızzz
aaa bak ben seni seviyom,sevdiklerim üzülünce bende çok üzülüyomm
hadi üzme beniii üzmeeeeee

offf yaaa cekirdek paraları bosa gitti desene hee bu arada erenaycıgım sen cıktıktan sonra sana birseyler yazmıstım okumadın sanırım.

ablacımm stres yapma bu kadar bak cabuk yaslanıcaz böyle herseyi takarak relax relax olun birascıcık yahuuuuu

bu sefer olcak başakkkk..yanlış konusunu bilemem ama durmak yok hergün çalışmalara devam Allah hepimizie ikiz üçüz dördüz bebişler versinnnnnnn inşallahhhhhhhhh...aminnnnnnnnnnnnn....

günaydınn hoşgeldinizzzzz nasılsınızzz?

günaydınnn canımmmm nasılsınnn???

iyiyim canım sen nasılsın

günaydın ablacım nasılsınn?

günaydın tatlım h.g

iyiyim pınarcım sen nasılsın canım

günaydın hoş geldinizzzz...nasılsınız bakalım??

merhaba seraycım sende benim gibi yoğun bu aralar sanırım

BAŞAK ve DOLUNAY a küstüm sevdiklerini sıraladıkları listede ben yokum oysa ben sizi seviyodum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…