Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne bileyim bende duyduğumdan beri çok fazla canım çekmezse içmemeye çalışıyorum

valla benim 13..14 yaşlarından beri var ama benim için o yaşlarda çok güzel geçmedi yani hiçte güzel günlerde çıkmadı
ama ben çok takıyorum geçen günde eşim bidaha saçı boyatmak yok diyor genç göstermiyim diye
çünkü pazartesi günü bana vaktin olursa ayakabımı boyarmısın dedi bende sonra unuturum şimdi hemen boyayım dedim
tam boyarken ev sahibiyle bir akrabası yukarı çıkıyordu bana babana söylede buraya lamba taksın dedi
bizim katın lambası kesmişti bende takıyoruz hep kesiyor dyusunda sorun var dedim neyse eşime bunu anlatınca bozuldu bidaha saçı boyatmak yok dedi çünkü bu olaydan bir hafta öncede böyle alışverişte birisi aa hanımın pek gençmiş dedi adamın psikolojisi bozuldu üstüste böyle şeyler yaşayınca daha neler var:1:

ay hadi yaa :30: e adam haklıymış boyamanı istememekte kız demek baban sandı kocanı haa ay çok güldüüm :60: kusura bakma gülüncek bişii diil ama komikmiş :9: millette nasıl bi göz varsa artık benide daha okuyo falan sanan oluyodu kız 1 sene önceye kadaar :9: hele 2 sene önce üniden yeni mezun olmuşum kuaför arkadaşıma tatilden dönceğimizgec saçımı 2 yandan ördürmüştüm neyse ankaraya gittik biz annanemin yukarı tanıdığımza çıktıydık bebiş görmeye rukiş ablamın kaynanası anneme kızınız kaça gidiyodidi annemde bitti okulu didi lisemi bitti dimezmi kadın :53: teyze ne lisesi üni bitti öğretmen oldumdidim şaştı kaldı kadın :53::60: ay çok oluyo öle yaa artıkın pek okadar küçük sanmıyolar neyseki biraz kilo aldım evlenince yaşımı genede pek göstermiyom bebek yüzlüyüm diyee :14: buraya ilk taşındığımızdada komşular annemler taşındı sanmış kocişle benide annemlerin çocuklarıı :53: teyze didim biz evliyiz biz taşınıyoz burayaaa çok şaşırdılardı onlarda :60::60: kocişte çokta küçük göstermiyoki saçlarına aklar bilem düştü biraz biraz nasıl sanıyolar anlamdım :60:

iyiyiz canım sen nasılsın bittmi temizlik

bugün aşağıdaki şaıs kuran okuttuhaftaada ben inş bi oturma odm kaldııı bugün hiçbiişiellemedim aşağıdaklrede yardım etmedm hiçbiişile uğraşmadılarr yoruldularr bi bulaıkyıkıcaklar elleemedim anlasınlarrr ben konu komşu biişi çakmasın bde kuran oluna indimmm kaynnan dellendi artık kötü gelinim iii gelinken de kötüydüm şimdi yerini bulsun emii
ama tabaklrı dağıtmaların yardım ettimne yaln sölim

ay hadi yaa :30: e adam haklıymış boyamanı istememekte kız demek baban sandı kocanı haa ay çok güldüüm :60: kusura bakma gülüncek bişii diil ama komikmiş :9: millette nasıl bi göz varsa artık benide daha okuyo falan sanan oluyodu kız 1 sene önceye kadaar :9: hele 2 sene önce üniden yeni mezun olmuşum kuaför arkadaşıma tatilden dönceğimizgec saçımı 2 yandan ördürmüştüm neyse ankaraya gittik biz annanemin yukarı tanıdığımza çıktıydık bebiş görmeye rukiş ablamın kaynanası anneme kızınız kaça gidiyodidi annemde bitti okulu didi lisemi bitti dimezmi kadın :53: teyze ne lisesi üni bitti öğretmen oldumdidim şaştı kaldı kadın :53::60: ay çok oluyo öle yaa artıkın pek okadar küçük sanmıyolar neyseki biraz kilo aldım evlenince yaşımı genede pek göstermiyom bebek yüzlüyüm diyee :14: buraya ilk taşındığımızdada komşular annemler taşındı sanmış kocişle benide annemlerin çocuklarıı :53: teyze didim biz evliyiz biz taşınıyoz burayaaa çok şaşırdılardı onlarda :60::60: kocişte çokta küçük göstermiyoki saçlarına aklar bilem düştü biraz biraz nasıl sanıyolar anlamdım :60:

ay valla seninkide komikmiş
bende gülüyorum eşim kızdıkça :1:komiğime gidiyor
daha nisanda ablamın oğlunu liseye naklini yaptırmaya gittik müdür ablama dediki, bana dönerek
bumu kaydolacak dedi ay ne güldük dışarı çıkınca eşime söylemedim tabi bunu:1:

bugün aşağıdaki şaıs kuran okuttuhaftaada ben inş bi oturma odm kaldııı bugün hiçbiişiellemedim aşağıdaklrede yardım etmedm hiçbiişile uğraşmadılarr yoruldularr bi bulaıkyıkıcaklar elleemedim anlasınlarrr ben konu komşu biişi çakmasın bde kuran oluna indimmm kaynnan dellendi artık kötü gelinim iii gelinken de kötüydüm şimdi yerini bulsun emii
ama tabaklrı dağıtmaların yardım ettimne yaln sölim

boşver bide böyle ol bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
ahahah halvetten geleyom kocişe unutamıycağı anlar yaşattım :9::23: en seksüü kıyaftlerimle kırmızılı siyahlı dantelli cici çamaşıylayım ve fantaazi dantelli gecelüklerimleee hemideee ahahah benü örnek alın leeeyn hamiş hamiş daha kocişi delirtmek peşindeyiiim :60: düzgün çalışın yapın sizdeee :60::60:

ay valla seninkide komikmiş
bende gülüyorum eşim kızdıkça :1:komiğime gidiyor
daha nisanda ablamın oğlunu liseye naklini yaptırmaya gittik müdür ablama dediki, bana dönerek
bumu kaydolacak dedi ay ne güldük dışarı çıkınca eşime söylemedim tabi bunu:1:

hıı hatta eşinide sokaydın baban sanaydılar geneee :60::60: ay hadi ben bıcıya kaçtım hoşçakaaal:3:

ahahah halvetten geleyom kocişe unutamıycağı anlar yaşattım :9::23: en seksüü kıyaftlerimle kırmızılı siyahlı dantelli cici çamaşıylayım ve fantaazi dantelli gecelüklerimleee hemideee ahahah benü örnek alın leeeyn hamiş hamiş daha kocişi delirtmek peşindeyiiim :60: düzgün çalışın yapın sizdeee :60::60:

kız adetliyim niye canını çektiriyon insanın:17:

hıı hatta eşinide sokaydın baban sanaydılar geneee :60::60: ay hadi ben bıcıya kaçtım hoşçakaaal:3:

iyi git hadi bıcını yap sen
bende çıkıyım eşim gelir zaten

tamam canım sana kolay gelsin
canım sziden sonra sigara böregini sarıyım dedim kocişim nasıl kestiyse hepsi yapışmış :53:ne yaptım açılmadılar krtara bildigimi krtardımda ben bnları ne yapsam atsam günah atmasam olmaz ay kafayıı yicem :14:tavada kastamonlar gibi pişirsemmi tava böregi ama çok parçalı ya:14::14:dedim kurtardım sonra biraz dinleneyim dedim sininin önünde uzandıms en uy:53:eşim kaldırmış paketlemiş mftaga taşımış:53:beni kaldırdı ellerimi yıkadı pijamalarımı giydirdi yatırdı bebek gibi:9:adamla bir evcilik oynyamadık ya:9:ay dedi kıyamam okadar yorldmki işe gidicem diye ykm alamadım evde keza işler var dün ablam aradı işler yanlış dikilmişti sen yarında gelme bu haftada dedi:53:eşimde dyd işler yolna girsin arıcem gliceksin dedi şimdi paranı veremicez para yok dedi dedim zaten alıcagım belli sana olan borcumu al ordan istemiyorm dedim kapadım telefonu sonra devreye kocişim girdi:47:bir daha gidersen sorarım sana dedi:14::14:arada kalmakktan nefret ediyorm ben ya:14::14:iş kariyereim başlamadan bitti anlıcagınız:14::14:olan işime old hayallerim bir yagmr gibi yagdı gitti:14::14:ben neden b kadar bahsızım ya gelende vuruyor gidinde:14::14:

:53::53::53:b karı arısz anacım akıllanmaz:19::19::19:sen devam et böyle görem seni sonra görürüm seni :19::19:ben şahsen yapmadım korkmdan ilk bebegimde yaptım devamlı hayde kanama old bebegi zor kurtardılar hoş kurtardılarda 5 aylıkken gitti:14::14:

kızlar ben geldim kimseler yok gelsenizde dertleşsek ne gzüel olrd çok yanlızım ben:14::14:kalkıyımda işlerimi yapıyım sizden bana fayda yok:5::5::5:

:44::44::44::44::44: herkes uyuyoo uyanııınnn üleeeeynnnn :21::21::21::21:
günaydın kanka sama smile atıyım :3: bugün cok işim var öğleden sonra gelirim ancak köşe takımı aldık o gelcek belki kocamla canım kocamla odayı boşalttık oturma odamız olcak artık kocamıda işe gönderdim yedirdim içirdim ama çatışmadım neyse işler cok oda temizlenecek hatta ev temizlenecek sonra bı banyo yaparım yeşil çayımı alıp gelirim akşam ne yedin bnde akşam palamut yiycem fırında yapıcam yanınada bol kırmızı soğan roka ve kola :56::56: kaçtım ben :21::21::21:

günaydın kanka sama smile atıyım :3: bugün cok işim var öğleden sonra gelirim ancak köşe takımı aldık o gelcek belki kocamla canım kocamla odayı boşalttık oturma odamız olcak artık kocamıda işe gönderdim yedirdim içirdim ama çatışmadım neyse işler cok oda temizlenecek hatta ev temizlenecek sonra bı banyo yaparım yeşil çayımı alıp gelirim akşam ne yedin bnde akşam palamut yiycem fırında yapıcam yanınada bol kırmızı soğan roka ve kola :56::56: kaçtım ben :21::21::21:

oo desene işin cokkk :ssz::ssz::ssz: kocısle buzlarda erimişş sanırımmmm :9::9::9:

seni bekliyolar diyom hamiş olmak için uğursuzluk sende :9: abow iyiki senin altında diilmişim kız yoksa daha beklermişim :53::30: hürden sana kadar hepiciğim hamiş kalmışız kız çok şaştım :53: sıra sende kuzum kalda diğerlerininde kısmeti açılsın :34:
Ugursuzluk bendemi acep :110: unuttun zaar ben zati anneyim :63:

dun adama sovuyordun nerdeyse bugun canim kocam olmus :110: hayret

Back
X