kızlar cuma sonuclarım cıkacak bana cook dua edın
ocak ayında ılac baslıyacam bu surede calısmalar olmadıgı ıcın halvet ıcımden gelmıyo
kocısım delırecek
ereneyım gece saclarıma bakım yaptım banyoyu oyle bırakmak ıcımden gelmedı gece gece banyoyu temzıledım mıss oldu
iyim ablacım bende bugun hava güzel insanlarda cıvılcıvıl oluyo valla icim kıpırkıpırrr
iyiyim canımmm ablammmmmmm
ama sen başakı seviyon beni sevmiyonmuu???
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yuppppiiiiiii:)
eşim testi yapmışşş:)oh beee:)inşallah sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)dua edin bana nolurr..
hepinize benden çayyyyyyyy
Saracım özür dilerim canım..yanlış anlaşıldım orda sevdiklerimi saymaktan ziyade erenayla başakla çok takıldım da hani kırdıysam eğer
onları nekadar çok sevdiğimi bilsinler diye yazdım..yoksa sevdiklerimizin listesini yapsak hepimizin liste başında
senin adın var bebeğim
BAŞAAAKK okumadımmm kuzumm..bak şşimdi geçmişe bakıcamm işşallah güzel şeyler yazmışsındır
ayyyyy olsun yaaaaaaaa çok mutluyummm sonunda tüm testlerimiz tamam olacak:)
valla ben bilmem laflar havada ucusuyoo midesi kaldıran kaldırıyo
valla bana sorarsanız kıvırmada kim kimi gecer bir diyello yapında görekkk hadi kızlar göbecikler nerdeeee
eşim testi yapmışşş:)oh beee:)inşallah sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)dua edin bana nolurr..
Saracım özür dilerim canım..yanlış anlaşıldım orda sevdiklerimi saymaktan ziyade erenayla başakla çok takıldım da hani kırdıysam eğer
onları nekadar çok sevdiğimi bilsinler diye yazdım..yoksa sevdiklerimizin listesini yapsak hepimizin liste başında
senin adın var bebeğim
BAŞAAAKK okumadımmm kuzumm..bak şşimdi geçmişe bakıcamm işşallah güzel şeyler yazmışsındır
benimde içim bugün kıpır kıpır canım
sevmez olurmuyum kızzzzz ballı lokumum dedim ya sanada
senin adın var bebeğim
hıııııım bi düşüneyim bakayım ......... ıııı tamam barıştım canım bende seni çok seviyom biliyosun
hemende kıskan kıskanmasan olmaz.iyiyim canımmm ablammmmmmm
ama sen başakı seviyon beni sevmiyonmuu???
inşallah güzeldir saonuçları cnm dileğimiz o.Saracım özür dilerim canım..yanlış anlaşıldım orda sevdiklerimi saymaktan ziyade erenayla başakla çok takıldım da hani kırdıysam eğer
senin adın var bebeğim
valla ben bilmem laflar havada ucusuyoo midesi kaldıran kaldırıyo
valla bana sorarsanız kıvırmada kim kimi gecer bir diyello yapında görekkk hadi kızlar göbecikler nerdeeee
yalnız bu ballı lokumu başak yemezseeeee...hava güzel ya ondan kıpır kıpır olmuşunuzdurrr bende öleyim bu günn
kızlar cuma sonuclarım cıkacak bana cook dua edın
ocak ayında ılac baslıyacam bu surede calısmalar olmadıgı ıcın halvet ıcımden gelmıyo
kocısım delırecek
ereneyım gece saclarıma bakım yaptım banyoyu oyle bırakmak ıcımden gelmedı gece gece banyoyu temzıledım mıss oldu
kızlar be cıkıyorumm ıslerımı yapıp gezmeye gıdecegım hepınızı öpüyorummmm
kendınıze cici bakınn
hoş geldim hacercimmmmmgünaydın kızlar
güle güle bebişimmmmmkızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var görüşmek üzere hoşçakalın
senin adın var bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?