Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzucum tabi yapar bi düşün hiç anasınıfına gitmemiş çocuklar var bak seninki 2 sene gitmiş anasını ağlatır valla canavar gibidir şimdi o ama sen en ufak yapamadığı şeyleri bile büyütüyosundur şimdi çocuğuda panikletiyosundur bi bırak kendi haline şu yavruyu zevkle yapsın çizgi çalışmasını falan zaten okuma yazmaya geçtiğinde oda yardıma ihtiyaç duyar ama şimdi okadar üstüne düşme çocuklarada yazık yaaa:50::50::50::50::50:

durucum sana bişey sorabilirmiyim kardeşim soruyor daha doğrusu kpss puanları nasıl hesaplanıyor acaba

durucum sana bişey sorabilirmiyim kardeşim soruyor daha doğrusu kpss puanları nasıl hesaplanıyor acaba

valla kuzucum hiç hesaplamadım bilmiyorum ben mezun oldum hemende atandım yani kpss yle çok uğraşmadan atandığım için bilmiyorum ama katsayıları filan vardır onu bilmek lazım yardımcı olamicam kuzucum yaaa:26::26::26::26:

valla kuzucum hiç hesaplamadım bilmiyorum ben mezun oldum hemende atandım yani kpss yle çok uğraşmadan atandığım için bilmiyorum ama katsayıları filan vardır onu bilmek lazım yardımcı olamicam kuzucum yaaa:26::26::26::26:

canın sağolsun canım

maşallah:nazar:ALLAH nazarlardan korusun

valla geçen sene yeğenin derslerinden bana fenalık geldi hiçte esnek değildi öğretmeninden kaynaklanıyor heralde

ya şimdi geçen yıl okuma yazma veriliyordu 1.sınıflara şimdi sistem değiştiya o yüzden 1.sınıflar anasınıfı gibi o yüzden okuma yazmaya geçildiğinde tabiki öğretmende öğrencide çıldırma moduna geçecekkk:30::30::30::30::30::30::30::30:

ya şimdi geçen yıl okuma yazma veriliyordu 1.sınıflara şimdi sistem değiştiya o yüzden 1.sınıflar anasınıfı gibi o yüzden okuma yazmaya geçildiğinde tabiki öğretmende öğrencide çıldırma moduna geçecekkk:30::30::30::30::30::30::30::30:

keşke geçen sene değişseydi deli oluyordum hergün hikaye kitabı okunup anlatılacak ve anladığı yazılacak ve başka derslerde
ama yeğen okurken çok zorlanmadım sadece yazma işleri deli etti beni

keşke geçen sene değişseydi deli oluyordum hergün hikaye kitabı okunup anlatılacak ve anladığı yazılacak ve başka derslerde
ama yeğen okurken çok zorlanmadım sadece yazma işleri deli etti beni

valla asıl iş velilerde bitiyor zaten öğretmen anlatıyor gösteriyor geçiyor eğer veli evde ilgiliyse çocuk başarılı oluyor ama ilgilenmiyorsa ozaman vay haline o çocuğunnn:20::20::20::20::20:ne mutlu siz ilgilenmişiniz inşallah çok başarılı bi çocuk olurda sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız:21::21::21:

valla asıl iş velilerde bitiyor zaten öğretmen anlatıyor gösteriyor geçiyor eğer veli evde ilgiliyse çocuk başarılı oluyor ama ilgilenmiyorsa ozaman vay haline o çocuğunnn:20::20::20::20::20:ne mutlu siz ilgilenmişiniz inşallah çok başarılı bi çocuk olurda sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız:21::21::21:

çok şükürki çabuk anlayan çocuktu ve okumaya hevesli
bende sıkmadan ders yaptırıyordum kızıp bağırmadan çizgi filminide izliyordu bilgisayarda oyunda oynuyordu dersinide yapıyordu
ama annesiyle ders yapsın annesi hep bağıra çağıra yaptırıyordu sabırsızdı çocukta annesiyle ders yapmak istemiyordu
inşallah okusunda başka bişey istemem

canım sziden sonra sigara böregini sarıyım dedim kocişim nasıl kestiyse hepsi yapışmış :53:ne yaptım açılmadılar krtara bildigimi krtardımda ben bnları ne yapsam atsam günah atmasam olmaz ay kafayıı yicem :14:tavada kastamonlar gibi pişirsemmi tava böregi ama çok parçalı ya:14::14:dedim kurtardım sonra biraz dinleneyim dedim sininin önünde uzandıms en uy:53:eşim kaldırmış paketlemiş mftaga taşımış:53:beni kaldırdı ellerimi yıkadı pijamalarımı giydirdi yatırdı bebek gibi:9:adamla bir evcilik oynyamadık ya:9:ay dedi kıyamam okadar yorldmki işe gidicem diye ykm alamadım evde keza işler var dün ablam aradı işler yanlış dikilmişti sen yarında gelme bu haftada dedi:53:eşimde dyd işler yolna girsin arıcem gliceksin dedi şimdi paranı veremicez para yok dedi dedim zaten alıcagım belli sana olan borcumu al ordan istemiyorm dedim kapadım telefonu sonra devreye kocişim girdi:47:bir daha gidersen sorarım sana dedi:14::14:arada kalmakktan nefret ediyorm ben ya:14::14:iş kariyereim başlamadan bitti anlıcagınız:14::14:olan işime old hayallerim bir yagmr gibi yagdı gitti:14::14:ben neden b kadar bahsızım ya gelende vuruyor gidinde:14::14:

:53::53::53:b karı arısz anacım akıllanmaz:19::19::19:sen devam et böyle görem seni sonra görürüm seni :19::19:ben şahsen yapmadım korkmdan ilk bebegimde yaptım devamlı hayde kanama old bebegi zor kurtardılar hoş kurtardılarda 5 aylıkken gitti:14::14:

kızlar ben geldim kimseler yok gelsenizde dertleşsek ne gzüel olrd çok yanlızım ben:14::14:kalkıyımda işlerimi yapıyım sizden bana fayda yok:5::5::5:

kuzum ilişki sonrası sancı yada lekelenme falan olsa bende yapmam zaten ama dikkatli yapıldığı sonuçta ve bi sorun çıkmazken kocişide niye ihmal ediyimkii.. :34: garim ne istesem yapıyo evi temizliyo şimdi siliyo süpürüyo şimdi ben kötüyüm sabah kustum diye kahvaltı bulaşıklarını bilem o yıkadı bende onun bi istediğini yapmışım çokmu risk olsa gene korkar yapmayız zaten :34: korkma kuzum ne kadar esirgersende okadar sorun çıkar her zaman biraz akışına bırakıp tadını çıkarmak lazım :16::16:

Neyse hanımlar 11 gibi çıkcaz biz evden valiz hazırda biz hazırlanamadık daha gidemde hazırlaniim bi güzel miğdem haylaa kötü sabah kociş traş oluyodu en yakınıma banyo geldi fenaa kustum gözünün önünde :17: dün ne yediysem olduğu gibi çıktı eritememiş dimekki miğdem üşüttümmü naaptıysam sabahda azbi çayla ekmek yiyebildim anca :26: dünde arkadaşlar geldi oturduk sonra valiz hazırla dolabı boşalt vs derken giremedim neyse bende haberler böyle bugün malatyada gezdircekler bizi akrabalarım :52: keşke cinsiyeti belli olsaydıda yavruma ciciler alabilseydiim :16: bende kendime hamiş elbisesi bulursam şööle şirin bi tulum elbise falan belkim onu alırım :16: neysem hadi ben kaçtııım :10::3: özleyin anacım beniiii.. :20:

:60::60: kizzzz kariya hamilelik koclugu yapiyom 7 aydir kadin dogum dr gibi herkesin
herseyine yardimci oluyom kari zor bela beni yemek anasi yapti oda arkadaslarin israri uzerine
daha coook beklersin dicem ama o ikurcikli kari :kkk: napacagi belli olmaz
tek derdi benim :19:

:63::63::63::63:

:19: ben çıkıyom :63:
gelen olursa seslensin :63:
kahvaltıdan sonra hazırlandım diş buğdayına gittim
ordan pazara uğradım
süt gelmişti kaynattım oğluma cam
şişelere koydum
yoğurt mayaladım aldıklarımı yerleştirdim
kociş yok :31: oğlumla yemek yedik
duş aldırdım uyuttum
karılara bakiim dedim
ben olmasam sohbet konunuz yokmuş onu anladım :110:
kocayı kaçırdın en sonunda demek:125:
canım bende çok güzel makarna yaparım çevremdekiler makarnamı çok severler bizde yapıyoruz ama böyle lezzetli olmuyor diyorlar
demekki benim gibi sevgilerini katamıyorlar:21:
----------
ay ne güldüm çok komik kadınsın başak:60::60::60:
--------------

yani şu mesajdan ayrıldıklarını nerden çıkardın işi bitirmişler ilişkilerini değil
------------------
bende çok konuşuyorum yatınca kocamda artık uyusakmı diyor tabi kovalayamıyor yoksa bi küsüyorum konuşturmak için uğraşıyo
---------------------
senden çok iyi oyuncu olur hatta çok güzel doğaçlama yaparsın
hemen nasılda uyduruyon
------------------------
olsun sende oğlişinle konuşup durursun kocanı rahat bırakırsın:1:
-----------------------------
valla akşam akşam çok güldüm size hacivatla karagöz gibisiniz
evet ya yemeğe sevgi katmakta çok öenmli:26:
-----------------
tşk ederim cnm:21::21::21:
----------
hiç yani iki kanka o mesajdan ayrıldılar ifadesini bulmşlar:19:tşk edrm nazo:38:
----------
:60::60::60::60:evlenmeseydm oyuncu olurdum:28::28::28:
-----------
dimi oğlişle karşılıklı çene çalarık:9::9::9::9:
-------
evet ama ayeni çok sevdm kız tam saırışn :9::9:
:46::46::46::46:ooooh missss:46::46:kalplerimidee aldımmm:21::21:öpüyorum basakıııım:54:
:42::42:güle güle kullan tatlım ama kıymetini bil hor kullanma:9::9::9:

çenesiz karılar bide bana dersiniz ben yoktum bu kadar konuşmuşsunuz :99:
kankam haklı bende ayrılmışlar diye okudum demekki başak yanlış yazmış :ssz::ssz:

ohh be sevinc karısı geldi gözümüz yollarda sana bakındık bütün gün :21::21:
faceden istek attım kabul buyur emi :32::32:
:53::53::53::53:

:kkk::kkk::kkk: ben geçmişi didik didik okurum
yakın arkadaşlarım bilir ÇAKMA olanlar ise bilmezlerr:kkk:
anca arkamdan atıp tutarlar:kkk:
:46::46::46::46: evet :110:

:110: başaka laf yok size uyuz oldum ama :kkk:
:53::53::53:başaka laf yokmuu:53::53::53:

aşkım kankam sevinçim sevgilimmmmmmmm:29::29::29::29::110::110:
:120:

selam hanımlar.... gene çeneniz düşmüş bugün oku oku bitiremedim ne çok konuşuyosunuz yaa..bu saatte de kimse kalmıyo sinir oluyorum hafta içi herkes burda hafta sonu kimse yok:19::19:

kız BAŞAK bende her gece ilk bi sırf üstü yatıyorum bebiş az kıpırdasın diye,hakkaten öyle yatınca hemen başlıyo oynamaya demek yavrum rahatsız oldugu için kıpırdanıyomuş kıyamam ben onaaaaa:43::43: uzun süreli yatmak tehlikeli,en sağlıklı yatışsol tarafına dizlerini kendine çekerek arasına da ince bi yastık sıkıştırarak yatmakmış... öyle yatmaya çalışıyorum ben elimden geldiğince...

evet tatlım bende senin gibi accık hareket etsin de bakıyım diye ilk yattığımda sırt üstü yatardım
yavrum hiç yerinde durmazdı . benmde hoşuma giderdi.
benm kasım anneleri topikinden bi arkadaş sööledi
sakın sırt üstü yatma, eşine de söyle gece sırt üstü yatarken seni uyarsın, demişti. tehlikeliymiş.
şimdi asla yapmıyorum bidaha:50::50:
-----------
sağda o kadar erahat edemiyorum gerçekten en rahatı ve sağlıklısı sol
ama insanın sol yanı çürüyo:1:
bi de karnın daha da büyüyünce yatağa değiyor bebek tekmeyi basıyo
bu kez karnımın altına da yastık koyuyorum idare etmeye çalışıyorum işte:25:
artık kocayı bıraktım
3tane yastıkla yatıyorumj:31:

hadi gözün aydın
bende çamaşırlarımı topladım geldim başına bişey gelmeden
çünkü geçen gece çamaşır asarken yukardaki çocuk uyku sersemi sen çık balkona aşağı işe ben nasıl çocuğa sesleniyorum ne yapıyorsun diye cevap yok geç olduğu için yukarıda çıkmak istemedim ama ertesi günü söyledim ALLAH tan tüm çamaşırları asmamıştım
pikeyi asmıştım çarşafı asarken oldu iyikide tam otarafa asmamışım ama yinede içim rahat etmedi topladım tekrar yıkadım balkonuda çamaşır suyuyla yıkadım:25:

:30::30::30::30::30::30:

gülsekmi ağlasakmı:1::1:

Back
X