Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benmde aklıma aynı şey geldi 'topik bekçisi' :47::47: kocam sağolsun beni bi başıma bırakıyo evde cok sıkılıyorum çooookkkk:19::19:

kocan biras iş düşkünü galiba:26:

kendi işi değilmi accıkta sana vakit ayırsa

gherçi insanın kendi işi olması daha zor ve büyük sorumluluk

başkasının işinde çalşsa daha çok vakit kalır evine

ama kend,i işi olunca daha çok çalışıyor insan

kocan biras iş düşkünü galiba:26:

kendi işi değilmi accıkta sana vakit ayırsa

gherçi insanın kendi işi olması daha zor ve büyük sorumluluk

başkasının işinde çalşsa daha çok vakit kalır evine

ama kend,i işi olunca daha çok çalışıyor insan
işleri çok yoğun ilçedengelenler cok oluyo bugünlerde pazar günü bile hafta içi gibi işleri çok oluyo alalh daha cok versin iş iyidir ama ben napıyım:5::5:

işleri çok yoğun ilçedengelenler cok oluyo bugünlerde pazar günü bile hafta içi gibi işleri çok oluyo alalh daha cok versin iş iyidir ama ben napıyım:5::5:

hmm an ladm sıkılıyo tabii insan inşalllah tez vakite bi bebiş,in olurda sende onla ilgilenirsin sıkılmazsın:16:

arıycam bnde kocamı akşam yemeğe götürsün beni :9::9:
sorma ya resim yaktı içimi :14::14:
:9::9::9:götürsün vallahi bende istiyom banane eşime dedim dışarda yiyeyilim bgün dedim oda hanım balkona kur yerik dedi:9::9::9:bayılazaam şimdi insan yazdıgına gülermi kız sesim evi inletti kız:60::60::60:
ahh cnm ya ne kadar açık sözlüsün seni tebrik ediyorum:42::42:

ben olsam asla çıkarıldığımı söylemezdim:50::1:
:60::60::60:ben çok grlym bebem asla dimem çıkarıldıgımı :60::60::60:şaka bir yana yol çok uzndu bebem ya :30::30:1 hafta çaılştım inan evin içinden 2 günde çıkamadım daha dip köşe temilicemde adeti bekliyom adet olunca temizlik iyi olyo ya namazı kılmayı ntyom kendimi temizlige vurunca:60::60:
:29::29::29::29::29::29:

benmde kaynadı yavrum:29::29::29:tombişim benmmmmmmmm

inşallah Rabbim nasib edicek tez vakitte beklemezsin daha fazlaa:16::16::16::16::16:

:16::16::16::16:işşallah dlara karşılıklı bebem :48::48:

hmm an ladm sıkılıyo tabii insan inşalllah tez vakite bi bebiş,in olurda sende onla ilgilenirsin sıkılmazsın:16:
benm bebiştem ümidim yok adet olsaydım o bana yeterdi şimdilik :14::14:

:9::9::9:götürsün vallahi bende istiyom banane eşime dedim dışarda yiyeyilim bgün dedim oda hanım balkona kur yerik dedi:9::9::9:bayılazaam şimdi insan yazdıgına gülermi kız sesim evi inletti kız:60::60::60:

:60::60::60:ben çok grlym bebem asla dimem çıkarıldıgımı :60::60::60:şaka bir yana yol çok uzndu bebem ya :30::30:1 hafta çaılştım inan evin içinden 2 günde çıkamadım daha dip köşe temilicemde adeti bekliyom adet olunca temizlik iyi olyo ya namazı kılmayı ntyom kendimi temizlige vurunca:60::60:

:16::16::16::16:işşallah dlara karşılıklı bebem :48::48:
benm dışarda yemek işi yattı eltimde toplanıyomuşuz bugün:19::19:
sende balkona kur sofrayı napcan götürmezse :1::1::1:

iyi akşamlar kızlar kimseler yok ama ben yinede raporum verim sonra başak kızmasın bir cee bile yapmadın die dün sabahtan annemdeydim akşam geç geldim buraya gelemedim bugünde sabah kayınvaldeme kahvaltıya gittik eltimler ordaymış çağırdılar az önce eve geldik şimdide akıllı akıllı oturuyom :32::32:

Bende rapor verim bari :110:
sabah saat 10 da acik bufe kaavaltiya gittik kaynim
kaynosuda getirmis sohbet muhabbet kaavaltimizi yaptik :21:
Ev yasam magazasina gittik dik supurge aldik saranin dediginden aldim
:21: kaynos kendinede aldim banada aldi parasini verdi :53::53:
kayinbabosun dukkanina gittik :21: kapali carsida oralardanda
alus veris yaptik :21: kaynoslara gittik bulgur felan yapmislar
Kislik erzak onlarida ordan aldik :21: ewe geldik yimek yaptim simdi yicez :21:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar kimseler yok ama ben yinede raporum verim sonra başak kızmasın bir cee bile yapmadın die dün sabahtan annemdeydim akşam geç geldim buraya gelemedim bugünde sabah kayınvaldeme kahvaltıya gittik eltimler ordaymış çağırdılar az önce eve geldik şimdide akıllı akıllı oturuyom :32::32:
:42::42::42::42:
:120: bu smiye sinir oliiimm :4::4:

:56::56: superdi valleehhh:21:

:63::63::110:
niye sinir olin ki
koca dilini çıkarıyo çok şirin:21:
Bende rapor verim bari :110:
sabah saat 10 da acik bufe kaavaltiya gittik kaynim
kaynosuda getirmis sohbet muhabbet kaavaltimizi yaptik :21:
Ev yasam magazasina gittik dik supurge aldik saranin dediginden aldim
:21: kaynos kendinede aldim banada aldi parasini verdi :53::53:
kayinbabosun dukkanina gittik :21: kapali carsida oralardanda
alus veris yaptik :21: kaynoslara gittik bulgur felan yapmislar
Kislik erzak onlarida ordan aldik :21: ewe geldik yimek yaptim simdi yicez :21:
kaynoşa bak beee
bu kaynoş ben kaynoş olsaydı:86::86::86:
:103::82::91::73::132::123:
:21::24::52:
kaynoştan süpürgeyi tırtıklayınca delirdi tabii:19:

Son düzenleme:
:61::61::61::61::61::61::61::61::61:

bebekin duruşu:
Bacaklar kalçadan ve dizlerden tam bükülmüş, ayaklar çaprazlanmış, kollar omuzlardan ve dirseklerden tam bükülmüş, eller çaprazlanmış ve her el karşı taraf dirseği kavramış, sırt sıklıkla (%90) sol yana yaslanmış, boyun öne doğru bükülmüş ve çene göğüs kafesine değmiş durumda.

Bebeğinizle daha yakın bir bağ kurmak ve onu daha iyi anlamak için hemen şimdi bedeninize bu pozisyonu verin. Ayrıca eşinizin yatakta uyurken yatış pozisyonunu bu gece bir gözden geçirin ve eşinize de sizin hangi pozisyonda uyuduğunuzu sorun. İlginç sonuçlar çıkabilir...:40::40:

bu ne bana aç.çıkla ilginç sonuç ortaya çıkarmak ist,iyom:19:

$32_hafta.webp

bebkimin duruşuna bak rahatmı bu bebek yahu:44:

nikoooooooo hoşgeldin taze anne

nasılsınn napıyosun annende mis,n
kırkmı uçurdunuz

bebk nasıl adı çağlar mı

bakımı nasıl kolaymı zormu gazı varmı

süt emiyomu yoksam mama mı yiyooooo

Back
X