lale devri toprak bildinmi başaktoprak kim yahu:44:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lale devri toprak bildinmi başaktoprak kim yahu:44:
herkes kocasının yanında galiba benm kocam yokGunaydnnn Millet!!!!!!!
Nerde bu millet , nerde bu devlet!!!!!!
Ben kahvalti hazirliycammmmmm gorusuruk![]()
herkes kocasının yanında galiba benm kocam yok![]()
yedirdim içirdim saat 10da işe gönderdm kendi işi olunca işleride cok yoğun olunca evde kalamıyo pazar günü bileSenin koca nirdeeee. Pazar pazarrr??
Ben simdi guzelllll bir kahvalti hazirliycemmmmmm![]()
bu satte kahvaltımı olurGunaydnnn Millet!!!!!!!
bu satte kahvaltımı olurGunaydnnn Millet!!!!!!!
bu mesajı görünce dayanamadımherkes kocasının yanında galiba benm kocam yok![]()
benim yavrlarım her dogdugnda ben onlarla öldüm 22 eylül oglmun ölüm yıldönümüydü unttn işler yüzünden kendimi asla affetmiyormcanımdaha geçen günde okudum buna benzer bi haber
artık nasıl bi psikolojiyle yada hastalıkla yaptıysa söyleyecek laf bile bulamıyorum
canım sakın kızma bana olrm 2 oglumda ilşkiye girmedigim halde dalga geçtiler hadi sen rahat drmamışındırda ondan düşmüştür dedilerkuzum ilişki sonrası sancı yada lekelenme falan olsa bende yapmam zaten ama dikkatli yapıldığı sonuçta ve bi sorun çıkmazken kocişide niye ihmal ediyimkii..garim ne istesem yapıyo evi temizliyo şimdi siliyo süpürüyo şimdi ben kötüyüm sabah kustum diye kahvaltı bulaşıklarını bilem o yıkadı bende onun bi istediğini yapmışım çokmu risk olsa gene korkar yapmayız zaten
korkma kuzum ne kadar esirgersende okadar sorun çıkar her zaman biraz akışına bırakıp tadını çıkarmak lazım
![]()
ne yiyosa açık bifeden
tıkınıyodur şimdiaz yese bari
ay dizi sapıtmaya başladı ya hürremde çostu ne olyo b dizilere ya hep boykot ediyorm seyretmicem diyorm gene kendimi başında bluyprm eşimde dalga geçiyo adamın biri seytermicektide neyselale devri toprak bildinmi başak![]()
rapor veriyorm hemencikGunaydnnn Millet!!!!!!!
kıyamam benimkide çalışıyodu bgün çalışmıyoherkes kocasının yanında galiba benm kocam yok![]()
bugün cok ağlak oldum her boka gözüm doluyo
hele bu resmi görünce Eki Görüntüle 520884
nasıl ağlamıyım![]()
benm cok cnm sıkılıyo ama bide rüyamda hamileydim ultrasonda bebeği gördüm elleri ayakları oynak bi bebekti adet olmayınca kendimi o psikolojiye soktum heralldeTünaydın gızzlarr
Bnmde kocişim yok tekim
Paşacmm nasılsınn
İşten çıkmışsın hayırlısı olsun kuzumm
arıycam bnde kocamı akşam yemeğe götürsün benibenim yavrlarım her dogdugnda ben onlarla öldüm 22 eylül oglmun ölüm yıldönümüydü unttn işler yüzünden kendimi asla affetmiyormpsikolojisi bozk galiba böylelerinin rabbim bizleri böle yapmasın
canım sakın kızma bana olrm 2 oglumda ilşkiye girmedigim halde dalga geçtiler hadi sen rahat drmamışındırda ondan düşmüştür dedilerokadar riskli gebeliklerim oldki eşim beni öpmüyodu bile aramıza yastık koyyod bebege zarar vermesin diye öpmememside birşey hissederimde rahimi uyarırım diye allah var eşim benden çok çekti ömürümde 8 ay bir araya gelemedik
seviyorm kız seni kanım kaynadı sanayanımda olsaydın seni öpücüklere bogardım
ay dizi sapıtmaya başladı ya hürremde çostu ne olyo b dizilere ya hep boykot ediyorm seyretmicem diyorm gene kendimi başında bluyprm eşimde dalga geçiyo adamın biri seytermicektide neysediyor
rapor veriyorm hemencik
sabah 8 kalktım evi topladım levebaya gittim beyazlıları makinaya attım sarıldım kocişime uyudum
10.30 kalktım elimi yüzümü yıkadım renklileri aldım ipten beyazlıları astım
24 tşört 3 pantolon 2 atek 2 gömlek ütüledim
kol böregi yaptım eşime
anam ütüyü görünce gözüm korktu
mutfagı hallettim 2 tepsi çıktı dmanı üstünde gelin yiyek dicem tadına bakmadım eşim yer artık
akşamada zeytin yaglşı pırasa istiyor canım tarhana çorbam varda yanına börek var yeter galibahalam gelicek kirayı almaya evi kiraya verdi 1 ayı geçicek kira bende olalı
kalkayımda yemekleri ocaga atıyım ben kocişim söz verdi gezmeye gidicez aktara gidip ylaf kepegi alıcem pazartesi dkana başlıyom denemdigim bir o kaldı bakalım maffak olabilicemmi
sizlerden ne haber ne var ne yok:44:sabah kahvaltı hazırlıcem eşim bayat ekmege soso yapıp mikradalgaya atıyo enfes oluyo dedim paşa kalkta ondan yap sen geri y sonra seism yükseldi tartışmaya başladım terledim bak ütü yapa yapa dedim oda sesli konuştu ben sayıyırym adam prrofetörül getirmiş yermisin diyor len dedim ben bir agzımın tadıyla senle kavga edemicem dedim
yok didi seviyorm ben b adamı allah yollugnu vermesin ömür versin işşallah çok istiyorm evladını dogrmayı işşallah 4 bebegimde ve ondan sonrakileride alırım 4 bebebgi zamanında dogururum bu mutllugmu yaşarım herkezle sizlerle
kıyamam benimkide çalışıyodu bgün çalışmıyo
ay ne ka güzelll
canım çıkmadım çıkarıldım malesefkariyerim başlamadan bitti eşimde gitme artık işe diyor aman ne yapayım ablamın kızının nişanı var 28 ekimde bayramın 4 günü ona gidesim var hem biraz hava alıırm degilmi
![]()
bugün cok ağlak oldum her boka gözüm doluyo
hele bu resmi görünce Eki Görüntüle 520884
nasıl ağlamıyım![]()
Tünaydın gızzlarr
Bnmde kocişim yok tekim
seviyorm kız seni kanım kaynadı sanayanımda olsaydın seni öpücüklere bogardım
rapor veriyorm hemencik
sabah 8 kalktım evi topladım levebaya gittim beyazlıları makinaya attım sarıldım kocişime uyudum
10.30 kalktım elimi yüzümü yıkadım renklileri aldım ipten beyazlıları astım
24 tşört 3 pantolon 2 atek 2 gömlek ütüledim
kol böregi yaptım eşime
anam ütüyü görünce gözüm korktu
mutfagı hallettim 2 tepsi çıktı dmanı üstünde gelin yiyek dicem tadına bakmadım eşim yer artık
akşamada zeytin yaglşı pırasa istiyor canım tarhana çorbam varda yanına börek var yeter galibahalam gelicek kirayı almaya evi kiraya verdi 1 ayı geçicek kira bende olalı
kalkayımda yemekleri ocaga atıyım ben kocişim söz verdi gezmeye gidicez aktara gidip ylaf kepegi alıcem pazartesi dkana başlıyom denemdigim bir o kaldı bakalım maffak olabilicemmi
sizlerden ne haber ne var ne yok:44:sabah kahvaltı hazırlıcem eşim bayat ekmege soso yapıp mikradalgaya atıyo enfes oluyo dedim paşa kalkta ondan yap sen geri y sonra seism yükseldi tartışmaya başladım terledim bak ütü yapa yapa dedim oda sesli konuştu ben sayıyırym adam prrofetörül getirmiş yermisin diyor len dedim ben bir agzımın tadıyla senle kavga edemicem dedim
yok didi seviyorm ben b adamı allah yollugnu vermesin ömür versin işşallah çok istiyorm evladını dogrmayı işşallah 4 bebegimde ve ondan sonrakileride alırım 4 bebebgi zamanında dogururum bu mutllugmu yaşarım herkezle sizlerle
![]()
benmde aklıma aynı şey geldi 'topik bekçisi'gümüş hatun sen sabaktan beri burdasın yavrum topikin bekçisi oldun:13: