Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydnnn Millet!!!!!!!:kkk:

Nerde bu millet , nerde bu devlet!!!!!!:72:

Ben kahvalti hazirliycammmmmm gorusuruk:32:

Senin koca nirdeeee. Pazar pazarrr?? :53:

Ben simdi guzelllll bir kahvalti hazirliycemmmmmm:8::56:
yedirdim içirdim saat 10da işe gönderdm kendi işi olunca işleride cok yoğun olunca evde kalamıyo pazar günü bile :14::14:
bu saate kahvaltımı kalır kız benm öğlen yemeği vaktim geldi :1::1:

bu satte kahvaltımı olur

afiyet olsun:kkk:

bu satte kahvaltımı olur

herkes kocasının yanında galiba benm kocam yok :14::14::14:
bu mesajı görünce dayanamadım

ağlama ağlak karı:57:

benimkide yok:101:

bende dolabımı düzeltiyom:21:

bu satte kahvaltımı olur

bu satte kahvaltımı olur

bu mesajı görünce dayanamadım

ağlama ağlak karı:57:

benimkide yok:101:

bende dolabımı düzeltiyom:21:
bugün cok ağlak oldum her boka gözüm doluyo :14::14:
hele bu resmi görünce $285147_534995629849739_2126573095_n.webp
nasıl ağlamıyım :43::43::43:

canımdaha geçen günde okudum buna benzer bi haber
artık nasıl bi psikolojiyle yada hastalıkla yaptıysa söyleyecek laf bile bulamıyorum
benim yavrlarım her dogdugnda ben onlarla öldüm 22 eylül oglmun ölüm yıldönümüydü unttn işler yüzünden kendimi asla affetmiyorm :14::14:psikolojisi bozk galiba böylelerinin rabbim bizleri böle yapmasın :14::14:
kuzum ilişki sonrası sancı yada lekelenme falan olsa bende yapmam zaten ama dikkatli yapıldığı sonuçta ve bi sorun çıkmazken kocişide niye ihmal ediyimkii.. :34: garim ne istesem yapıyo evi temizliyo şimdi siliyo süpürüyo şimdi ben kötüyüm sabah kustum diye kahvaltı bulaşıklarını bilem o yıkadı bende onun bi istediğini yapmışım çokmu risk olsa gene korkar yapmayız zaten :34: korkma kuzum ne kadar esirgersende okadar sorun çıkar her zaman biraz akışına bırakıp tadını çıkarmak lazım :16::16:
canım sakın kızma bana olrm 2 oglumda ilşkiye girmedigim halde dalga geçtiler hadi sen rahat drmamışındırda ondan düşmüştür dediler:14:okadar riskli gebeliklerim oldki eşim beni öpmüyodu bile aramıza yastık koyyod bebege zarar vermesin diye öpmememside birşey hissederimde rahimi uyarırım diye allah var eşim benden çok çekti ömürümde 8 ay bir araya gelemedik :53:
:63:

ne yiyosa açık bifeden

tıkınıyodur şimdi:110:az yese bari
:16::16:seviyorm kız seni kanım kaynadı sanayanımda olsaydın seni öpücüklere bogardım:27::27::27:
lale devri toprak bildinmi başak :3:
ay dizi sapıtmaya başladı ya hürremde çostu ne olyo b dizilere ya hep boykot ediyorm seyretmicem diyorm gene kendimi başında bluyprm eşimde dalga geçiyo adamın biri seytermicektide neyse:27::27:diyor

rapor veriyorm hemencik:kkk:
sabah 8 kalktım evi topladım levebaya gittim beyazlıları makinaya attım sarıldım kocişime uyudum :kkk:
10.30 kalktım elimi yüzümü yıkadım renklileri aldım ipten beyazlıları astım :kkk:
24 tşört 3 pantolon 2 atek 2 gömlek ütüledim :kkk:
kol böregi yaptım eşime :kkk:
anam ütüyü görünce gözüm korktu :1::1:
mutfagı hallettim 2 tepsi çıktı dmanı üstünde gelin yiyek dicem tadına bakmadım eşim yer artık:5:
akşamada zeytin yaglşı pırasa istiyor canım tarhana çorbam varda yanına börek var yeter galiba:6::6:halam gelicek kirayı almaya evi kiraya verdi 1 ayı geçicek kira bende olalı:6:kalkayımda yemekleri ocaga atıyım ben kocişim söz verdi gezmeye gidicez aktara gidip ylaf kepegi alıcem pazartesi dkana başlıyom denemdigim bir o kaldı bakalım maffak olabilicemmi:9::9::9:sizlerden ne haber ne var ne yok:44:sabah kahvaltı hazırlıcem eşim bayat ekmege soso yapıp mikradalgaya atıyo enfes oluyo dedim paşa kalkta ondan yap sen geri y sonra seism yükseldi tartışmaya başladım terledim bak ütü yapa yapa dedim oda sesli konuştu ben sayıyırym adam prrofetörül getirmiş yermisin diyor len dedim ben bir agzımın tadıyla senle kavga edemicem dedim :9::9::9::9:yok didi seviyorm ben b adamı allah yollugnu vermesin ömür versin işşallah çok istiyorm evladını dogrmayı işşallah 4 bebegimde ve ondan sonrakileride alırım 4 bebebgi zamanında dogururum bu mutllugmu yaşarım herkezle sizlerle:48::48:
herkes kocasının yanında galiba benm kocam yok :14::14::14:
kıyamam benimkide çalışıyodu bgün çalışmıyo :8::8:
bugün cok ağlak oldum her boka gözüm doluyo :14::14:
hele bu resmi görünce Eki Görüntüle 520884
nasıl ağlamıyım :43::43::43:

:14::14::14:ay ne ka güzelll

Paşacmm nasılsınn
İşten çıkmışsın hayırlısı olsun kuzumm

canım çıkmadım çıkarıldım malesef:14:kariyerim başlamadan bitti eşimde gitme artık işe diyor aman ne yapayım ablamın kızının nişanı var 28 ekimde bayramın 4 günü ona gidesim var hem biraz hava alıırm degilmi:34::34:

benim yavrlarım her dogdugnda ben onlarla öldüm 22 eylül oglmun ölüm yıldönümüydü unttn işler yüzünden kendimi asla affetmiyorm :14::14:psikolojisi bozk galiba böylelerinin rabbim bizleri böle yapmasın :14::14:

canım sakın kızma bana olrm 2 oglumda ilşkiye girmedigim halde dalga geçtiler hadi sen rahat drmamışındırda ondan düşmüştür dediler:14:okadar riskli gebeliklerim oldki eşim beni öpmüyodu bile aramıza yastık koyyod bebege zarar vermesin diye öpmememside birşey hissederimde rahimi uyarırım diye allah var eşim benden çok çekti ömürümde 8 ay bir araya gelemedik :53:

:16::16:seviyorm kız seni kanım kaynadı sanayanımda olsaydın seni öpücüklere bogardım:27::27::27:

ay dizi sapıtmaya başladı ya hürremde çostu ne olyo b dizilere ya hep boykot ediyorm seyretmicem diyorm gene kendimi başında bluyprm eşimde dalga geçiyo adamın biri seytermicektide neyse:27::27:diyor

sabah 8 kalktım evi topladım levebaya gittim beyazlıları makinaya attım sarıldım kocişime uyudum :kkk:
10.30 kalktım elimi yüzümü yıkadım renklileri aldım ipten beyazlıları astım :kkk:
mutfagı hallettim 2 tepsi çıktı dmanı üstünde gelin yiyek dicem tadına bakmadım eşim yer artık:5:
akşamada zeytin yaglşı pırasa istiyor canım tarhana çorbam varda yanına börek var yeter galiba:6::6:halam gelicek kirayı almaya evi kiraya verdi 1 ayı geçicek kira bende olalı:6:kalkayımda yemekleri ocaga atıyım ben kocişim söz verdi gezmeye gidicez aktara gidip ylaf kepegi alıcem pazartesi dkana başlıyom denemdigim bir o kaldı bakalım maffak olabilicemmi:9::9::9:sizlerden ne haber ne var ne yok:44:sabah kahvaltı hazırlıcem eşim bayat ekmege soso yapıp mikradalgaya atıyo enfes oluyo dedim paşa kalkta ondan yap sen geri y sonra seism yükseldi tartışmaya başladım terledim bak ütü yapa yapa dedim oda sesli konuştu ben sayıyırym adam prrofetörül getirmiş yermisin diyor len dedim ben bir agzımın tadıyla senle kavga edemicem dedim :9::9::9::9:yok didi seviyorm ben b adamı allah yollugnu vermesin ömür versin işşallah çok istiyorm evladını dogrmayı işşallah 4 bebegimde ve ondan sonrakileride alırım 4 bebebgi zamanında dogururum bu mutllugmu yaşarım herkezle sizlerle:48::48:

kıyamam benimkide çalışıyodu bgün çalışmıyo :8::8:

:14::14::14:ay ne ka güzelll
arıycam bnde kocamı akşam yemeğe götürsün beni :9::9:
sorma ya resim yaktı içimi :14::14:

canım çıkmadım çıkarıldım malesef:14:kariyerim başlamadan bitti eşimde gitme artık işe diyor aman ne yapayım ablamın kızının nişanı var 28 ekimde bayramın 4 günü ona gidesim var hem biraz hava alıırm degilmi:34::34:

ahh cnm ya ne kadar açık sözlüsün seni tebrik ediyorum:42::42:

ben olsam asla çıkarıldığımı söylemezdim:50::1:

:29::29::29::29::29::29:

benmde kaynadı yavrum:29::29::29:tombişim benmmmmmmmm

inşallah Rabbim nasib edicek tez vakitte beklemezsin daha fazlaa:16::16::16::16::16:

gümüş hatun sen sabaktan beri burdasın yavrum topikin bekçisi oldun:13:

Back
X