gezcek ne arkadaşım var nede kocamSende gez
kose tkm da hayili olsun resmini cekte koy
canım istedigim kiloya gelemedimki hem yapamam bilmiyorm ya parada yok borcum var gittigim doktor pahalı vs işte rabbim ne zamannasip ederse o zaman etsin işşallahcanimmmm sende birak artik korunmayiii ne bekliyon bebemmm ? kizcem bak
isi birakmissin pasam, is hayatin kisa surdu ama bosver bak ben de calismiyorum sirf bebek arifesinde oldugum icin...
allah seni ben tatillerde gidiyorm b senede gitmeyi düşünüyom gelde sana roma dondrmacısından dondurma ısmarlıyayımben amasyaya cok gittim hatta gelinliğimide amasyadan aldık sevndm oralı olmana
bu hatm bir doguramadı gitti heslm kızlar herkes iyidir inşallahhh
ben pazartesi doğuruyom kısmetse :18::18::18:
hıı sevinç teyzesi bebikimin oturma boyu(baş,popo) tam 4 cm olmuşş ultrasonda öle ölçtü doktorrr
tam zamanına göre gidiyor gelişimii...
kızlar selamlar herkese nasılsınızz??
sözde b karı kollarını açıp beni bagrına basıcekti ama yokKizlar basak karisi doktordan cikmis
kocasiyla balik yiyomus
bana hava basti kari
kız corumdan geçiyomusun nerde yaşıyosunuz şu an roma dondurmacısından ısmarlamıştı kocam bide alikayada yemek sözü var bakalımcanım istedigim kiloya gelemedimki hem yapamam bilmiyorm ya parada yok borcum var gittigim doktor pahalı vs işte rabbim ne zamannasip ederse o zaman etsin işşallah
allah seni ben tatillerde gidiyorm b senede gitmeyi düşünüyom gelde sana roma dondrmacısından dondurma ısmarlıyayım
bu hatm bir doguramadı gitti hekız gelde sevabıma seni dogurtym bgüne bgün inek dogurtmş karıyım beni senimi dogurtamıcem 3 ıkınmayla temem bu iş
rabbim saglıklısındannasip etsin işşallah beben 40 hafta ları görme dilegiyle
sözde b karı kollarını açıp beni bagrına basıcekti ama yok
işler bitti kızlar namazıda kıldım yürüyüşe gidicem eşimde akşam yürürüz dedi galiba onnla gidicem beni özledinizmi kızlar
kız corumdan geçiyomusun nerde yaşıyosunuz şu an roma dondurmacısından ısmarlamıştı kocam bide alikayada yemek sözü var bakalım
hmm bildim cnm köyüsen geçiyosun bizim köyden canım haberin yol el sala köylerden geçerken saniyiye gelmeden önceki köydeyiz biz yollar yapıldıya yeni orda demiyim şimdi hangi köy
alikayalardada yemekmi kız orası iiçkili diye biliyom ben
sizede pgt yaptır diyen oldumu (genetik testlerimiz normal):26::26:
Pasacim cnm utu yaptim oglum geldi banyo yaptiedim yemek yedirdim simdide salata yapcem kocam geliyomus gorsrz datlim
basak gelmemis
umydum sogana devammi
Ben devam son 3 gunum kaldi
at mı bu halılar ikide bir tımar yapıyonKizlar ben cikiyom ewi dip bucak kaziiiim toz aliim gelirim
oglum okula gitti ewde kimse yokken camsan marka parkelerimi
parlatayimkasmir halilarimi fircalayayim
KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn
ne warrr :101: Kaynosum saolsun kizartma bilem yapmis :101:
Heee kesin ewde dogurun sen tembel kari kendi hastane cantan hazir deelku
Acaba Ayy az kaldi ne heyecanli yakin olsa kesin gelirdim :101:
Eandevun kacta haber et yoksa tel acarim 101:
Basak hanim nerelerdesin?
ayni sekilde beydagli sende?
slm kızlar herkes iyidir inşallahhh
ben pazartesi doğuruyom kısmetse :18::18::18:
Gozunaydin cnm saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin Allahim
Ayyy bugun dr gunu sanirim basakta dr gitti guzel haberlerle gelin ins
sananek
cnm basak dr gitti beydagliyi bilmiyom
Kizlar ben bisiler atistiricam sonra unutma beniye bakcam :101:
kariya hbr ver didim vermedi
gelince cagri at bari
Kizlar basak karisi doktordan cikmis
kocasiyla balik yiyomus
bana hava basti kari
sorma benimde korkum o valla :18:
beklemezse hemen alırız dedi dr amcası hayırlısı artık canımcım
içine mi doğdu kıs ?:18:
kendi doktorum demedi de bi doktora danışmıştım o dedi ama bncede pgt gereksiz inş kendi doktorumda istemez çokda pahalı bileziklerimi satarız napak :18::18:Bana doktorum tup bebek ve pgt gereksiz, ayni seyleri yasarsin yine Duser dedi..
Cunku sorun kanda kromozomlarda olsaydi yapilirdi dedi...:44:
Sana pgt mi dedi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?