hayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....
evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...
evimi cok seviyorummmmm.
insanin evi gibisi yok....
cok mutluyum....
bir tek bebegimiz eksik.....
o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....
baska bisey istemiyorum walla....
güle güle kirlen cnm aynen öyle dediğn gibi evim evim güzel evim dimi allah mutluluğunuzu bozmasın cnm mutluluğunuza mutluluk katsın.bebişininde vakti zamanı vardır umarım fazla bekletmez hayırlısıyla gelir rabbim gönlüne göre versin cnm
valla cnm ne guzel soylemıssın bıtek bebıslerımız eksıkk yaaaa
biz ilk tanışmamızdan itibaren kankaydık sevincde biliyo kıskanıyo ara bozma cabalarıda var ama işe yaramıyone guzel sanslisin... benim kaynosda ilk baslarda alirdida...simdi kizlari annnelerine alma gelinler sana alsin diyooo o yuzden cok cimrilesti...ama ben hic bisey beklemiyorum zaten....bana zararlari olmasinda hediyeleri kalsin gerek yok...
dün epey fırcaladım kaynoşu hastayım hiç sormuyosun dedim eltimin parmağı yara oldu 50 kere aradın dedim cok bozuldu ama iyi yaptım
ne ara kanka oldunuz siz yaaaa?kutlarim sizide sewinc cingar cikarir bunu duyarsa bak gor
birlikte oturuyoduk ilk zamanlar koltuklar eskimişti bende imalat yapan fabrikada muhasebe tutuyodum ordan aldm tv yide kendimize almıştiım onlarınki bozulunca ona verdik kendimize daha güzelini aldık iyide oldunıye aldınnn ıstedımı???cnm soyle bıse var genelde senın gıbı ıyı nıyetlı ınsanlaraaa boyle yapıyorlarrr o yuzdeenn haketmıyolar demekkııı:26:
hakkakten valla cok şükür bebekten başka derdimiz yok allahım tez zamanda versin yavrularımızıgelselerde bizleri daha fazla bekletmeseler artik
biz ilk tanışmamızdan itibaren kankaydık sevincde biliyo kıskanıyo ara bozma cabalarıda var ama işe yaramıyo
birlikte oturuyoduk ilk zamanlar koltuklar eskimişti bende imalat yapan fabrikada muhasebe tutuyodum ordan aldm tv yide kendimize almıştiım onlarınki bozulunca ona verdik kendimize daha güzelini aldık iyide oldu
biz ilk tanışmamızdan itibaren kankaydık sevincde biliyo kıskanıyo ara bozma cabalarıda var ama işe yaramıyo
birlikte oturuyoduk ilk zamanlar koltuklar eskimişti bende imalat yapan fabrikada muhasebe tutuyodum ordan aldm tv yide kendimize almıştiım onlarınki bozulunca ona verdik kendimize daha güzelini aldık iyide oldu
hakkakten valla cok şükür bebekten başka derdimiz yok allahım tez zamanda versin yavrularımızı
Allah bozmasin canim kankaliginiziiii..
nazar degmesin dur size bir nazarlik takayim
slm kızlar herkes iyidir inşallahhh
ben pazartesi doğuruyom kısmetse :18::18::18:
oy oyy oyyy gel senıde bi öpiyiiimmm
ayyy cnm benımmm allah bı avazda kurtarsın ınsallahhhhhh cok guseeell bıseeeeallah yardımcın olsunnn bebegınıı senı korusunnnn
evet canım çok heycanlı gerçekten :18: amin canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah burda bende sizler için heycanlanayımayyy cok guzel bir haber.... cok heyecanli olmalisin..:18:. sezeryan sanirim..gununu bildigine gore...:44: Rabbim sag salim evladina kavustursun seni insallah .. Darisi biz bekleyenlere insallah..
insallah bizlerde bugunleri tez zamanda goruruz....
slm cnm allah kurtarsın yavrunu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah çok sevindim iyi şanslarrrrrinşallahhhhhhhhhhhhhhh
evet canım çok heycanlı gerçekten :18: amin canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallah burda bende sizler için heycanlanayım
amin canım teşekkür ederim
kıs hürrem sen sezeryan mı olmuştun öncekilerde yoksa çatır çatır doğurdunmu ?
Gozunaydin cnm saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin AllahimKIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn
Ayyy bugun dr gunu sanirim basakta dr gitti guzel haberlerle gelin insselam kızlar nasılsınız?nerdesiniz ayol?kimsecikler yokkkbugün doktor kontrolüm var gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım ne durumda bebişim çok merak ediyorum.neyse grşrz:79::79::79:
benm kaynoş cok cimridir hayatta almaz bana öyle hatta benden bekler
ohhh dünyanın
bak bak reklama bak görmemiş karı
ins canim tez zamanda cok bekletmeden gelsinhayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....
evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...
evimi cok seviyorummmmm.
insanin evi gibisi yok....
cok mutluyum....
bir tek bebegimiz eksik.....
o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....
baska bisey istemiyorum walla....
hoşgeldn kankam çok özledim seni :13::13:sen yokken bu sevinc karısı fırcaladı beni
bendee özlediimm kankaaammmmneden fırcalıormus sankı hakettıkmııııı :20
cnm basak dr gitti beydagliyi bilmiyomBasak hanim nerelerdesin?
ayni sekilde beydagli sende?
:18: ayyy cok heyecanli hazirliklar tamammii hayirlisiyla dogurda gel:26:slm kızlar herkes iyidir inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?