önemli değil canım
aynen valla burası olmasa çok sıkılırım hem okuyorum bazen çok gülüyorum kendi kendime millet deli diycek
hadi ya
Pek,i bu baskılar ne zmaandır var
benmkide başladı da sanki doğurcakmşım gibi geliyo
aşşağıya doğru itekliyo bebek çıkacak gibi
çıkarmı sence
ayy karın ağrısına iyi gelir sıcak sıcakgünaydın bayanlar cok fenayım kırmızılar geldi ağrılarda geldi rahatlayım dedim sıcak sıcak banyo yaptım rahatladım biraz geldim
bayadır var canım korkma çıkmaz çıkcak olsa bizimki çıkardı
bebiş pozisyon alıyor hareket ettimide öyle hissettiriyor
ben kaç haftadır doğurcam sanıyom hele buaralar her sancıda acaba diyom kafayı yemek üzereyim bi doğursaydımm
ayy bebeğim sağol yapmış kadar oldun bide kiraz sapı çayı içeyimde ödem atıyomuş iyi geliyomuşayy karın ağrısına iyi gelir sıcak sıcak
göbüşünüde ovalasaydın
yapamadıysan ben ovalayım kuuzm
yy sağol cnm ya rahatladım
bende korkuyorum sanki gelecek gibi oluyor
eşime bağırıyorum bişi oluyo diye. o da "korkma en fazla doğurrusun" diyo
benm kocam cok güzel ev süpürür yemekde yapar bulaşıklarıda dizer ben hamileyken yapıyoduayy adaşım yaa bide nefes alma güçlüğü çekiyorum ya
ortalığı toparlamam lazım ama yapamıyorum
artık kocamdan bişi beklememem gerektiğini anladım
geçen gün süpürge yaptı adam 5 dakkada bitirdi fırt fırt bide süpürgenin fırçasını açmayı unutuyo fayans ve parkeleri çizecek diye peşinde gezdim
daha çok yoruuyorum o iş yaparken
ayy bebeğim sağol yapmış kadar oldun bide kiraz sapı çayı içeyimde ödem atıyomuş iyi geliyomuş
kankamı bilmiyorum msj atttım faceden ama cvp yok açmadı heralde uyuyodur belki :26::26: bikaç gündür cok pasif kk da gezmededir belki hep sizmi gitceksiniz birazda kankam gezsinafiyet olsun cnm
sarışın kankan nerde:26:
benm kocam cok güzel ev süpürür yemekde yapar bulaşıklarıda dizer ben hamileyken yapıyodu
bnde bi naz bi naz sormayın iyi yapmışım ama bidaha hamile oluyum yine yaparım eve alır evden alır hastaneye götürür bnle muayneye girer yemeğimi yedirir sonra eve bırakır yolda gördüğüm herşeyi isterim oda alır
kaynoş nerde oturuyo tatlım :26:
ayy adaşım yaa bide nefes alma güçlüğü çekiyorum ya
geçen gün süpürge yaptı adam 5 dakkada bitirdi fırt fırt bide süpürgenin fırçasını açmayı unutuyo fayans ve parkeleri çizecek diye peşinde gezdim
çok iyi anlıyorum seni canım aynen bende öyleydimyy sağol cnm ya rahatladım
bende korkuyorum sanki gelecek gibi oluyor
eşime bağırıyorum bişi oluyo diye. o da "korkma en fazla doğurrusun" diyo
ayy sorma o nefes varyaaaayy adaşım yaa bide nefes alma güçlüğü çekiyorum ya
sen daha benim oturduğum yeri çözemedinonun kini nası bilecen bide ankaralıyım der
o hamileyken yapılanlar şimdi acısını cıkarıyo üst baş bi tarafta çorap ortada gecen tartıştık dedim ya ondan beri kıyafetler odada cıkıyo corapları sepete atmıyo ama salonda cıkarmıyo en azından oda bişeydir aaa bide hergün dişlerini fırcalıyo parfum sıkıyomaaşallah. benmkide sağolsun çantamı falan taşıyo
ama ev işi yapamayan erkek zor oluyor yaa bende yapamıyorum bu ke<z psikolojim bozuluyor
kız balkonlar çok pis haftada bir yıkayaqlım diyorum "ne gerek var " diyor
sonra o pis balkona çıkıyo eve giriyo
artık söylwmekten sıkıldım
yatak odamın halıları paspas gibi silkeleniyor
onları silkele diyorum "ne gerek var" diyor
süpürmüyoruz silkelenmiyoruz yıkamıyoruz toz almıyoruz
ne desem ne gerek var diyo
çok iyi anlıyorum seni canım aynen bende öyleydim
hareketliyse bide daha çok hissedersin oynayıp döndükçe çıkacak gibi sanıyor insan
ben şimdi kasılıp kalıyom hıh çıkıcak diyom dr ada sordum benimkiler artık yalancı sancıymış düzenli olmadıkça
korkma canım aklına getirme şimdilik sen bol bol yat dinlen
ayy sorma o nefes varyaaadik oturmaya çalış canım
ben kaç haftadır eşimden bekliyordum valla ama baya bi yaptı kıs önceleri üstten yapıyordu baktıki olacak gibi değil yapıyor hemen kirleniyor en son dip bucak giriştitabi yanında benimde çenem olunca
bide diyoki bu ev nekadar toz olmaya başladı tabi dedim önceleri toz olmuyordu sanki hergün evde temizlik yapan varya anlaşılmıyor
şimdi rahat ama annem geldi yaaa saldı yine
bırak yapsın canım anlasınlar bizler yapmasak neoluyor evin hali
yakınındamı demek istedim
kaynoşunun semtini istemedim
o hamileyken yapılanlar şimdi acısını cıkarıyo üst baş bi tarafta çorap ortada gecen tartıştık dedim ya ondan beri kıyafetler odada cıkıyo corapları sepete atmıyo ama salonda cıkarmıyo en azından oda bişeydir aaa bide hergün dişlerini fırcalıyo parfum sıkıyo
yanlız bi durum var adam havlu kullanmıyo banyodan cıkıyo öylece odaya gelyo bornozu odada giyiyo ayağının ıslıklığıyla cıkıyo parkelerde hep iz bırakıyo neyse bi kavgada onun için ederim
nerde geziyo kız o sohbet etmeyi sevmezmiş çenesi yoruluyomuşkankamı bilmiyorum msj atttım faceden ama cvp yok açmadı heralde uyuyodur belki :26::26: bikaç gündür cok pasif kk da gezmededir belki hep sizmi gitceksiniz birazda kankam gezsin
o hamileyken yapılanlar şimdi acısını cıkarıyo üst baş bi tarafta çorap ortada gecen tartıştık dedim ya ondan beri kıyafetler odada cıkıyo corapları sepete atmıyo ama salonda cıkarmıyo en azından oda bişeydir aaa bide hergün dişlerini fırcalıyo parfum sıkıyo
yanlız bi durum var adam havlu kullanmıyo banyodan cıkıyo öylece odaya gelyo bornozu odada giyiyo ayağının ıslıklığıyla cıkıyo parkelerde hep iz bırakıyo neyse bi kavgada onun için ederim
gülmeee kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?