kız yalakarsam veriyorum zaten ama eline vermezsem almıyo havluyu desemde almıyo
yaaa ben olmasam naparmış bu adam bilemiyorum yada ben varım diyemi böyle onuda bilemiyorum :26::26:
benim havlularımda odamda duruyo..bornozlar odamın kapısının arkasında..kaynanayla oturduğum için banyoya girerken bornozu giyip giriyorum haliyle
ayy kız ağzını hayri aç annem yok heeeç istemem o kadar yakın ayyy:18:
ben ankaraya gidincede kocam cok toplu oluyo evi bile süpürmüş olluyo napsam elimi bişeye sürmesemmi bi süretatlım emin ol peşinde sen varsın diye bu kadar rahat davranıyor
arkasını toplayan olmazsa mecbur yapcak
ben ankaraya gittiğim döbnemlerde kocam çok toplu oluyo
ayy face e dalmışım
evimim toplamam lazım
kızlar hadi toplaşın gelin
gün gelir bende size yardıma gelirim
niye sen seviyon kaynoşu gelse altında otursa ne var
sarışın karıııı face e bak ekledm seniiiiiii
ama kaybettim sen kimdin
saçlarına bakamadım
varmışda adrenalin olsun diye ortak banyoyu kullanıyomuşcnm odanızda banyonuz yok mu
slm kanka hoşgeldin özledim dur bi öpiyimgecmısı okuyım dedım vazgectım okumadımm yorulurummmkankaa selammm basakkk selamm sevıncc nerdeee ?? ve dıgerr hatunlarrr herkesee selammm
varmışda adrenalin olsun diye ortak banyoyu kullanıyomuş
delimisin kız odada banyosu olsa havluyu banyoya asar
allahım en büyük hayalim odasında banyo olan bi ev inş alıırız öyle bi ev
slm kanka hoşgeldin özledim dur bi öpiyim
ayy kankam ne güzel dedin inşınsallah kankaamm allah sana şöyle 5 banyoluuu jakuziliii ev nasipp ederrrrr
kankaaaaaaa
sevinc karısı geldi bak
kankaaaaaaa
sevinc karısı geldi bak
geçmişi didikliyo bnceevet ama yazmıyorr :26::26:
kız zil zurna sarhoşuz evde 15 kişi var bizim romantiğimiz tuttu arkadaşta oda sarhoş dur mumda cekiyim dedi bütün ciftler sırayla resim cekindikface de mum ısıgında bı resmınız varrrrr napıodunuzz kız mum ısıgındaa doruu soleee
ben ankaraya gidincede kocam cok toplu oluyo evi bile süpürmüş olluyo napsam elimi bişeye sürmesemmi bi süre
senin taktiği uygulayım gördükçe ders alır belki toplanmaya başlar
ayy şekerim bugün sen bana gel önce evi şöyle bi toparlayalım sonra kek yapalım...sonrada çıkacam kaynoş beni bekliiyii yarında sende yaparıız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?