peki bebek olmasına etkisi var mıymşzehirli guatırım cnm.hap tedavisi görüyrm şimdilikallahım bundan kötü etmesin şu 3yılda başıma gelenlerle başlı başına bi roman olurum
Pınarımmm ilkgöz ağrımmmm valla bi toparlanalım yine kavga ettiririz bunlarıyolunan saçlarım bi çıksın hele
ayy erenay bide hamile çıkıyomuşumm?kız artık vicdan azabı çekip durursun hee
iyiyim şekerim geçen hafta ağlama krizlerimden sonra bu hafta iyiyim.sabah 5dilim börek yedim snrda gittim plates yaptımmmmakşamda börek yemiştim yatmadan önce boğazmı tutamıyrm.sporda dha a beter acıktırıyor beniiiii.
basaktan cekicegin var kuzum valla basak bunu altında kalmazzz
şimdi şu şişi gözüne bi sokarsam perdeyi yırtarım görürsün o zamansağoll narçiçeğimmmm inşallah...mesajı hala göremedim:)mutluluktan gözlerime perde indi ondan herhal:)bidaaha bakıcam:)
maonyacım,spordan önce yemek yemek kalbi çok fazla yorarmış,ayrıca da spordan sonra acıkacağın için öncesinde değilde sonrasında yemen yaptığın sporun boşa gitmemesine sebep olur.
ayrıca sporda eğer toksan sadece o anki yağları yakarsın,ama açsan depodan gider canım,biraz zorla kendini
emin ol sana çok faydası olcak.
herkeze selam bu arada.
dolunay yazdıklarına çok kırıldım alındım ve darıldım.
önce nden erenay.
Ne var şu huysuz karı da anlamıyorum.
Herkesin dedikodusunu yapıp kavga çıkarıyo
inşallah canım çooooooookk umutluyum bu aydan ama bakalım kısmetbişey olmaz bişey olmazz ohh çalışın tabii inşallah yakalamışsındır tatlımmmgelir bebeişin inşallahhh
sağol bebeğim sexy hatunları seviyorum
başak şu bat listesini bi yayınla kuzum yaaa artık bizi de ekleee
evet pınar ve erenay horoz dövüştürür gibi heyecan yapmayın.yok canııııım pınarcım biz sadece şakalaşıyoz sadece basakla
slm bebğim ne yapısun kuzummaonyacım,spordan önce yemek yemek kalbi çok fazla yorarmış,ayrıca da spordan sonra acıkacağın için öncesinde değilde sonrasında yemen yaptığın sporun boşa gitmemesine sebep olur.
ayrıca sporda eğer toksan sadece o anki yağları yakarsın,ama açsan depodan gider canım,biraz zorla kendini
herkeze selam bu arada.
yok canııııım pınarcım biz sadece şakalaşıyoz sadece basakla
annem sen alıntı yapmayı sormuştun dimi.
bak yazdığımız mesajların altında alıntı ile cevapla var ya
oraya tıkla kimin mesajına cvp vermek istiyısan onunm mesajının altına yazıyosun
ayrıca sataşmak istediğimden diilde ne bilim
hürrem faalan diyince
rakibim gibi görüyom yani
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]14 aralık kırmızı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil33[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]15 aralık kırmızı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]15 aralık kırmızı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD]20 aralık kırmızı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aygün2008[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cewo[/TD]
[TD]27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yok kuzum ben baktım bunlara okudum geceeeee ben bundan başka bişey bulamadım benle alakalı..
maaşallah bana olan aşkını ne güzel dile getirmişsin
erenay sen bu alıntıyı kale alma canım yeni bi kavga çıksın istemiyorum(şimdilik)
dünden baya hırpalandım,bikaçgün dinleneyim sonra görüşçez
evet pınar ve erenay horoz dövüştürür gibi heyecan yapmayın.
kimseyle dövüşmem.
nasıl olsa en sexy hatun benim
slm bebğim ne yapısun kuzum
şarkı için sağol bebğim.ozaman bu şarkı bende sana gelsin başağım Hey sexy lady I like your flow Your bodyˊs bangin out of controooooooooooooooooooooooooooool!!!
evet evet ocak ayı için de bat listesi olsunnn olsunnn olsuuunnnn bi de ilk sayfaya yapıştırsan ordan takip etsek başağım böyle ara sayfalarda kalıyor karışıyor liste bulmak zor oluyo:26:
selam canım,hamdolsun iyiyim,yorgunluk atmaya çalışıyorum.selam kardelenim hamişim nasılsınnn????
keyifler nasıll bebiş nasıl?????
evet pınar ve erenay horoz dövüştürür gibi heyecan yapmayın.
kimseyle dövüşmem.
nasıl olsa en sexy hatun benim
slm bebğim ne yapısun kuzum
benim şuan kilo vermem durdu ama beynimi çok rahatlatıoooo o bile yeterGÜNAYDIN CANIM
selammm tatlımmm oohh ne güzel bende gidiyodum bir aralar ama ramazan falan derken bıraktım valla spora yazılıcam gene insallah
tabi cnm çok tehlikeli düşük ve söylemek istemediğim bi riski daha var bebek sağlıksız olabilirmiş yumurtlayamam saç dökülmem kilomda guatırıma bağlımışşşpeki bebek olmasına etkisi var mıymş
maonyacım,spordan önce yemek yemek kalbi çok fazla yorarmış,ayrıca da spordan sonra acıkacağın için öncesinde değilde sonrasında yemen yaptığın sporun boşa gitmemesine sebep olur.
herkeze selam bu arada.
korktunmu başaktann???
Valla kavgada çok çirkefleşiyo bencede korkkk...
Ben alıştım artık etkilemiyo ama alışık olmayana fena dokanırrrr...
Ben yardım ederim sana kavga edersenizzzz
ama kankamı da ezmem haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?