ben ufak ufak parçalayıp,biraz tereyağıyla tavaya koyuyorum ve üzerine yumurta kırıyorum,eşim ilk benden görmüş,çok beğeniyo,hem ziyan olmamasını,hem de tadını.kızlar bayat ekmeklerim var,nasıl değerlendirebilirimm?
azıcıkta kıymam var ama ekmek çok fazlaa köfte olmaz yaniiii
hamur yap erenaycım onlada bi güzel sıkma börek aç yap..ohh mis gibi canım çekti wallahhh...patatesli sıkmaaaa
ver tarifiiiiiihamur yap erenaycım onlada bi güzel sıkma börek aç yap..ohh mis gibi canım çekti wallahhh...patatesli sıkmaaaa
maonyammm en kısa sürede sende hamile kalacaksın tatlım..
önce şu guatrı bi halledelim canımm..5-6ay sonra bide bakmışsın ki gelmiş bebişin..
senin rahatsızlığın üzüntüye gelmez canım..takmayacaksın olurmu?
bak ablamında bi arkadaşı vardı elleri tirerdi onun...annem çok işkillendi sende troid olabilir diye..
aldı kızı doktora götürdü..ve kıza özel radyosyon falan verdiler çok hastaymış..
neyseki kontrole alındı..tedavi olduğu için
evlendiğinde de hemencik hamile kaldı..şmdi 4-5yaşlarında çocuğu var canım..
ben ufak ufak parçalayıp,biraz tereyağıyla tavaya koyuyorum ve üzerine yumurta kırıyorum,eşim ilk benden görmüş,çok beğeniyo,hem ziyan olmamasını,hem de tadını.
ay bana sıkma açar mısın,hazırda hamurum da var,deri peynirim de var.
sanada patatesli yaparız.
ya ben akşam yemeğine ek bişiler düşünüyom yumurta olmaz yaaaaben ufak ufak parçalayıp,biraz tereyağıyla tavaya koyuyorum ve üzerine yumurta kırıyorum,eşim ilk benden görmüş,çok beğeniyo,hem ziyan olmamasını,hem de tadını.
açarım tabi canımmmm...hadi erenay hamuru yap sıkma açacam kardelene....
ben bayat ekmekleri parçalıyorum fırında kızartıyorum.kızlar bayat ekmeklerim var,nasıl değerlendirebilirimm?
azıcıkta kıymam var ama ekmek çok fazlaa köfte olmaz yaniiii
ver tarifiiiiii
inşallahhhhh
buradayım kuzum.seksy basakım nerdesin kısssssssssyawrum
ya ben akşam yemeğine ek bişiler düşünüyom yumurta olmaz yaaaa
kızım bayat ekmeği değerlendirmem gerek yeni hamur lazım deel ama kardelene yaparımm
yeğen söz konusu yanii
kıs o kadar ekmekle misafire çıtır ekmek yapılırrr...ben bayat ekmekleri parçalıyorum fırında kızartıyorum.
çorbanın yanında servis yapıyorum.
ohh çıtır ekmek
önce bayat ekmekleri suya ısla yumusasın sonra iyice suyunu sıkarak başka bi kaba al...üzerine un koy alabildigi kadar...birazda tuz...al sana hamur...neyli sıkma yapmak istiyorsan içini hazırla...hamuru aç oklavayla yada merdaneyle (merdane daha kolay açıo)pişir tavada sonrada içini koy sar...afiyet bal şeker olsunnnn...
ben bayat ekmekleri parçalıyorum fırında kızartıyorum.
çorbanın yanında servis yapıyorum.
ohh çıtır ekmek
kıs o kadar ekmekle misafire çıtır ekmek yapılırrr...
benim onu şööle pizza gibi yapmam lazımm
ama malzemem yok sadece kıyma domates falan varr
bunu fırnda pişirsem , üzerine domates soslu kıyma döksem olmazmıı...
onu kahvaltıya sakla erenay,akşama başka bişey yap baaacım.
hazırla hamuru seray sıkma açcaaaaaaaaaaaaaaaak:125:
evet oda süper oluyo...bende bazen iyice parçalayıp kurutuyorum...sonra robotta toz haline getirip galeta yapıorum...köfteye falan kullanıorum..başka şeylerdede ii oluyo...
ben kalkıp biraz yatayım kızlar,görüşürüz sonra
buradayım kuzum.
sexy liğimi dünya duydu sende kabul ettin oh beeeeee
kocişim ekmek almıcak, bu akşam lazım yaniiiiiii
utanarak sööliyimkiii benim telin faturayı unutmuşuz hattım kısıtlanmışşş....
arayamıyom kocamıda...
onu yapmam gerek neyyse şu sıkmayı bi deniyim bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?