Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
ayen1986,
gumus19+,
basakss+,
sevinc007+
maaşım yok anacım son maaşımı dün aldım işszlik maaaşımdı yaş 21 şekerim evliliğimin 3. yılı bitti kocam 30 yaşında boyu 170 kilosu 72 kaynoşum kısa annemde kısa bu arada teyze cocuklarıyız kayınbaboşda kısa benm babam cok uzun annem 7 düşük yapmış daha ne diyim başak ekle listeye işteeklemedimde ondan dur daha affetmedim düşünme aşamasındayım
hemsen yaşını maşını niye yazmıyon
aaaacok üzücü ya:18:sut buharıyla ılgılı soyle bı yazı okudummm kk daaa (arkadaşlar benim komşumda böyle sıcak süt ve maydonozu denedi...
fakat o ay hamile kalmadı doktora gitti doktorda rahmin sıcak buhardan büzüşmüş ve sarkmış dedi....
şimdi ise çooooooooooooooook uzun tedavi gerekiyormuş....)
Ewet rahatsiz oldum ikircikli maymus karihe hatırlıyom maymuşcum ben sohbet ettim arada gelcem dedi ve gitti
sevdim ben o karıyı bat ı da duruversin iraaaatsızmı etti tööbee estağfirullahhh
kocam geliyo tlf ettim çiçek ekmek al dedim
gümüş yaşını maşını yaz deli etme beni
kadın tepesi delik arabanla beni yarın sağlık ocağına bırak
çok uzak ve dolmş gitmiyo
ama tepesini kapat havalar soğudu üşürüm filan
bızde gıttık oyle bı zıyarete gecenlerde... allah yardımcımız olsunnnama orda ben yokum ki
ben anladım hamile kalmak değil arifet sağlıkla doğmadıktan sonra ha iç hamile kalmamışsın ha üst üste düşük yapmışsın burda elvan celebi diye türbe var oraya gidip adak adıycaz allahım sağlıklı bi evlat verirse kurbanımızı kesicez
eklemedimde ondan dur daha affetmedim düşünme aşamasındayım
hemsen yaşını maşını niye yazmıyon
bu yumurtlama bikaç gün olmuyomuydu 14. ve 16. gün arasıdır belki senin gerç hiç anlamam bu ateş ölçmeden amaAyen bugun 14. gunum atesim 1 derece yukselmis 16. gibi yimirtliyom normalde bu ne dimek simdi
Ayen bugun 14. gunum atesim 1 derece yukselmis 16. gibi yimirtliyom normalde bu ne dimek simdi
durum onu gösteriyobu hafta hergünn çarpışşşşbu ay umutluyum ben senden öle hıssedıomm
durum onu gösteriyo
bizim gibi de değilki o ateşli karı hergün çarpışır
kankam enişteme yemek yapmaya cıktı ben kaldımkankigiller ikiniz kalmışınız napıyonuz kızlaaarrr
Kosun karilarrrr bengisunun oglu olacakmisssssssss ben demistimmmmm
durum onu gösteriyo
bizim gibi de değilki o ateşli karı hergün çarpışır
bencedeeee carpısmak sevıncten sorulurrr
kızlar hepinize merhaba bata az kaldı ama çok kuruyum sanırım bu ayda müjdeli haber yok
oooh hadi gözü aydın cinsiyetini öğrenmiş haa Allah hayırlı doğumlar nasşp etsin nereye kosacazzzz kııııı:26:
ne ateşli karısın ya sırrını versene bizede :26::26:heee korunurkende carpisiyodummmmmm
hayirlisi bakalim basakta seni soruyoduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?