Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sut buharıyla ılgılı soyle bı yazı okudummm kk daaa (arkadaşlar benim komşumda böyle sıcak süt ve maydonozu denedi...

fakat o ay hamile kalmadı doktora gitti doktorda rahmin sıcak buhardan büzüşmüş ve sarkmış dedi....

şimdi ise çooooooooooooooook uzun tedavi gerekiyormuş....)

kocam geliyo tlf ettim çiçek ekmek al dedim

gümüş yaşını maşını yaz deli etme beni

kadın tepesi delik arabanla beni yarın sağlık ocağına bırak
çok uzak ve dolmş gitmiyo
ama tepesini kapat havalar soğudu üşürüm filan

eklemedimde ondan dur daha affetmedim düşünme aşamasındayım

hemsen yaşını maşını niye yazmıyon
maaşım yok anacım son maaşımı dün aldım işszlik maaaşımdı yaş 21 şekerim evliliğimin 3. yılı bitti kocam 30 yaşında boyu 170 kilosu 72 kaynoşum kısa annemde kısa bu arada teyze cocuklarıyız kayınbaboşda kısa benm babam cok uzun annem 7 düşük yapmış daha ne diyim başak ekle listeye işte
aaaacok üzücü ya:18:

he hatırlıyom maymuşcum ben sohbet ettim arada gelcem dedi ve gitti

sevdim ben o karıyı bat ı da duruversin iraaaatsızmı etti tööbee estağfirullahhh
Ewet rahatsiz oldum ikircikli maymus kari

hemen basakcim tepesini acmiyom toz olmasin diye :101:
ben cikiyim yime tamamlayacam

bızde gıttık oyle bı zıyarete gecenlerde... allah yardımcımız olsunnn
eklemedimde ondan dur daha affetmedim düşünme aşamasındayım

hemsen yaşını maşını niye yazmıyon

Ayen bugun 14. gunum atesim 1 derece yukselmis 16. gibi yimirtliyom normalde bu ne dimek simdi

Ayen bugun 14. gunum atesim 1 derece yukselmis 16. gibi yimirtliyom normalde bu ne dimek simdi
bu yumurtlama bikaç gün olmuyomuydu 14. ve 16. gün arasıdır belki senin gerç hiç anlamam bu ateş ölçmeden ama
bu arada yemek konusunda köfte demiişsin ben köfteyi seyrek yaparım yemekte köfte patates olunca cok yiyorum yapmamak en iyisi

kızlar hepinize merhaba bata az kaldı ama çok kuruyum sanırım bu ayda müjdeli haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…