a karıya bak karnı burnunda karıya iş yaptırcak abovvvv hiç insaf kalmamış
he ya o kim:44::44::44::44::44::44::44:
hee ya doğru diyon cnmsen gel ben seni paaşşş köşeye oturtur ikramlar sunarıım hamişiiiiim beniiiim
kız allah seni sen nası topik sahibesisiin ölee daha yaptığı listeden haberi yok karının
ne ateşli karısın ya sırrını versene bizede :26::26:
kocalarda bizi çalıştırma meraklısı ama napalımUsengec ve tembel karilar her konuda tembel olar
bilmem anlatabildimmiii
Usengec ve tembel karilar her konuda tembel olar
bilmem anlatabildimmiii
Seeeelaam ben geldiiim bişiiii diyip ditceemsonunda cinsiyetimizi öğrenebildik yakuşuklu bir prens geliyormuş doktor teyzesi başta şaka yapıyo sandım pipiside burda falan derken didim eminmisiniz kız falan olmasın kemiğidir belkim o yanlış görmüşsünüzdür falan didim doktora oda yok didi kesin erkek pipisini görmüyonmu didi bende kocişe sen kazandın didim doktorda o sırada bana asıl sen kazandın erkekler anneci olur dedi orasıda doğru dedim ama olsun kocişin dediği oldu yaa o erkek ben kız diyodum çünküm kocişte ben dimedimmi erkektir o diyee didi sonuç olarak öyle yaani bugün gittim 2 tane çok güzel tulum aldım oğluşuma biri lacivertli cicili bicili biride turunculu çizgili renkli falan yok öle mavi mavi standart kıyafetler rengarenk giydiricem ben yavrumu ay hele bi doğsunda oğluşum kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeterkiii test sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür herşey yolunda :125: bu arada dün kaynoşlara geldik işte ordayız sıkılmaya başladım şimdiden yaaa nasıl geçcek 9 bu güüün hiç bilmiyom :18::44: :26: neyse benden haberler böyle bakalım sizler naaptınız varmı bi değişiklik sizlerde
anaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSeeeelaam ben geldiiim bişiiii diyip ditceemsonunda cinsiyetimizi öğrenebildik yakuşuklu bir prens geliyormuş doktor teyzesi başta şaka yapıyo sandım pipiside burda falan derken didim eminmisiniz kız falan olmasın kemiğidir belkim o yanlış görmüşsünüzdür falan didim doktora oda yok didi kesin erkek pipisini görmüyonmu didi bende kocişe sen kazandın didim doktorda o sırada bana asıl sen kazandın erkekler anneci olur dedi orasıda doğru dedim ama olsun kocişin dediği oldu yaa o erkek ben kız diyodum çünküm kocişte ben dimedimmi erkektir o diyee didi sonuç olarak öyle yaani bugün gittim 2 tane çok güzel tulum aldım oğluşuma biri lacivertli cicili bicili biride turunculu çizgili renkli falan yok öle mavi mavi standart kıyafetler rengarenk giydiricem ben yavrumu ay hele bi doğsunda oğluşum kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeterkiii test sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür herşey yolunda :125: bu arada dün kaynoşlara geldik işte ordayız sıkılmaya başladım şimdiden yaaa nasıl geçcek 9 bu güüün hiç bilmiyom :18::44: :26: neyse benden haberler böyle bakalım sizler naaptınız varmı bi değişiklik sizlerde
başaaaak bak geldim yine ama sen yokmuşsun beni mi sordun sen? stres atmak için kısa bir tatil yaptım kocişle o yüzden yazamadım. benim bata az kaldı ama sanki yine yok bişey. bir de kuruluk var hamile olsam ıslak olmam gerekirdi hamişler hep öle yazmışlar. bir de hatunlar preseed kullanan varmı aranızda onu kullanıp hamile kalanlar olmuş. bende alsammı acep bugün de bunu düşünür dururum. bir de pahalıymış bari ovu. testi alayım o daha ucuz sanırım.
geçmişi benm gibi yarım okumasaydın yapabilidğim tatlıları yazmıştım
ha şöyle hizaya gel en başa geçir beni bütün kızlar altımda kalsınAllah bilir noldu geçmişi heç okumaz ayzdıklarımı görmezsin sonra bana küsersin
de bakim noldu
burda benden başka topraan yok kıymetimi bil
TKB yim ben belki torpil yaparım sana lsitenin baışa geçirrim
ben dimiştim pipi var diyeKosun karilarrrr bengisunun oglu olacakmisssssssss ben demistimmmmm
hoş geldin kız anası ne yapıyon çizelge yap artık yav kaç haftalık oldun nendoğru tespit alkışlıyorum
naber kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Seeeelaam ben geldiiim bişiiii diyip ditceemsonunda cinsiyetimizi öğrenebildik yakuşuklu bir prens geliyormuş doktor teyzesi başta şaka yapıyo sandım pipiside burda falan derken didim eminmisiniz kız falan olmasın kemiğidir belkim o yanlış görmüşsünüzdür falan didim doktora oda yok didi kesin erkek pipisini görmüyonmu didi bende kocişe sen kazandın didim doktorda o sırada bana asıl sen kazandın erkekler anneci olur dedi orasıda doğru dedim ama olsun kocişin dediği oldu yaa o erkek ben kız diyodum çünküm kocişte ben dimedimmi erkektir o diyee didi sonuç olarak öyle yaani bugün gittim 2 tane çok güzel tulum aldım oğluşuma biri lacivertli cicili bicili biride turunculu çizgili renkli falan yok öle mavi mavi standart kıyafetler rengarenk giydiricem ben yavrumu ay hele bi doğsunda oğluşum kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeterkiii test sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür herşey yolunda :125: bu arada dün kaynoşlara geldik işte ordayız sıkılmaya başladım şimdiden yaaa nasıl geçcek 9 bu güüün hiç bilmiyom :18::44: :26: neyse benden haberler böyle bakalım sizler naaptınız varmı bi değişiklik sizlerde
canım ne yemek yaptınki sogan koymadım ay sogan dedinde canım soganlı maydonozl salata çekti şöyle bol lemonlukızlar evde soğan kalmamış markete gitmeye üşendim gerçi siparişle eve getiriyolar ama tek bişey istersen getirmiyo şimdi bi soğan için gereksiz şeylerde isteyemeyecembende soğansız yaptım ama öbür malzemeleri bol tuttum acaba nasıl olur ki yaaa..:26:daha önce hiç soğansız pişirmediiim
canım ne yemek yaptınki sogan koymadım ay sogan dedinde canım soganlı maydonozl salata çekti şöyle bol lemonlu
cnm inş hamişsindir...ben hiç duymadım preseed neymiş ki acaba:26:iyi bişey mi ne işe yarıyomuş cnm:44:
kız herşeyi yazmışım yemeği yazmamışıım ayyyyyy hayatım bulgur pilavıı....?ne deyisiiiin olur mu..?:26:
preseed kayganlaştırıcı jel gibi bişey sanırım. yumurtlama döneminde kullanıyorlarmış bu sıvı sayesinde spermler daha hızlı ulaşıyormuş. sperm yavaşlığı olanlarda işe yarar diye düşünüyorum. fakat ben problemimiz ne onu bilmiyorum. ama denemek işe yararmı bilemiyorum. 100 liranın üzerindeymiş sanırım.
preseed kayganlaştırıcı jel gibi bişey sanırım. yumurtlama döneminde kullanıyorlarmış bu sıvı sayesinde spermler daha hızlı ulaşıyormuş. sperm yavaşlığı olanlarda işe yarar diye düşünüyorum. fakat ben problemimiz ne onu bilmiyorum. ama denemek işe yararmı bilemiyorum. 100 liranın üzerindeymiş sanırım.
cnm tebrik ederiiiim ne güzel bi haber oooooooh
sağol canım yaa hayırlısı erkekmiş demekkikızıda seneye yaparım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?