Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
krizi gecirmiss offf ambulans goturmus hastaneye
bizde gidiyozz

çekmemi çekti tabi kız yakalar yakalamaz hemde 2 tane birden çekti çocuğumun şeyini yakuşuklu bi resmini istediydim oysaki ben ama maaşallah çok hareketliydi okadar çok kıpraşıyoduki çokta net çıkamadı şeyinin resmi neyse cinsiyetini öğrendik ya çok şükür başlarız artıkın hazırlığaa..

hıııı değişik miş..tel şehriyebulgur pilavına hiç duymamıştım bakıyım deneriim cnm tşk ederim..biz genelde kocişle bulgur pilavını çok seviyoruzben her çeşidini yapıyorum...en çok etli salçalı olanını seviyoruz....bazen sebzelisini yaparım domates biber soğan felan işte...bide patateslisini yapıyorum ben o da çok güzel oluyo ona salça domates koymuyorum sadece soğan patates ama o da çok güzel oluyo o da değişik oluyo pek kimse bilmez sende onu dene bak..

manyak karı sen uyksz her geceleri gör bakalım seneye yapıyonmu isim ne düşündüm sıpaya

kız şaka yapıyom seneye olurmu hiç şööle bi çucuk 3 yaşına falan gelsinde öyle yaparık artıkın 2.yii valla ben kayra istiyom bakalım belkim yanına ikinci isimde koyarım oğluşuma isim bulun kızlaaar :26:

bizde gidiyozz

cnm geçmiş olsun yaaa :26::18:inş iyi olur tez zamanda..

güzel isim cnm bende bi ara söylüyodum kociş beğenmemiş beni sinir etmiştii

kızlar 50 adet ayetel kürsü okncak bu akşama okmak isteyen varsa söylesin ebbek için okncek hastaymışta

bizde gidiyozz
rabbim şifa versin tatalım işşallah haberdar et gelişmeleri
canım dene bak çok güzeloluyo ben de senin gibi yapıyodumda böylesi hem gzüel hem zahmetsiz olyo

bende şaka yaptım he he eşim yoldaymış geliyomuş namazı kılıyım gelmeden banm dada yardım etmek isteyenm varmı

efendim baklava yaparım profiterol yaparım kalburabastı yaparım yaş pasta yaparım rulo pasta yaparım şekerpare yaparım sütlü tatlılar yaparım daha ne olsun kızım marifetli karıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…