anaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhayırlı olsun canımmmm gördünüz demek pipiyi ne güzel yaaaaa
sağol canım yaa hayırlısı erkekmiş demekkikızıda seneye yaparım artıkın
Kizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
krizi gecirmiss offf ambulans goturmus hastaneye
bizde gidiyozz
ben hiç denk gelmedim neler yaptın anlat bakalım
ha şöyle hizaya gel en başa geçir beni bütün kızlar altımda kalsınay çok kötüyüm ben ya kıyamam kimseye ben ya
ben dimiştim pipi var diye
hoş geldin kız anası ne yapıyon çizelge yap artık yav kaç haftalık oldun nen
pipisininin afilli bir resmini çekseydi doktor teyzesi baş köşeye koyardın kız
canım ne yemek yaptınki sogan koymadım ay sogan dedinde canım soganlı maydonozl salata çekti şöyle bol lemonlu
canım bak sana bir teklifim var söylüyom dinleben sıvı yagı koyyorm içine tel şehriye atıyorum gzüel kavuryorm sonra blgr ekliyourm s tuz temem b iş inan çok tatlı olyo pilav denede gör amasyalılar öle yapar sebzeli çeşnide koy yada az haşlanmış nohut
sağol canım yaa hayırlısı erkekmiş demekkikızıda seneye yaparım artıkın
manyak karısen uyksz her geceleri gör bakalım seneye yapıyonmu isim ne düşündüm sıpaya
Kizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
bizde gidiyozz
kız şaka yapıyom seneye olurmu hiç şööle bi çucuk 3 yaşına falan gelsinde öyle yaparık artıkın 2.yiivalla ben kayra istiyom bakalım belkim yanına ikinci isimde koyarım oğluşuma isim bulun kızlaaar :26:
kızlar 50 adet ayetel kürsü okncak bu akşama okmak isteyen varsa söylesin ebbek için okncek hastaymışta
rabbim şifa versin tatalım işşallahKizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
bizde gidiyozz
canım dene bak çok güzeloluyo ben de senin gibi yapıyodumda böylesi hem gzüel hem zahmetsiz olyohıııı değişik miş..tel şehriyebulgur pilavına hiç duymamıştım bakıyım deneriim cnm tşk ederim..biz genelde kocişle bulgur pilavını çok seviyoruz ben her çeşidini yapıyorum...en çok etli salçalı olanını seviyoruz....bazen sebzelisini yaparım domates biber soğan felan işte...bide patateslisini yapıyorum ben o da çok güzel oluyo ona salça domates koymuyorum sadece soğan patates ama o da çok güzel oluyo o da değişik oluyo pek kimse bilmez sende onu dene bak..
kız şaka yapıyom seneye olurmu hiç şööle bi çucuk 3 yaşına falan gelsinde öyle yaparık artıkın 2.yiivalla ben kayra istiyom bakalım belkim yanına ikinci isimde koyarım oğluşuma isim bulun kızlaaar :26:
cnm ben okuruum
kaç tane okucen
taman okundu beb m arkadaş okcek genede sagol
10 tane okurum ama kişi yoksa daha fazlada okuyabilirim cnm..
efendim baklava yaparım profiterol yaparım kalburabastı yaparım yaş pasta yaparım rulo pasta yaparım şekerpare yaparım sütlü tatlılar yaparım daha ne olsun kızım marifetli karıyım benben hiç denk gelmedim neler yaptın anlat bakalım
ha şöyle hizaya gel en başa geçir beni bütün kızlar altımda kalsınay çok kötüyüm ben ya kıyamam kimseye ben ya
ben dimiştim pipi var diye
hoş geldin kız anası ne yapıyon çizelge yap artık yav kaç haftalık oldun nen
pipisininin afilli bir resmini çekseydi doktor teyzesi baş köşeye koyardın kız
canım ne yemek yaptınki sogan koymadım ay sogan dedinde canım soganlı maydonozl salata çekti şöyle bol lemonlu
Saol canimayy cnm cok gecmıs olsunnn :18::18::18::18: haber ver tamammııı
kızlar 50 adet ayetel kürsü okncak bu akşama okmak isteyen varsa söylesin ebbek için okncek hastaymışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?