nerdeeeecanım benim üzülme inş bigün adet olucam diye beklerken hamile kaldığını öğrenirsino günlerde gelecek merak etme sen doktora niye gidecen?
üzülme canım yaa
vardır elbet herşeyin vakti saati
allahım hayırlısını versinn
tez zamanda hamile kalırsın inşallahh
sağol canımmmmm inşallahh,darısı size inşallahsağlıkla sıhhatle kucağına alırsın tez zamanda bizede darısı olsun inşşşbende 19 haftalık bebeğimi kaybettim 25 gün önce sebebini öğrendinmi niye olmuş bebek kaybıı
Saol hayatim sende ogrenirsin insallah hayirli saglikli olsunda
Iyiyiz cnm sen nasilsin merak ettim seni
gelde benim oglana ozel ders ver
nerdeeeecnm ben dort aydır tedavı goruyom bu ay ılk defa yumurta coğaltıcı iğne yaptırmıştım. bırı catlamamış buyumuş kıst olmuş bırı belkı catlar demıştı ama anlamadım neden olmuyo eğer olmazsa bu ay catlatma iğnesı yapacaktı bakalım artık mukadderat
saol cnm.. valla umudunu kaybedıyo ınsan zamanla sankı hıç olmıcakmış gıbı gelmeye baslıyo... artık olmama ıhtımalıne kendımı alıştırsammı dıyorum ama her ay aynı hevesle beklemektende vazgecemıyom.. ne dıyek rabbım kımseyı evlat ıcın üzmesın ınşş herkesın nesesını yollasın tez zamanda benımkınıde
benim batıma 8 gün kaldı..normalde göğüslerim başlardı ağrımaya ama daha ortada hiçbişey yokben artık takmıyorum desem . tedavimi kesmiştim malum .. belkide böylesi daha hayırlıdır..belkide evdeki ortam beni çocuk meselesinden uzaklaştırdı..çok garibim..
nerdeeeecnm ben dort aydır tedavı goruyom bu ay ılk defa yumurta coğaltıcı iğne yaptırmıştım. bırı catlamamış buyumuş kıst olmuş bırı belkı catlar demıştı ama anlamadım neden olmuyo eğer olmazsa bu ay catlatma iğnesı yapacaktı bakalım artık mukadderat
saol cnm.. valla umudunu kaybedıyo ınsan zamanla sankı hıç olmıcakmış gıbı gelmeye baslıyo... artık olmama ıhtımalıne kendımı alıştırsammı dıyorum ama her ay aynı hevesle beklemektende vazgecemıyom.. ne dıyek rabbım kımseyı evlat ıcın üzmesın ınşş herkesın nesesını yollasın tez zamanda benımkınıde
Canim daha cok varmis batatakmamak en iyisi canim yaa herseyi zamana birakabilsek he iyi olacak
bunu yapabilsekhakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah
haklısın cnm onu yasamaka cok zormuş yasamadım allahta yasatmasın.. dediğin gıbı beklıcez hıç gebelık belırtısı olmadan gebe kalanlarda varmış ben ılla göğüs ağrısı akıntı felan beklıyom hıç bırıde yok.. bu ay benım sadece yumurtlamadan berı ağrılarım hıç kesılmedı sanırım bırı kısttı dığerıde öle olduVilmaa canim uzulme yaa gelmeyen kirmizidan umit var demektir ( bu nasil bir cumle oldu ki ) anladin sen onu hayirlisini iste olmazsa zamani var demektir emin ol dusuk yapmaktansa olmamasini yeglersin :18:
herseyın zamanı var cnm bılıyom da ışte beklemek yoruyo tedavısı yoruyo.. allahtan kımse olmaz demıyo bunada sukurcanım benim benim doktorum bana demiştiki senin tedavisiz kalman imkansı gibi bişey yumurtaların hiç gelişmiyor demişti okadar kaafayı takmıştımki her ay beklemek çok kötüdü 1 yıl tedavi gördüm canımdan bezdim tedaviyi bıraktım 8 ay sonra tedavisiz kendiliğinden olmuştu sen kafayı takma sadece olcak inşşşşsende diceksin inanamayacaksın inş bakmışınki kalmışın hamilesin yeterki düşünme kafanı takma
saol cnm benım inş dedığın gıbı olur sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaumudunu kaybetme asla
bak ben 6 yıl sonra kavuştum bebeğime inşallah sende çok beklemeden kavuşursunn
rabbim hayırlı zamanda versin ve doğurmayı kısmet etsinn
bozma moralini dicemm,, ama ne fayda aynı yollardan geçtik ,,söylemeyle olmuyor işte takmadan yapamıyor insan
sağol canımmmmm inşallahh,darısı size inşallah
canım o zaman 19 yaşındaydım ve doktor rahim gelişimini tamamlamış olabilir demişti
baştan beri çok sorunlu bi hamilelikti zaten,,
sanada çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın kimselere evlat kaybını
inşallah sen benim kadar beklemezsin ve hiç uğraştırmadan gelir bebeğinn
evet sağlıklı olsunda önemli değil gerisi işte ama insan merak etmeden duramıyor
sen nasılsın ?
Kirazcim bende iyiyim tatlim oglumla ugrasiyorum
bir yandan ona kardes yapabilme mucadelesi veriyorum yuvarlanip gidiyoz
sen nasilsin bulantilar gecti sanirim
seviiinnnnnççççç kuzuuuummm seni gördüm mutlu oldummm kıssssben napim yavrucuklarımla uğraşıyorum yoruluyorummm veriri kuzuşummm özel ders köpeğin olsun kuzummm valla sen çok takıyon ama yaaaa
kızlar ben kacar öptüum hepınızı ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?