abbooo zavalli adamceeezz :18: Allah yardimcisi olsun kanaman bitmedimi
bittiyse carpisabilirsin yoksa normal adetin baslar bu defa kesin alir 2. yi
bazen bendede oluyor deli oluyorum bende yazdıklarımı kopyalıyorum bazen bir sürü yazıyorsun bi hata bütün yazılar uçuyor
evet canım adetten önce bi 5 gün önce bırakmıştık ne olur ne olmaz diye birde 6 günde adet bu akşam kaçınılmaz
Ben cikiyorum karilar uyku basti eyi geceler
ama bana dedilerki kırkın bitmeden olmaz yoksa kanamammm çokkktaaannnnnnnn bitti kırkımı bekliyoruzzzz:26::26::26:beklemimmi kızzz ya hamile kalırsammm şimdi yapıptaaolurmukiii
Ohhhyarasin sifa olsun bebek olsun insallahhh
Duru son bise tefriciye adetliyken okunabiliyooor
amin inşallah 7 senedir her ay bebek olacak diye başlıyoruz çalışmalara inşallah bu ay son olur bebek olur
nasıl yani kıssss onu abdest alıp okumuyonmu?
nasıl yani kıssss onu abdest alıp okumuyonmu?
Duru kanaman bittiyse yikanir abdestlenir keyfine bakarsin canim adetin geleceek az kalmis kos isine bak
hııı pahallıymıış:26:cnm doktora gitmediniz mi..?bişiy demedi mi..?düşük felan oldumu yoksa hamile kalmakta mı sorun var..?:26:
hııı pahallıymıış:26:cnm doktora gitmediniz mi..?bişiy demedi mi..?düşük felan oldumu yoksa hamile kalmakta mı sorun var..?:26:
cnm ben ıkı kez kullandım ıkısındede hamıle kaldımm bu bı tesaduf olamazz heraldee :26::26::26:
sevgili topik hatunları bakın hepiniz çıkmışsınız ben burdayımsonra da bu kim bu kim demeyin artık alışın varlığıma yahuuuu napayım işte ben bir garip nevaleyim geldim topiğinize sığındım sürekli yazamasam da buralardayım işte listenie de dahil olacağım da şartlarınız neler bilemedim
Hoşgeldinn nevalecimm
Sen bilgilerini yaz kimsin nesin necisin niden burdasın vs) başakcm ekler senide
Ne zmndır bebiş bekliyorsunn
biriciik ben 5 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz ama hala bebiş yok biraz sabırsız biriyim anlayacağınızonun dışında çalışıyorum çok stresli ve yoğun bir işim var bir de bu stres adamı mahvediyo
Kosun karilarrrr bengisunun oglu olacakmisssssssss ben demistimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?